Nasıl yağdı var yaa sabah gökgürültüsüyle sıçradım yataktan :) Şimdi yağmur durdu kuş sesleri sardı herbir yanı kaydirigubbakcemile2 sen nerdesin şuanda semt olarakİyiyim şekerim bebişlere bakıp içimi açıyorum sabah sabah opuyorumnanaktan
Yağmurlu hava da iyi geldi bana severim böyle yaz yağmurunu boshayallersmile
afiyettt olsun bebike ve sana kuzumGünaydın Fınfıkcım :) naber şekeirm nasılsınnnn ne güzel bebişler yaa maşallah maşallah :)
Melcanım ben burdayım kız kahvaltı yaptımda :)
bijo burda. odaların perde ölçüsünü aldım. bugün gidip bakmayı düşünüyorum. bi de yatakodam boş odaya geçicek ya, boş odada 2 cam var. o yüzden yatakodası perdemden bulmam lazım aynısı, çoook zor imç den almıştım ama benzerinden bulabilirim inşşş
bi de bakayım bebek perdesi var mı buralarda. zati öyle cici bici bişe istemiyorum perde olarak.. bunları şimdiden ayarlamam lazım 1 ay yazlığa gidicem sonra ramazan falan derken kafam rahat olur diyorum..
Bu yağmurların arkasında çok çok sıcak günler var şekerim :) Yancaz yancazzzgünaydınlar herkese istanbul mis gibi yağmurlu süper valla serincecik bir hava o kadar sıcaktan sonra çok iyi geldi
Teşekkür ederizzz canım benim :)afiyettt olsun bebike ve sana kuzum
ben cocuck odası perdesini uyku setiyle takım alcammm cibinliği filannn
sen bugün yine yoğunsunnn
geçenkinde yptım listeyi evde unuttum bu sefer kaçmaz :jeyyar: soru bombardımanına tutucam
Doğru söylüyorsun canım.Benim de geçen yıl bir kaybım olmuştu...Çok üzüldüm ,bir daha olmayacak mı,ne zaman anne olucam diye kendimi yedim bitirdim.Çok stres yaptım.Ama 10 ay sonra iki miniğimin birden haberini aldım.Çok şükür.Cinsiyetleri de ayrıca mutlu etti beni tabiki.
Bu yüzden Allah a hep şükrediyorum,dua ediyorum sağlıkla onlara kavuşayım diye
İyi geceler canım,kızını odası da hayırlı olsun bu arada,çok güzel olmuş duvarları simli simli
hii beklerim sempatiksalakcinni
he eltim de öle yaptı ne anaya ne babaya benziyo :hulya:
karpostaldakiyle aynı doğmuş nerdeyse
ben istemem öle ya bana ya babaya benzesin -tatlicadiarzu-
mercü şekerimm
kurban olan bu bebelere ya boshayallersmile
Teşekkür ederizzz canım benim :)
Nasıl yağdı var yaa sabah gökgürültüsüyle sıçradım yataktan :) Şimdi yağmur durdu kuş sesleri sardı herbir yanı kaydirigubbakcemile2 sen nerdesin şuanda semt olarak
günaydın güzel anneler ve minik bebişleriiiiopuyorumnanaktan
ya temmuz başı ya ağustos başı daha tam belli değil püf akannehir yazlık da karasu da hoş bir karadeniz sahil ilçesi canım.. yazlığı değil de ordaki arkadaşlarla buluşmayı iple çekiyoruzz acayip eğleniyoruz. bu sene ben biraz muaf kalıcam ama olsunnn..Ohhh valla kolay gelsin bi ben başlayamadım hazırlıklara valla. Benim boş odamda perdem var perde yaptırmıcam ben.Ne zaman gitcen yazlığaa yazlık nerde:)
valla çok karanlık dışarsı gene yağmur patlamazsa çıkıcam melcancımmm. takımlar çok pahalı ya abartmışlar.. uyku seti de iki de bi kirlenecek değişecek aynısından mı alcan hep :)afiyettt olsun bebike ve sana kuzum
ben cocuck odası perdesini uyku setiyle takım alcammm cibinliği filannn
sen bugün yine yoğunsunnn
Banada benzese o bebek gibi olur zaten :jeyyar:
Kocam ile benim karışımım birşey çıkarsa o da acayip olur ten rengini kocamdan alsın gerisini benden sempatiksalakcinni
Ben sarışın ve yeşil gözlüyüm, kocam esmer tenli melez olur herhal zemuszemus
Fena değildi ya sıkıntı olmadı valla eşim galiba fırçalamış bana demedi ama pek iyilerdi kaynanam ve ablası:)Bir de yanıdma 3 kişi birden sigara içmeseydi daha güzel olcaktı ama neyse onlar iyi olunca katlandım artıkne yaptınn dün nasıl geçti ziyaretinn
Fena değildi ya sıkıntı olmadı valla eşim galiba fırçalamış bana demedi ama pek iyilerdi kaynanam ve ablası:)Bir de yanıdma 3 kişi birden sigara içmeseydi daha güzel olcaktı ama neyse onlar iyi olunca katlandım artık
ya temmuz başı ya ağustos başı daha tam belli değil püf akannehir yazlık da karasu da hoş bir karadeniz sahil ilçesi canım.. yazlığı değil de ordaki arkadaşlarla buluşmayı iple çekiyoruzz acayip eğleniyoruz. bu sene ben biraz muaf kalıcam ama olsunnn..
valla çok karanlık dışarsı gene yağmur patlamazsa çıkıcam melcancımmm. takımlar çok pahalı ya abartmışlar.. uyku seti de iki de bi kirlenecek değişecek aynısından mı alcan hep :)
kızz benim teyzemin eltisi katıldı o yarışmaya. kadın ev hanımıydı saçmasapan bir meslekte gösterdiler. yemek yiyince kızıyolarmış yemiceksin eleştiriceksin. durupdururken hadi şuna saldır falan diyolarmış. hepsi sahte onların :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?