finfikcim onlar ne öyle dünya güzelleri masallah insanin yiyesi geliyor erkek resimleri varsa onlarida koysana tatlim bizde bakardik
Günaydınnnn güzeller:)bayanssulusmile
günaydın millettt :lepi:
ıslak ıslak oturup çalışıyom :ecrin_bebek:
bana gelsene ütüye sempatiksalakcinni
iyi fikir ben ayna koydum bana benzesin diye -tatlicadiarzu-
figencim malatyalimisiniz esinin malatyaya gidecegini yazmissin bende malatyaliyimda o yüzden merak ettim:kedi:
Ay var var ama evde onlar da akşamda onları eklerim zeynepcim opuyorumnanaktan
Günaydın yavrim
Geleyim ayıp ettin sempatiksalakcinni
Dikkat et de çatlamasın ayna :jeyyar:
Benim bir müşterimin bebeği var kız hamileyken hep masaüstüne koyduğu resime bakmış aynı ona benzediğini söylüyor ama bir görsen varya muhteşem bir güzellik var bebekte opuyorumnanaktan
YOK CANIM EŞİMİN AİLESİ İŞ DOLAYISIYLA MALATYADAŞAR KAYINPEDERİM MALATYA ŞEKERDE ÇALIŞIYORR :) SEN MALATYALIMISINNN MALATYAyı ben çok beğendim güsel ve büyük bir şehir
kizlar ben gece hic uyuyamadim gözümden uyku akiyor gideyim biraz uyuyayim sonra görüsürüz
aso şimdi burdaydıııı ditmiş nalanda gok fınfık burda kaydirigubbakcemile3 bijo da gok propda gelmemişş
yoklama alıyorum
Günaydın Fınfıkcım :) naber şekeirm nasılsınnnn ne güzel bebişler yaa maşallah maşallah :)
Melcanım ben burdayım kız kahvaltı yaptımda :)
Ohhh valla kolay gelsin bi ben başlayamadım hazırlıklara valla. Benim boş odamda perdem var perde yaptırmıcam ben.Ne zaman gitcen yazlığaa yazlık nerde:)
bijo burda. odaların perde ölçüsünü aldım. bugün gidip bakmayı düşünüyorum. bi de yatakodam boş odaya geçicek ya, boş odada 2 cam var. o yüzden yatakodası perdemden bulmam lazım aynısı, çoook zor imç den almıştım ama benzerinden bulabilirim inşşş
bi de bakayım bebek perdesi var mı buralarda. zati öyle cici bici bişe istemiyorum perde olarak.. bunları şimdiden ayarlamam lazım 1 ay yazlığa gidicem sonra ramazan falan derken kafam rahat olur diyorum..
Günaydın yavrim
Geleyim ayıp ettin sempatiksalakcinni
Dikkat et de çatlamasın ayna :jeyyar:
Benim bir müşterimin bebeği var kız hamileyken hep masaüstüne koyduğu resime bakmış aynı ona benzediğini söylüyor ama bir görsen varya muhteşem bir güzellik var bebekte opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?