2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınnnn güzeller:)bayanssulusmile

Günaydın yavrim

günaydın millettt :lepi:
ıslak ıslak oturup çalışıyom :ecrin_bebek:

bana gelsene ütüye sempatiksalakcinni

iyi fikir ben ayna koydum bana benzesin diye -tatlicadiarzu-

Geleyim ayıp ettin sempatiksalakcinni

Dikkat et de çatlamasın ayna :jeyyar:

Benim bir müşterimin bebeği var kız hamileyken hep masaüstüne koyduğu resime bakmış aynı ona benzediğini söylüyor ama bir görsen varya muhteşem bir güzellik var bebekte opuyorumnanaktan

figencim malatyalimisiniz esinin malatyaya gidecegini yazmissin bende malatyaliyimda o yüzden merak ettim:kedi:

YOK CANIM EŞİMİN AİLESİ İŞ DOLAYISIYLA MALATYADAŞAR KAYINPEDERİM MALATYA ŞEKERDE ÇALIŞIYORR :) SEN MALATYALIMISINNN MALATYAyı ben çok beğendim güsel ve büyük bir şehir

benim bi arkadaşımın kızı var kızın kaşları aynı atatürkk gibim karşında hamileyken resmi varmış

YOK CANIM EŞİMİN AİLESİ İŞ DOLAYISIYLA MALATYADAŞAR KAYINPEDERİM MALATYA ŞEKERDE ÇALIŞIYORR :) SEN MALATYALIMISINNN MALATYAyı ben çok beğendim güsel ve büyük bir şehir

evet canim ben malatyaliyim malatyamiz hersene kendini gelistiriyor her gittigimde yeni güzelliklerle karsilasiyorum buda cok hosuma gidiyorhihoyyyt

aso şimdi burdaydıııı ditmiş nalanda gok fınfık burda kaydirigubbakcemile3 bijo da gok propda gelmemişş
yoklama alıyorum

kizlar ben gece hic uyuyamadim gözümden uyku akiyor gideyim biraz uyuyayim sonra görüsürüz

Günaydın Fınfıkcım :) naber şekeirm nasılsınnnn ne güzel bebişler yaa maşallah maşallah :)
Melcanım ben burdayım kız kahvaltı yaptımda :)

aso şimdi burdaydıııı ditmiş nalanda gok fınfık burda kaydirigubbakcemile3 bijo da gok propda gelmemişş
yoklama alıyorum

bijo burda. odaların perde ölçüsünü aldım. bugün gidip bakmayı düşünüyorum. bi de yatakodam boş odaya geçicek ya, boş odada 2 cam var. o yüzden yatakodası perdemden bulmam lazım aynısı, çoook zor imç den almıştım ama benzerinden bulabilirim inşşş

bi de bakayım bebek perdesi var mı buralarda. zati öyle cici bici bişe istemiyorum perde olarak.. bunları şimdiden ayarlamam lazım 1 ay yazlığa gidicem sonra ramazan falan derken kafam rahat olur diyorum..

Günaydın Fınfıkcım :) naber şekeirm nasılsınnnn ne güzel bebişler yaa maşallah maşallah :)
Melcanım ben burdayım kız kahvaltı yaptımda :)

İyiyim şekerim bebişlere bakıp içimi açıyorum sabah sabah opuyorumnanaktan

Yağmurlu hava da iyi geldi bana severim böyle yaz yağmurunu boshayallersmile

Ohhh valla kolay gelsin bi ben başlayamadım hazırlıklara valla. Benim boş odamda perdem var perde yaptırmıcam ben.Ne zaman gitcen yazlığaa yazlık nerde:)

hii beklerim sempatiksalakcinni

he eltim de öle yaptı ne anaya ne babaya benziyo :hulya:
karpostaldakiyle aynı doğmuş nerdeyse
ben istemem öle ya bana ya babaya benzesin -tatlicadiarzu-

mercü şekerimm
kurban olan bu bebelere ya boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…