2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiyim şekerim bebişlere bakıp içimi açıyorum sabah sabah opuyorumnanaktan

Yağmurlu hava da iyi geldi bana severim böyle yaz yağmurunu boshayallersmile
Nasıl yağdı var yaa sabah gökgürültüsüyle sıçradım yataktan :) Şimdi yağmur durdu kuş sesleri sardı herbir yanı kaydirigubbakcemile2 sen nerdesin şuanda semt olarak

Günaydın Fınfıkcım :) naber şekeirm nasılsınnnn ne güzel bebişler yaa maşallah maşallah :)
Melcanım ben burdayım kız kahvaltı yaptımda :)
afiyettt olsun bebike ve sana kuzum

ben cocuck odası perdesini uyku setiyle takım alcammm cibinliği filannn
sen bugün yine yoğunsunnn

geçenkinde yptım listeyi evde unuttum bu sefer kaçmaz :jeyyar: soru bombardımanına tutucam

cüzdanına yada çantana koy bi gün önceden o zaman unutmazsın ben öle yapıyorum...

tekrardan tebrikler cnm, sağlıkla kucağına al inşallah...

İyi geceler canım,kızını odası da hayırlı olsun bu arada,çok güzel olmuş duvarları simli simli

çok teşekkür ederim, darısı senin başına...

günaydın kızlar o yağmurlar birazda buraya yağsa ne ii olcak serinlicez yanıyoruz valla . Ütü yapacam ama önce bir klima ile odayı soğutuyorum ondan sonra yapabiliyorum ütüyü sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk

Banada benzese o bebek gibi olur zaten :jeyyar:

Kocam ile benim karışımım birşey çıkarsa o da acayip olur ten rengini kocamdan alsın gerisini benden sempatiksalakcinni
Ben sarışın ve yeşil gözlüyüm, kocam esmer tenli melez olur herhal zemuszemus

Nasıl yağdı var yaa sabah gökgürültüsüyle sıçradım yataktan :) Şimdi yağmur durdu kuş sesleri sardı herbir yanı kaydirigubbakcemile2 sen nerdesin şuanda semt olarak

Şu an Taksim civarındayım yağmurun şiddetli halinde de buradaydım buralarda hayat yok binalar üstüne geliyor insanın..

Dün akşam evimden seyrettim çok güzeldir benim manzaram kar da yağsa yağmurda yağsa muhteşem oluropuyorumnanaktan

Ohhh valla kolay gelsin bi ben başlayamadım hazırlıklara valla. Benim boş odamda perdem var perde yaptırmıcam ben.Ne zaman gitcen yazlığaa yazlık nerde:)
ya temmuz başı ya ağustos başı daha tam belli değil püf akannehir yazlık da karasu da hoş bir karadeniz sahil ilçesi canım.. yazlığı değil de ordaki arkadaşlarla buluşmayı iple çekiyoruzz acayip eğleniyoruz. bu sene ben biraz muaf kalıcam ama olsunnn..

afiyettt olsun bebike ve sana kuzum
ben cocuck odası perdesini uyku setiyle takım alcammm cibinliği filannn
sen bugün yine yoğunsunnn
valla çok karanlık dışarsı gene yağmur patlamazsa çıkıcam melcancımmm. takımlar çok pahalı ya abartmışlar.. uyku seti de iki de bi kirlenecek değişecek aynısından mı alcan hep :)

ikinizin karışımı olur inşallah zemuszemus
yarıladık ha şurda 4,5 ay kaldı Allah ın izniyle ne kaa çabuk ohaoldumsmile

ne yaptınn dün nasıl geçti ziyaretinn
Fena değildi ya sıkıntı olmadı valla eşim galiba fırçalamış bana demedi ama pek iyilerdi kaynanam ve ablası:)Bir de yanıdma 3 kişi birden sigara içmeseydi daha güzel olcaktı ama neyse onlar iyi olunca katlandım artık

ben bilmişimmmmm

aslında ebet orasını düşünmemiştimmm ama o yatana kadar orda 3-5 ay durar artık

hadi ya, kız bizde pel pel onları izliyoruz neden böle salak davranıyo herkes die merak ediyordum bende, sanki türkiyedeki bütün gıcıklar özellikle bu programa başvuruyo gibi, demek hepsi sahteymiş, ay ne saçma o zaman ne manası var katılmanın...

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. Kızım gayet iyiydi renkli ultrasonla baktı çok rahat gözüküyordu oturmuş bir bacağını uzatmıştı. Ay hep görebilsem onu keşke 4'lü test yaptırdım. sonucunu haftaya alıcam inşallah herşey yolundadır boyu 20 cm olmus 270 gr. Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Bi de benim ara ara mide bulantılarım devam ediyor sizin nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…