2010 Kasım Anneleri Kaçıncı Haftadayız Kaç Kilo Aldık?

teolog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
7.973
8
0
Afyon
henüz erken ama ben yine de böyle bir konu açmak istedim
ben şu an 11. haftaya girmek üzereyim 49.5 kg yle başladım şu an 50.3 üm
dr um bişey demedi iyidir heralde:)

biz 12+3deyiz...2kilo almisim doktorum iyi dedi ama ben genede dikkat etmeye calisiyom 2 hafta oncesine kadar hic kilo almamistim nolmussa bu 2 haftada olmus:sinifsinif:

her aya bir kilo lamamış gerekiyormuş
akalım gidişatımız nasıl olacak

merhaba kızlar bende 12+5 im hiç kilo almadım daha..bebeğimde büyük ihtimalle erkekmiş opuyorumnanaktan

14 haftada 6 kilo :1shok:

en cok benmialdım:gitme:

bafo cum bebeğinn sağlıklı olsunda boşver kiloları
ilk zamanlar lamayıp da 4. aydan itibaren tavan yapanlar da var
kimileri ise başta alıp sonrada yavaşlıyor kilo alımı:)

13 teyim 3 kilo verdim 75le başladım 72 oldum ne tiksinme nede kusmam olmadı dikkatli gidiyos çok şükür

arkadaşlar ben 68 kiloyla hamile kaldım şu an 63 kiloyum ve 11 haftalık hamileyim çok mide bulantımve kusmam var. aşırı su kaybım oluyo. inanın boğaz kuruluğu yaşıyorum artık. çok mutsuzum. iğrenç geçiyo hatta bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum okadar kötüyüm ki anlatamam. dr.um serum dışında bişe yapamam diyo ne yapacağımı şaşırdım ne kadar sürecek bu işkence bilmiyorum. mide bulantılarım başladığından beri ağzıma doğru düzgün yemek girmedi nasıl kilo alcam ki, belirttiğim kilo geçen hafta başındaydı belki de yine vermiş olabilirim bilemiyorum. bence hiç normal bişe değil ama dr.ma göre normalmiş. bebeğe zararı yokmuş o şuan kendi kesesi ile besleniyomuş falan filan. ne olur çok dua edin. herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.

bu senin için bir sabır imtihanı cnm benim de baş dönmeleri başladı kafamı tutamıyrum bazen ama mecburum bebeğim olsa da keşke bu dertleri ben de çekerim diyenleri duydum ben cnm bnm
13.haftadan sonra azalacak inş.
su kuruluğundan bnm de dudaklarım çatllamıştı

kızlar bende 13+4 deyim bugün sadece 400 g almışım ama göbeğim yaklaşık yarım metre önden gidiyo sanırım gazdan kaynaklı.... bugüne dek çok fazla bulantım ve kusamam olmamıştı ama bugün çoştu resmen çok kötü durumdayım bebişim annesine doğum günü hediyesi gönderdi heralde bulantıları opuyorumnanaktan

10+5 deyim.bende çok tartılmadığım için kaç kilo ile hamile kaldığımı bilmiyorum.
tahmini olarak 61-62 olabilir.
doktor kontrolünde 64 çıktım ama kıyafetle tabi.
bakalım nasıl devam edecek?

bende 13+3 üm ve 2.5 kilo aldım. 7. haftadan itibaren kusma yaşadım ama kiloda aldım.umarım her ay bir kilo alarak ilerleriz ben en çok 7. 8. ve son aylardan korkuyorum şuan bile karnımdaki gerginlik beni rahatsız ediyor.
herşeye rağmen o ekranda kıpırtıyı hatırlayınca çok mutlu oluyorum allah yardımcımız olsun.hihoyyyt

allahıma hergün dua ediyorum bu bulantılar geçsin diye. ve sabır versin diye. bugün bile çok fenayım. baş dönmesi bende çok olmasada arada oluyo. inş. düzelir nediyim.:çok üzgünüm:mafoldumben

sanirim en çok kiloyu ben almişim aranizda
61 kiloyla hamile kaldim
68 kiloyum..hatta belki geçmiştir bile 3 gündür tartilmiorum.

Allahtan uzun boyluyumda durum kurtuluyo kaydirigubbakcemile3

bende 14+4 düm ultrasona göre;
60 kiloyla hamile kaldım şimdi 63,6 oldum
ilk haftalarda bir anda aldım ama şimdi iyi gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…