2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım evet kullanabiliyor
üst kısımdan beşiği alıp ters çevirip masa yapıyorlar ben yerinde gördüm inceledim

canım aynı soruyu sabah ben sordum kasığımın hemen üstünde aşağıda gibi geldi sanırım pimpirikleriniyoruz

sallanan sandalye de alıyolar odaya ben de bakıcam yerim kalırsa. hakatten de hiçbi özelliği yok o ne öyle. o fiyata nerdeyse oda takımı var ya

bende sana katılıyorum bunun yerine
bebek odaları ile uyumlu ebeyn yatakları var
gece bebeğin odasındayken uzanabileceğiniz tarz

ben dun geceden berı hıssetmedım genelde yatarken hıssedıyorum cunku ayaktayken hıssedemıyorum sızın de oyle mı?

bende her zaman hissetmiyorum ama sadece yatarken değil ayaktaykende hissediyorum, babasının sesine hemen tepki verio kuzucum...

bendeki sertlik, afedersin seyimin ust kismina denk geliyor. gobek deligimin alt tarafi da sert biraz ama biraz daha alti daha sert onun icin tedirgin olmustum..

valla ben sertliği değil de böle bi kıpırtı oluyo karnımda sanki böle bi ağrı olacakmış gibi oluyo sonra geçio tekrar, ay anlatamadımda...

rica ederimmm canlarım.
nalan fabrikası ümraniyedeymiş canım çok uzak değil size oraya da bakabilirsiniz bence..

baby2go veta chicco eğer park yatak diyorsan hayatım..

mağazasıda yakınmış biju, hani salı pazarı kuruluyor ya onun bi üst sokağındaymış...her tarafa bakarım artık sırayla...

canım altı aylık kullanılan beşikler 350 den baslıyor... ben arastırdım... en ucuz u.. amaçok guzeller

valla işin var o kızla o zaman Allah kolaylık versin...

valla ben size bi daha fikir neyin vermem ay ii ki bi pufuduk dedik, sitede kim var kim yok uyku seti o die yazmış, dur öğrendiğimi ilan edimde başkaları yorulmasın artık...

Kim sıktı canını :gitme:
Gidim onun gırtlağını sıkayımalsanaalsanasmile

biri var görmem yetiyo canımın sıkılması için
meraklı melahatın beteri alsanaalsanasmile
anlatim onu da içimi dökersem rahat ederim :2:
bahsettiğim şahsiyet eltim olur
yeni barıştık küstük biz onla en son barısacağım kişi idi
eşimle ayrılmıştık biz bu kadın sayesinde evi terketmiştim benim eşimin ailesiyle aramı bozmuştu çok güzelken..
herkesle küsmüştüm ben kandilde kvalidemi el öpmeye giderken bu karı ordaydı da öle barıstık
barısma da değil
konusuyo işte benimle ben konusmuyom muhatap olmuyom :umursamaz:
eşimin ailesinde erkek çocuk merakı var
şimdi benimki erkek ya sölemedim tabi onlara aklinialirimsmile
kvalidemler gelince herkesin içinde sölücem herkes bi anda öğrensin kulaktan kulağa dolaşsın istemiyorum
dün ben şehir dısından geliyorum evin penceresinde gördüm kadını
görmezden geldim içeri girdim apartmanda bişiyle uğrasıyo numarası yaoptı oysaki ben çabucak girdim hangi ara apartmana çıktı dedim
naber dedi iyiyim dedim öpmeden yukarı çıkıcam evine
cinsiyeti belli mi dedi meraklı
yok hayır belli değil dedim dumur bi şekilde bana bakıyo eve girdim öle mirmirmirmir

valla en çok neyi yazmak istiyosan ordan başla gerisi gelir zaten...laf lafı açar birazdan...

yukarda bi konuyu yazdım işte kaydirigubbakcemile3
devamı var -tatlicadiarzu-

alakasız soru ama cinsiyetı kaçıncı haftada ögrendınız... ben 14 haftadayım... bugu görürmüyüm

sevgili kasım anneleri...

O yazdığım pufudukların uyku setinin içinden çıktığını öğrenmıŞ bulunuyorum artık..

Tekrardan beni düzeltmenize gerek kalmadı, ilgi ve alakanıza teşekkür eder ii sohbetler dilerim..

Son düzenleme:

:roflol: :roflol:

canım funna baby in var cok güzel bi bak
ben dun geceden berı hıssetmedım genelde yatarken hıssedıyorum cunku ayaktayken hıssedemıyorum sızın de oyle mı?

Bebek Emzirme Koltuğu www.hulyaceyiz.com
ya şöyle bişi istiyorum, istiyodum, bu fiyat olursa istemem :S bu ne anasını sattığım bı koltuk sap gıbı 850 tl :S

aslında beğenip kendin odanın renginde mobilyacıya yaptırsan daha ucuz olurrr

evet cevaplari okuyunca pimpiriklendigimi anladim...
tecrubesizlikten oluyor herhalde,,,

heraldeee canımm zaman öğrencesss

alakasız soru ama cinsiyetı kaçıncı haftada ögrendınız... ben 14 haftadayım... bugu görürmüyüm

12-16 arasında öğrenilebilyo

asenam 12. haftada öğrendim ben..

lady merak ettim gerisini valla az sonra çıkıcam püff

Uzak dur kuzum böyle şahsiyetlerden barıştın diye selam vermek zorundamısın görmemezlikten gel

Allah kötülerden ve onların yapabileceklerinden korusun herkesi:Saruboceq:

puhahahaha:roflol::roflol:

ben 10+5 de öğrendim bayanssulusmile

yeriz seni de bebişini de olumunekankayizsmile
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…