2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa benim bisüürü işim var ama sizdende ayrılmak istemiyorum napsamkine

evdesin sanırım biraz iş yap dinlenirken de burayı takip et bence

belkide kızdır kendini sakladığına göre herşeyden önce hayırlısı olsun. İşin konusundada sevindim canım Allah her zaman gönlüne göre versişn hayırlısıyla

Kizlar gunaydin ben bikac gun burlarda olamicam mrk etmeyin yani ben ve oglum gayet iyiyiz sadece ilgilencegim isler var :) dondugumde hasret gideririz hadin optum annecikler bebeklerinize iyi bakin

aaa üzüldüm valla, neyse işlerini hallettikten sonra görüşürüz napalım, fazla özletmede kendini...

Hem de ne pullu taşlı taşlı pullu pullu kokoş ötesi yapcam ben kızımı :) sonra oğlun beğenirse gözüne kestirirse bilemem artık :)
valla sizi bekliyorum. siz doğurun kız bakıcam oğluma :roflol:

ben genelde yemek yapılan kısmı izliyorum, sonrasına çok nadir bakıyorum, zaten sonuç belli yapılan yemekleri kimse beğenmiyo...
ben de ordan baya güzel şeyler öğrendim canım.. ben yemek tarafını eşim de tartışma tarafını seviyor :))

hani imza yerinde bebeklerin haftalıkları yazıyor ya çok tatlı oluyor.bende yapayım dedim tıkandım

nerde tıkanıyorsun canım? yardımcı olalım..
ya da son adet tarihini ve ticker a ne yazmak istediğini yaz ben yapayım sana..

günaydın güzel annişler!
dilemna hayırlı olsun canım 1 prens 1 prensesin olacak.
melaike iş yerindeki sorunun çözüldüğüne çok sevindim. bak bebiş uğurlu geldi sana.
inşalah kocama da uğurlu gelir işleri düzelir ve benimde maaşım artar.

aaaaa manken alır gibi yarışmacımı alıyorlar, ay çok saçma gerçekten, hem senin hem evin fotosunumu istiyorlar, gerçekten çok garipmiş, aman boşver katılma cnm,

aaaaa manken alır gibi yarışmacımı alıyorlar, ay çok saçma gerçekten, hem senin hem evin fotosunumu istiyorlar, gerçekten çok garipmiş, aman boşver katılma cnm,

zati kimse kendi evinde katılmıyomuş. hep tanıdıklarının lux evlerinde ya da kendi evlerinden daha bakımlı evlerde. ben de diyodum herkesin mutfagı da saray gibi mi olur be kardeşim :roflol:

evet canım salonun mutfağın benim resimlerimi istediler hep:) eşim de kıllandı bu ne yaaa bunlar yarışmacı mı seçiyo başka bişey mi diye kıyametleir kopardı. :))))

bafocum uyku tulumları çook hoşuma gittiiii .
bende böle bişiler ördüreyim bari pembiş pembişşş.:hulya:

bu arada listeye benım prensesimide eklermisin-tatlicadiarzu-
ekledim şeker

un kurabıyelerım cok guzel oldu da hıc babannemın yaptıgı un kurabıyesı gıbı olmadı :S sinir oldum haaa
bende istiyorum tarif verecek olan var mııı

cnm hayırlı olsun cook sevındım

ayy şahaneeeeeeeee :1hug:

kızlar sabah bikinimi deneyim dedim. ve kendime baya güldüm. altı oluyor ama üst tarafı çok küçük kaldı. göğüslerim taştı resmen.
baya büyümüş demekki. südyenden hiç farketmemişim
. :roflol:

yemekteyiz yarışmasına baştan beri gıcık oluyorum.
nasıl yarışmacı seçiyorlar anlamıyorum.
ilk yarışmada bir yarışmacı vardı bayan. evi gayet doğal lüxten uzaktı.
yemekten sonra balkonda oturmuşlardı.
bu kadar lüx evleri göstereceklerine biraz halktan insanları alsınlar. onların paraya daha çok ihtiyacı var. hiç çirkin bir bayana rastlamadım.

zati kimse kendi evinde katılmıyomuş. hep tanıdıklarının lux evlerinde ya da kendi evlerinden daha bakımlı evlerde. ben de diyodum herkesin mutfagı da saray gibi mi olur be kardeşim :roflol:

kendi evinde katılmayacaksa millete niye zahmet veriyo ki gerçekten çok komik, o katılan parayı alacak benim evim alt üst olduğu ile kalacak kullanılan elektrik su falanda cabası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…