2010 Kasım Anneleri Kaçıncı Haftadayız Kaç Kilo Aldık?

bende çok kilo alanlara moral olayım :) burda genelde herkes az kilo almış ama ben şuan da 34+6 20 kilo aldımmmm... daha önümde açık gb duruyo

Ben de 17,5- 18 kilo arasında gidip geliyorum..Olsun olsun 20 kilo olsun doğum kadar:dilcikar:

Ben 35 .haftamdayım arkadaşlar 13 kilo aldım doktorumla habire kavga ediyoruz ama napiyim su içsem yarıyor..

linden buna 0 demek komik değil mi, sonuçta o kiloları almadın mı aldın, 6-7 kılo aldım demen gerekır bence.. yarasın kızına..

sana komik gelmiş olabilir de 6-7 kilo aldım deseydim hamile kaldığımdan bu yana aldığım kilolar anlaşılır.
şimdiki kilom-hamile kaldığım kilom=0
dr da buna bakıyor ama benim için farketmez önemli olan kızımın kilosu iyi olduğu sürece hamile kaldığım kilonun ne kadar az üstüne çıkarsam hem benim hem bebek açısından daha sağlıklı olacağı...

48 kiloyla hamile kaldım 60 kilo oldum geriside gelecek gibi yeme işini çok abarttım işin tuhaf tarafı hayatında hiç 50 kiloyu görmemiş olan ben 60 kilo olmasını umursamıyor bile annelik bu olsa gerekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

eweeeettt 20 kiloyu devirdimmmmmm artik tartilmamaya karar werdimmmm :)))

nasıl başardın onu 36.haftada 4 kilo maşallah diyorum...
ben resmen lokmalarımı sayıyorum çok dikkat ediyorum,hergün yürüyüş yapıyorum aksatmadan,beyaz ekmek yok,tuz yok,şekerli şeyler sayılı yinede 35 hafta 9 kilo almayada devammm dikkat etmesem çok samimi söylüyorum 20-30 alırdım...

ya ben çok kusmustum ilk uç ay 65 ile hamile kaldiktan sonra 62'ye dusmustum. suan 69'um iste. ama istahim ok yok. canim çok yemek istemiyor. gunde iki ogun yiyorum ondan sanirim. ama bebegim saglikli ve kilosu normal. hatta doktor karni buyumus çok sekerli yeme dedi. çikolatayi azalttim.

35+5 teyim 10 kilo aldım.ben az kilolandım diyordum ama diğer arkadaşları görünce bayağı bi şişmişim delikafadulden

slm kızlar ben 2009 kasım annelerindenim bu kiloları çok kafanıza takmayın derim ben 18 kilo aldım hamileliğimde 15 günde 15 kilo gitti doğumla beraber geriye 3 liko kadı bana onuda çarçabuk verdim çok önemsemeyin bence nasıl olsa veriliyor kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…