Tatil gelsin yaaa çok özledim ben de tatili.Ben de annemleri bekliyorum yazlığa gitsinler diye hemen temilzik işleri fln bitsin gitcem 2 hafta kalayım sonra eşim gelir o da bir hafta kalır ordan da kocacımla tatile çıkarız. En çok da sabah kalkar kalkmaz bahçede salıncakta uzanmayı özledim.sonra annemin kahvaltısını sonra denizz keydi :) akşam bar keyfiiii :) ahhh ahahhh bu yaz çok şeyden feragat etcez
ya temmuz başı ya ağustos başı daha tam belli değil püf akannehir yazlık da karasu da hoş bir karadeniz sahil ilçesi canım.. yazlığı değil de ordaki arkadaşlarla buluşmayı iple çekiyoruzz acayip eğleniyoruz. bu sene ben biraz muaf kalıcam ama olsunnn..
valla çok karanlık dışarsı gene yağmur patlamazsa çıkıcam melcancımmm. takımlar çok pahalı ya abartmışlar.. uyku seti de iki de bi kirlenecek değişecek aynısından mı alcan hep :)
hadi ya, kız bizde pel pel onları izliyoruz neden böle salak davranıyo herkes die merak ediyordum bende, sanki türkiyedeki bütün gıcıklar özellikle bu programa başvuruyo gibi, demek hepsi sahteymiş, ay ne saçma o zaman ne manası var katılmanın...
Tatil gelsin yaaa çok özledim ben de tatili.Ben de annemleri bekliyorum yazlığa gitsinler diye hemen temilzik işleri fln bitsin gitcem 2 hafta kalayım sonra eşim gelir o da bir hafta kalır ordan da kocacımla tatile çıkarız. En çok da sabah kalkar kalkmaz bahçede salıncakta uzanmayı özledim.sonra annemin kahvaltısını sonra denizz keydi :) akşam bar keyfiiii :) ahhh ahahhh bu yaz çok şeyden feragat etcez
olumunekankayizsmileben bilmişimmmmm
geçen senenin başında başvurmuştum.aradılar beni resimlerimi istediler falan.bayağı telefonda konuştuk adamla.Dedim düşünmem lazım. elemeelre çağırmışlardı. Ertesi gün bi daha aradılar:) karar vermediniz mi nolur kabul edin sizi çok beğendik resimleriniz harika,eviniz de çok uygun nolur elemelere de almadan yarışmaya aldık sizi:) yok dedim isterdim ama eşim izin vermiyor. 2 ay boyunca her hafta aradılar. en son geçen ay yine aradılar.1 senedir peşimdeler :))))))))hadi ya, kız bizde pel pel onları izliyoruz neden böle salak davranıyo herkes die merak ediyordum bende, sanki türkiyedeki bütün gıcıklar özellikle bu programa başvuruyo gibi, demek hepsi sahteymiş, ay ne saçma o zaman ne manası var katılmanın...
nasıl yaa hayırdır kötü bir şey yok dimiiiKizlar gunaydin ben bikac gun burlarda olamicam mrk etmeyin yani ben ve oglum gayet iyiyiz sadece ilgilencegim isler var :) dondugumde hasret gideririz hadin optum annecikler bebeklerinize iyi bakin
Selam annişlera.s.
Biz bugün doktora gittik eşimle.Aslında perşembe düşünüyorduk ama okullar yağış nedeniyle tatil olunca;ben kışkırttım eşimi..Cinsiyetlerini çok merak ediyordum çünkü. Bu arada doktorum istifa etmiş ve devlete geçmiş...
Bu doktorum da daha önce,gebe kalmaya çalışırken gittiğim doktorum,tüp bebek doktoru...şimdi şaşıracaksınız ama benim bebeklerim doğal ikiz..Tüp bebek bölümünde ilaçsız takip yaptırırkrn 2. ayımda gebe kalmıştım..Bilmeyen tüp bebek sanabilir,ama büyük bir lütuf,şans.:Saruboceq:
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
hihoyyythihoyyytÇok mutluyum yaa
ayyy seneye yaza nasıl olcak bakalım ben de giydirem renk renk bikinileri kızıma:)ayyy minnoşlarım benimmmahh işte aynennn. yalnız benim eşimin tatili 1 ay :lepi: sabah kalkıp salıncak keyfi sonra kahvaltı sonra deniz sonra çekirdek keyfi tabi bu sene bisiklete binemicem en sevdiğim şeydi.. akşam da erkek kardeşim gitar çalıyor havuz başı herkes eğleniyor falan.. inşallah seneye bebişlerle gideriz ayy pusetleri alır gezdiririz sahilde uyuturuz şemsiye altındabebişlere şirin şapkalardan takarız. oğluşuma da şöyle bi hawai mayosuuu :)))
ayyy seneye yaza nasıl olcak bakalım ben de giydirem renk renk bikinileri kızıma:)ayyy minnoşlarım benimmm
bafo arkadaşım ilk mesajda yazdığın gibi ben siteye giriş yapıyorum karşıma ana sayfa geliyor.ama sol tarafta arka plan diye bi seçenek yokmu yoksa benmi göremiyorum.
Selam annişlera.s.
Biz bugün doktora gittik eşimle.Aslında perşembe düşünüyorduk ama okullar yağış nedeniyle tatil olunca;ben kışkırttım eşimi..Cinsiyetlerini çok merak ediyordum çünkü. Bu arada doktorum istifa etmiş ve devlete geçmiş...
Bu doktorum da daha önce,gebe kalmaya çalışırken gittiğim doktorum,tüp bebek doktoru...şimdi şaşıracaksınız ama benim bebeklerim doğal ikiz..Tüp bebek bölümünde ilaçsız takip yaptırırkrn 2. ayımda gebe kalmıştım..Bilmeyen tüp bebek sanabilir,ama büyük bir lütuf,şans.:Saruboceq:
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
hihoyyythihoyyytÇok mutluyum yaa
kızlar size bişey sorucam benim arada bir böyle rahimimde ağrı oluyor adet ağrısı gibi 1-2 dakka sürüp geçiyor doktoruma sormuştum gazdır demişti ama bence gaz değil rahim büyüdüğü içinmi acaba sizdede oluyormu
Bu yağmurların arkasında çok çok sıcak günler var şekerim :) Yancaz yancazzz
günaydın güzel anneler ve minik bebişleriiiiopuyorumnanaktan
Hem de ne pullu taşlı taşlı pullu pullu kokoş ötesi yapcam ben kızımı :) sonra oğlun beğenirse gözüne kestirirse bilemem artık :)
boncuklu olsun bikinisi ya da pullu bayanssulusmile
ayyy seneye yaza nasıl olcak bakalım ben de giydirem renk renk bikinileri kızıma:)ayyy minnoşlarım benimmm
hem de nasılllllll:))))))) cimcimelerkasım bebekleri çok süslü olcak çok :)Ben geçen gördüm bi yerde alıyordum kocam engel oldu seneye alırız diye :umursamaz:
Ay ne kokoş olacaklar kimbilirbayanssulusmile
vay yaramaz kız galiba seninki :))) aa sen ankarada tapuda mısın? Benim bi arkadaşım var orda tapuda:)günaydın kızlar herkese...dün doktora gitti 3lü tarama için bebişim 217 gr olmuş:))) ama yine cinsiyetini göstermedi bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu:))) ve ben deli oldum öğrenemedim diye haftaya yine gidicem sadece cinsiyet öğrenmek için:))) balık yiyemediğim içinde omega3verdi doktorcum:)) diyetisyenlede görüştüm o kadar para aldı kıytırık bir diyet yazdı verdi 15 gün deneyecekmişim sonra metabolizmamın çalışmasına göre yeni diyet verecekmiş bakalım:)))
bu arada kızlar işyerinde problemlerim vardı çalışan kız arkadaşlarda bilmem hatırlarmısınız..tapuda çalışıyorum ben ve bölge müdürü ile konuştum eski görev yerime dönüyorum tekrar...bana dua eden ve bütün arkadaşlardan allah razı olsun..eminimki sizin dualarınızla oldu çünkü inanılmaz kolay tayin oldum ve müdürm senin için değil ama bebeğin hatrına sen geri alıyorum dedi:)))
hepinizi çoook seviyorum Allaha emanet olun...
valla kız öyleymiş. sakinleşince yönetmen diyomuş ki hadi hadi buraya yemek yemeye mi geldiniz akannehir o 3 saat falan da yalanmış. bitirince haber veriyomuşsun teker teker kapıyı çalıyolarmış falan filan.. ya işte kendilerini gösteriyolar normal giyinenler çok az farkındaysan saçmasapan giyiniyolar hep ya da kendilerini öne çıkarmaya çalışıyolar bi nevi kendini gösterme yeri diye katılıyolar heralde. teyzemin eltisi dışarı çıkamamıştı 10 gün milletin tepkisinden :))
Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. Kızım gayet iyiydi renkli ultrasonla baktı çok rahat gözüküyordu oturmuş bir bacağını uzatmıştı. Ay hep görebilsem onu keşke 4'lü test yaptırdım. sonucunu haftaya alıcam inşallah herşey yolundadır boyu 20 cm olmus 270 gr. Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Bi de benim ara ara mide bulantılarım devam ediyor sizin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?