2010 Haziranının Güzel Anneleri

haziran annişleri aklınıza takılan bişey olursa 2009 haziran ennelerine girip sorun yardımcı oluruz henüz cok yenisiniz inşallah güzel paylaşımlarda bulunursunuz en güzel dönemmiş hamilelik :) ben cok sevdim hamileliği inş sizde seversinz

selam yeni haziran annis adaylari nasilsiniz a.s.
bende galiba hayirlisiyla haziran annesi olacam gibi gözüküyor
süpris bebisimin dogum tarihi 10.6.2010
dün test yaptim positivdi inanamadim bügünde yaptimyerimseniben
görüsmek üzere Şeniz

slm kızlarslm kızlar nasılsınız..valla ben karmakarışığım....
bilgisayara virüs girdi sayfaları açamıyorum bin kere uğraşıyorum....

galiba ve allahım bu sefer kucağıma almayı nasip ederse haziran yada mayıs sonu annesi olucam..herhalde daha kesin değil....

29eylül adettimdi ama gelmedi hala...dün test yaptım belirgin olsada diğer çizgiye göre silik çıktı..bugün dr gittim sinirküpü olup geldim....dr hanım durumu anlatınca haftaya gekl dedi...sinirden titriyodum valla...durumumu anlattım bebek kayıplarımı anlattım...evham yapıyosun bişey olmaz sen sonra gel dedi...o zaman ağrılarımı mide bulantımı geçirecek bişey yapın dedim..yok bişey yapamam sen kendini dinleme kafanı dağıtacak bişeyler yap dedi yolladı beni..kan tahlili bile yapmadı....parçalayasım geldi valla...yarın başka dr gidicem bakalım....
uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın sinirden sayfalar dolusu yazabilirim...

anlıcanız bebeiş var mı yok mu bilemiyorum daha....:s
test pozitif gözüküyor ama dr kesin demeyince beklemedeyiz........

bende de var biraz kasik ve karin agrisi.normal canim,merak etme

gözün aydın cnm bnmde 6 hazirandı geçen yıl ama kızım taa 14 mayısta geldi

yaa...bende de oyle ola bilir mi acaba?benim son adet tarihim 31 agustos.erken gelirse biraz daha iyi :)))

tebrikler canim...aramiza hosgeldin.

testi bi daha tekrarlasaydin,birkac kere ayni sonuc cikarsa pozitif olma ihtimali buyukdur biliyorsun,ama ben senin yerinde olsam dr-u dinlemem hemen kan tahlili yaptirirdim.yarin mutlaka tahlil yaptir guzel haberlerini paylas bizimle opuyorumnanaktan

tebrikler canim,insallah hepimiz saglikli hamilelik donemi gecirirz
ben de bugun 2,5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım..

haıran a denk gelıyor galıba ama emınde degılım:S
tebrikler canim...
Amin,insallah

evet canim,siz daha tecrubelisiniz,benim arkadasim da 10 haftalik sizin gibi nisan annesi olucak,sagolsun bir cok bilgileri ondan aliyorum.

leylacımsen keseyi gördün mü??benim gözükmedi..(ben hamilelik olmassa kasık ağrımdan dolayı kist falan mı var diye korkuyorum deyince tam çıkarken ultrasonla bakayım dedi)
birde kan değerin kaç çıktı??
ayyy 3 kere hamile kaldım hala acemi gibiyim tedirginim....:S

benim adet tarihim 31 agustosdu,24 eylul yaptirdim tahlil.69.99 cikti.bchg seviyesinin az oldugunu dusundum ben,ama doktor bakti,bisey demedi.cok sukur,gozun aydin,hersey yolunda dedi.
hayir canim bana ultrasonla bakmadi o,henuz erken,birsey gorunmez,10 gun sonra gel dedi.ve 5 ekimde gidecem insallah.

saol canım....bakalım yarın başka dr gitcem kan tahlili yaptırayım...ne çıkacak var mı yok mu??

ben adet tarihinden 4 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bebek gelmedi diye hazırlamıştım kendimi böyle olunca şaşırdım valla..sonuç belli olsa keşke bir an önce...

insallah yarin hayirli haberini aliriz.inan ki,cok istiyorum senin de haziran annesi olmani.opuyorumnanaktan

kızlar çok fena gribim. doktora çıktım bi tek minoset yazabiiyor ilaçta yok. istirahat dedi ama işlerde çok sıkı evede gideiyom. napcam ben ya öksğrmekten karımın içi acıyor.

kızlar çok fena gribim. doktora çıktım bi tek minoset yazabiiyor ilaçta yok. istirahat dedi ama işlerde çok sıkı evede gideiyom. napcam ben ya öksğrmekten karımın içi acıyor.

canım geçmiş olsun yaaaa.akşamları dinlen artık bol bol.bu halde çalışmak çok zor,tahmin edebiliyorumacil şifalar

arkadaşlar bugün gittim doktora.çok şükür keseyi gördük.herşey normal,herhangi bir problem yok dedi doktor.maşallah.10 gün sonraya randevu verdi.allahın izniyle kalp atışlarını da o zaman duyarız inşallah.folik asit yada vitamin falan bişi vermedi.herşeyi yiyip,içebilirsin dedi.ama sigarayı sıkı sıkı tembih etti,sakın içme diye.çok şükür o illetten de kurtulalı 1 yıl oldu.

ayy biraz önce yazdığım mesaj gitmemiş..bilgisayarımda virüs var da.
allahım kucağıma almayı nasip ederse doğum 6 haziran gözüküyor...aranızdayım bundan sonra....

arkadaşlar dün gittim doktora ben de 5+1 günlük hamileyim hem de ikiz klomen + çatlatma iğnesiyle yani tedaviyle olduğundan ve ikiz olduğundan çifte kavrulmuş risk var dedi.1 tanesinde canlanma belirtileri yoğun diğerinde az 25 eylülde belli olacak inşallah birşey olmaz.bir de kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor bilen var mı

kızlar bırsey aklıma takılıyor. carsamba gunu yapılan kan tahlılınde 2.5 haftalık hamıle oldugun gorunuyordu. ama normalde son regl tarıhıne gore hesaplanmazmı. yanı tahlıle gore 3 reglıme gore 5 haftalık hamıleyıjm. pazartesı gunu doktora gıdıcem ama oncesınden sızlere sorayım dedım... hangısıne gore 40 hafta sayayımm::S

merhaba güzel anne adayları .. bende geçen sene bu zamanlarda haziran annesi olmak için gün sayardım :) allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu .. hayırlısıyla sizde evlatlarınızı kucağınıza alırsınız insallah ..

merhaba kızlar bende dün doktara gittim kesemizi gürdük çok güzeldi 15 gün sonra kalp atışlarını duyacagız cok heyecanlıyım.5 haziran da kucagımıza alıcaz Allah nasip ederse...

canım beta hcg değerleri çok değişken oluyo.benimde kan sonucum ilk çıktığında 2-3 haftalık gözüküyodu.ama son adet tarihine göre hesapladığımda 4+3 çıkıyodu.keseyi görmeye gittiğimizde 5+2 olmuştum ve doktora sordum,o da şimdilik bu hesaplama doğru dedi.ama sonrasında embriyonun boyunu falan ölçerek haftasını hesaplıyolarmış.doktorun da sana bilgi veri zaten.sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip olsun hepimize inşallah.

mrb kızlar tam 9 aylık bekleyişin ardından 1 başarısız aşılama ve eşimin varikosel ameliyatının tam 3 ay sonrasında çok şükür ben de hamileyim:))))))))))))))))))))))))
1 ekimde önce idrar da kıpkırmızı 2 çizgi sonra da kan tahlilinde 2609 çıktı .....
cuma günü doktora gittim kesemiz göründü çok şükür şu an son adet tarihine göre 4hafta 5 günlük bebeğim
son adet tarihim 31 ağustos tu
internetten baktım 7 haziran görünüyo doğum
inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı devam eder kalp atışlarını duyarız gümbür gümbür ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
neyse doğum tarihi 7 haziran görünüyo ben de 6 haziran doğumluyum:))))))))))))))))))))))))
2 hafta sonra keseyi görmek için gidicem dilerim bi terslik olmaz
güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah herkese sağlıklı hamilelik diliyorum

merhabalar arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu bugün doktordan randevu aldık salı günü gideceğiz muayeneye..İnşallah keseyi görebilirim daha çok yeni kanda ve idrarda pozitif çıktı adetim dört gün geçmesine kadar ama çok stresliyim görebilirim inşallah sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…