ben de haziran annesi olacağım allah nasip ederse.5+1 günlük olduk bugün.yarın doktor randevumuz var.inşallah görebiliriz keseyi.çok heyecanlı ve panik haldeyim.bugün biraz karın ve kasık ağrım var,normaldir dimi korkulacak bişey yoktur?????
gözün aydın cnm bnmde 6 hazirandı geçen yıl ama kızım taa 14 mayısta geldi
selam yeni haziran annis adaylari nasilsiniz a.s.
bende galiba hayirlisiyla haziran annesi olacam gibi gözüküyor
süpris bebisimin dogum tarihi 10.6.2010
dün test yaptim positivdi inanamadim bügünde yaptimyerimseniben
görüsmek üzere Şeniz
slm kızlarslm kızlar nasılsınız..valla ben karmakarışığım....
bilgisayara virüs girdi sayfaları açamıyorum bin kere uğraşıyorum....
galiba ve allahım bu sefer kucağıma almayı nasip ederse haziran yada mayıs sonu annesi olucam..herhalde daha kesin değil....
29eylül adettimdi ama gelmedi hala...dün test yaptım belirgin olsada diğer çizgiye göre silik çıktı..bugün dr gittim sinirküpü olup geldim....dr hanım durumu anlatınca haftaya gekl dedi...sinirden titriyodum valla...durumumu anlattım bebek kayıplarımı anlattım...evham yapıyosun bişey olmaz sen sonra gel dedi...o zaman ağrılarımı mide bulantımı geçirecek bişey yapın dedim..yok bişey yapamam sen kendini dinleme kafanı dağıtacak bişeyler yap dedi yolladı beni..kan tahlili bile yapmadı....parçalayasım geldi valla...yarın başka dr gidicem bakalım....
uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın sinirden sayfalar dolusu yazabilirim...
anlıcanız bebeiş var mı yok mu bilemiyorum daha....:s
test pozitif gözüküyor ama dr kesin demeyince beklemedeyiz........
Arkadaşlar merhaba,
Bende hamileyim (ikiz de olabilir) hesaplamama göre de 11 Haziran doğumum olacak, tabii inş. bir aksilik çıkmaz
Daha önce düşük yaşadığım için biraz tedirginim.
Sizlere de hayırlı uğurlu olsun, allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
tebrikler canim...ben de bugun 2,5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım..
haıran a denk gelıyor galıba ama emınde degılım:S
Amin,insallahgünaydın kızlar bende haziran annesi olacağım sanırım. dün öğrendim test yaptım biraz silikte olsa çıktı 2 çizgim. aslında son adet tarihime göre 30 mayıs doğum tarihi ama sanırım geç döllenme oldu çünkü adet tarihimden 9 gün geçince çıktı ancak teste onun için sanırım ben haziran annesi olcam.
şimdiden inş hepimiz güzel bir sekiz ay geçiririz. sağ salim kauruşz bebeklerimize.
slm kızlarrr.... ben 2010 nisan annesi olucam inş.. haziran topiğini görünce çok mutlu oldum zemuszemus 1,5 yıldır 2. bebeğimizi istiyoduk... 7 yaşında 1 kızım var... 4 haftalık düşüğümden 9 ay sonra klomenle ilk ayımda hamile kaldım allaha şükür :Saruboceq:
rabbim hepinizin meleklerini korusun ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: tabi bize de :Saruboceq:
şu an 7-8 kişi var sanırım top,ikte :)) inşallah en kısa zamanda dolar taşar bu topikde :)) bizim de az başladık sonra bir açıldık pir açıldık yani... 70 e dayanmıştık ama geçmiş de olabiliriz sositososito inşallah sizde hayırlısıyla kesenizi ve içinde bebeğinizi sonra kalp atışlarını görürsünüz sırayla :Saruboceq: ben son dr. kontrolümde bebeğimin el kıpırdatmalarını gördüm.. çok heyecan verici.. rabbim tüm isteyenlere de tez zamanda nasip etsin.. :Saruboceq: bizlere de bebeklerimizi sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza alıp gül kokularını koklamayı nasip etsin onları bize gönderen allahım :Saruboceq:
merak ettiğiniz bişey olduğunda bizim topikten yardım alabilirsiniz opuyorumnanaktan ee accık tecrübeliyiz size göre demi ama kaydirigubbakcemile3
leylacımsen keseyi gördün mü??benim gözükmedi..(ben hamilelik olmassa kasık ağrımdan dolayı kist falan mı var diye korkuyorum deyince tam çıkarken ultrasonla bakayım dedi)
birde kan değerin kaç çıktı??
ayyy 3 kere hamile kaldım hala acemi gibiyim tedirginim....:S
saol canım....bakalım yarın başka dr gitcem kan tahlili yaptırayım...ne çıkacak var mı yok mu??
ben adet tarihinden 4 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bebek gelmedi diye hazırlamıştım kendimi böyle olunca şaşırdım valla..sonuç belli olsa keşke bir an önce...
kızlar çok fena gribim. doktora çıktım bi tek minoset yazabiiyor ilaçta yok. istirahat dedi ama işlerde çok sıkı evede gideiyom. napcam ben ya öksğrmekten karımın içi acıyor.
kızlar bırsey aklıma takılıyor. carsamba gunu yapılan kan tahlılınde 2.5 haftalık hamıle oldugun gorunuyordu. ama normalde son regl tarıhıne gore hesaplanmazmı. yanı tahlıle gore 3 reglıme gore 5 haftalık hamıleyıjm. pazartesı gunu doktora gıdıcem ama oncesınden sızlere sorayım dedım... hangısıne gore 40 hafta sayayımm::S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?