Kızlar ben ekim annesiyim bugün kızım 22 günlük. doğuma 1ay kala 8kilo almıştım fakat son 4 haftada 2.5 kilo birden aldım. doğumdan 20gün sonra 8.5 kilo gitti 2kilom kaldı inşallah veririm fakat kilo vermem durdu(
ilk kızıma 64 le hamile kalmıştım 73 le doguma gitmiştim bu bebegimde 36 haftalık hamileyim 73 le hamile kaldım 4 kilo aldım ve doktorum hızlı klo aldıgımı söyledi moralim bozuldu 25 kasımda dogum yapıcam sezeryanla ve taş çatlasın 2 veya 3 kilo daha aldıgımı farz edersek bana normal geliyo ama doktorumun amacı ne anlamadım
ilk kızıma 64 le hamile kalmıştım 73 le doguma gitmiştim bu bebegimde 36 haftalık hamileyim 73 le hamile kaldım 4 kilo aldım ve doktorum hızlı klo aldıgımı söyledi moralim bozuldu 25 kasımda dogum yapıcam sezeryanla ve taş çatlasın 2 veya 3 kilo daha aldıgımı farz edersek bana normal geliyo ama doktorumun amacı ne anlamadım
oooff of artık tartılmayı bıraktım,yattı balık yan gider felsefesinin destekçisi oldum,.İnşallah doğumdan sonra iştah miştah kalmaz bendede gider şu lanet kilolar