ben de otururken çok hissediyorum bazen de ayaktayken ama yatarken hiçbişe hissetmiyorum. mesela şu an oturuyorum maşallah içerde dönüp duruyor :)
demek her bebek farklı oluo ya da her hamıle farklı oluo ıkısı de :)
sallanan sandalye de alıyolar odaya ben de bakıcam yerim kalırsa. hakatten de hiçbi özelliği yok o ne öyle. o fiyata nerdeyse oda takımı var ya
hakkaten dedıgın gıbı.. bu arada her magazada aynı model bı emzırme sandalyesı dıye gecen bısı var onu alamam ben dedıgın gıbı sallanıo ama allah korusun oturmak kalkmak zor olur bebekle sabıt olsun ıstıyorum ben berjer tarzı bişi..
valla bende o yolladığım yeşil rengin pembesini yada sade bi rengini bulursam onu alırım herhalde o baya hoşuma gitti, bu da büyüyen yatak die geçio 15 yaşına kadar kullanabiliyormuş, ayrıca asansörlü die...
selam kizlar,
herkes burda online mis..
bir sorum var,
bebeginiz karninizin neresinde?
ben kalnimin altinda bir sertlik hissediyorum ama o bebekten mi ve normal mi? bebek cok asagida mi duruyo?
sizinki nerde?
cevap verebilir misiniz. bi anormallik mi var ben de ya bilmiyorumkismile
sallanan sandalye de alıyolar odaya ben de bakıcam yerim kalırsa. hakatten de hiçbi özelliği yok o ne öyle. o fiyata nerdeyse oda takımı var ya
canım aynı soruyu sabah ben sordum kasığımın hemen üstünde aşağıda gibi geldi sanırım pimpirikleriniyoruz
ben dun geceden berı hıssetmedım genelde yatarken hıssedıyorum cunku ayaktayken hıssedemıyorum sızın de oyle mı?
bendeki sertlik, afedersin seyimin ust kismina denk geliyor. gobek deligimin alt tarafi da sert biraz ama biraz daha alti daha sert onun icin tedirgin olmustum..
rica ederimmm canlarım.
nalan fabrikası ümraniyedeymiş canım çok uzak değil size oraya da bakabilirsiniz bence..
baby2go veta chicco eğer park yatak diyorsan hayatım..
ben bebişime odayı şimdi yapmayı düşünmüyorum.Şimdilik şu 6 aylığa kadar kullanılan beşikler varya taşınabilen onlardan almak istiyorum. Ama çok basit görünüyorlar kaliteli sağlıklı bişeyler bakınıyorum ama bakalım gözünüze çarparsa markasını bana bildirirseniz sevinirim. İstanbula geldiğimde bir kaç tane gördüm ama kararsızım hala .....kafamçokkarıştı
heh işte oradan yüklenince ben göremiyorum akşam evden bakmam lazım
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting dan da yükleniyor canım
Evet canım ya zaten ben izine çıkana kadar anca öğrenir.
Öğretme konusunda ben kabiliyetsizim, öğrenme konusunda o kabiliyetsiz bakalım nolcaksempatiksalakcinni
Kim sıktı canını :gitme:
Gidim onun gırtlağını sıkayımalsanaalsanasmile
He bende tam onu diyecektim
Nalan ve prop o pufuduklar uyku setinin içinden çıkıyor sempatiksalakcinni
Kim sıktı canını :gitme:
Gidim onun gırtlağını sıkayımalsanaalsanasmile
valla en çok neyi yazmak istiyosan ordan başla gerisi gelir zaten...laf lafı açar birazdan...
a evet yakınmış sana baya..mağazasıda yakınmış biju, hani salı pazarı kuruluyor ya onun bi üst sokağındaymış...her tarafa bakarım artık sırayla...
[ı]sevgİlİ kasım annelerİ...
O yazdıĞım pufudukların uyku setİnİn İÇİnden ÇıktıĞını ÖĞrenmİŞ bulunuyorum artık..
Tekrardan benİ dÜzeltmenİze gerek kalmadı, İlgİ ve alakanıza teŞekkÜr eder İİ sohbetler dİlerİm...[/ı]
ben bebişime odayı şimdi yapmayı düşünmüyorum.Şimdilik şu 6 aylığa kadar kullanılan beşikler varya taşınabilen onlardan almak istiyorum. Ama çok basit görünüyorlar kaliteli sağlıklı bişeyler bakınıyorum ama bakalım gözünüze çarparsa markasını bana bildirirseniz sevinirim. İstanbula geldiğimde bir kaç tane gördüm ama kararsızım hala .....kafamçokkarıştı
ben dun geceden berı hıssetmedım genelde yatarken hıssedıyorum cunku ayaktayken hıssedemıyorum sızın de oyle mı?
Bebek Emzirme Koltuğu www.hulyaceyiz.com
ya şöyle bişi istiyorum, istiyodum, bu fiyat olursa istemem :S bu ne anasını sattığım bı koltuk sap gıbı 850 tl :S
evet cevaplari okuyunca pimpiriklendigimi anladim...
tecrubesizlikten oluyor herhalde,,,
alakasız soru ama cinsiyetı kaçıncı haftada ögrendınız... ben 14 haftadayım... bugu görürmüyüm
biri var görmem yetiyo canımın sıkılması için
meraklı melahatın beteri alsanaalsanasmile
anlatim onu da içimi dökersem rahat ederim :2:
bahsettiğim şahsiyet eltim olur
yeni barıştık küstük biz onla en son barısacağım kişi idi
eşimle ayrılmıştık biz bu kadın sayesinde evi terketmiştim benim eşimin ailesiyle aramı bozmuştu çok güzelken..
herkesle küsmüştüm ben kandilde kvalidemi el öpmeye giderken bu karı ordaydı da öle barıstık
barısma da değil
konusuyo işte benimle ben konusmuyom muhatap olmuyom :umursamaz:
eşimin ailesinde erkek çocuk merakı var
şimdi benimki erkek ya sölemedim tabi onlara aklinialirimsmile
kvalidemler gelince herkesin içinde sölücem herkes bi anda öğrensin kulaktan kulağa dolaşsın istemiyorum
dün ben şehir dısından geliyorum evin penceresinde gördüm kadını
görmezden geldim içeri girdim apartmanda bişiyle uğrasıyo numarası yaoptı oysaki ben çabucak girdim hangi ara apartmana çıktı dedim
naber dedi iyiyim dedim öpmeden yukarı çıkıcam evine
cinsiyeti belli mi dedi meraklı
yok hayır belli değil dedim dumur bi şekilde bana bakıyo eve girdim öle mirmirmirmir
[ı]sevgİlİ kasım annelerİ...
O yazdıĞım pufudukların uyku setİnİn İÇİnden ÇıktıĞını ÖĞrenmİŞ bulunuyorum artık..
Tekrardan benİ dÜzeltmenİze gerek kalmadı, İlgİ ve alakanıza teŞekkÜr eder İİ sohbetler dİlerİm...[/ı]
doktor doguma gırmıiş... çıkmadım daha.. eşim de dur iki gun dıyor..
ben 10+5 de öğrendim bayanssulusmilealakasız soru ama cinsiyetı kaçıncı haftada ögrendınız... ben 14 haftadayım... bugu görürmüyüm
sevgili kasım anneleri...
O yazdığım pufudukların uyku setinin içinden çıktığını öğrenmİŞ bulunuyorum artık..
Tekrardan beni düzeltmenize gerek kalmadı, ilgi ve alakanıza teşekkür eder ii sohbetler dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?