yaa benim bisüürü işim var ama sizdende ayrılmak istemiyorum napsamkine
günaydın kızlar herkese...dün doktora gitti 3lü tarama için bebişim 217 gr olmuş:))) ama yine cinsiyetini göstermedi bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu:))) ve ben deli oldum öğrenemedim diye haftaya yine gidicem sadece cinsiyet öğrenmek için:))) balık yiyemediğim içinde omega3verdi doktorcum:)) diyetisyenlede görüştüm o kadar para aldı kıytırık bir diyet yazdı verdi 15 gün deneyecekmişim sonra metabolizmamın çalışmasına göre yeni diyet verecekmiş bakalım:)))
bu arada kızlar işyerinde problemlerim vardı çalışan kız arkadaşlarda bilmem hatırlarmısınız..tapuda çalışıyorum ben ve bölge müdürü ile konuştum eski görev yerime dönüyorum tekrar...bana dua eden ve bütün arkadaşlardan allah razı olsun..eminimki sizin dualarınızla oldu çünkü inanılmaz kolay tayin oldum ve müdürm senin için değil ama bebeğin hatrına sen geri alıyorum dedi:)))
hepinizi çoook seviyorum Allaha emanet olun...
ticker mı yapmaya çalışıyosun canım?
Kizlar gunaydin ben bikac gun burlarda olamicam mrk etmeyin yani ben ve oglum gayet iyiyiz sadece ilgilencegim isler var :) dondugumde hasret gideririz hadin optum annecikler bebeklerinize iyi bakin
valla sizi bekliyorum. siz doğurun kız bakıcam oğluma :roflol:Hem de ne pullu taşlı taşlı pullu pullu kokoş ötesi yapcam ben kızımı :) sonra oğlun beğenirse gözüne kestirirse bilemem artık :)
ben de ordan baya güzel şeyler öğrendim canım.. ben yemek tarafını eşim de tartışma tarafını seviyor :))ben genelde yemek yapılan kısmı izliyorum, sonrasına çok nadir bakıyorum, zaten sonuç belli yapılan yemekleri kimse beğenmiyo...
hani imza yerinde bebeklerin haftalıkları yazıyor ya çok tatlı oluyor.bende yapayım dedim tıkandım
olumunekankayizsmile
geçen senenin başında başvurmuştum.aradılar beni resimlerimi istediler falan.bayağı telefonda konuştuk adamla.Dedim düşünmem lazım. elemeelre çağırmışlardı. Ertesi gün bi daha aradılar:) karar vermediniz mi nolur kabul edin sizi çok beğendik resimleriniz harika,eviniz de çok uygun nolur elemelere de almadan yarışmaya aldık sizi:) yok dedim isterdim ama eşim izin vermiyor. 2 ay boyunca her hafta aradılar. en son geçen ay yine aradılar.1 senedir peşimdeler :))))))))
nasıl yaa hayırdır kötü bir şey yok dimiii
evdesin sanırım biraz iş yap dinlenirken de burayı takip et bence
yok canım işteyimmmm hiç çalışasımda yokk :1no2:
aaaaa manken alır gibi yarışmacımı alıyorlar, ay çok saçma gerçekten, hem senin hem evin fotosunumu istiyorlar, gerçekten çok garipmiş, aman boşver katılma cnm,
yok canım işteyimmmm hiç çalışasımda yokk :1no2:
evet canım salonun mutfağın benim resimlerimi istediler hep:) eşim de kıllandı bu ne yaaa bunlar yarışmacı mı seçiyo başka bişey mi diye kıyametleir kopardı. :))))aaaaa manken alır gibi yarışmacımı alıyorlar, ay çok saçma gerçekten, hem senin hem evin fotosunumu istiyorlar, gerçekten çok garipmiş, aman boşver katılma cnm,
ekledim şekerbafocum uyku tulumları çook hoşuma gittiiii .
bende böle bişiler ördüreyim bari pembiş pembişşş.:hulya:
bu arada listeye benım prensesimide eklermisin-tatlicadiarzu-
bende istiyorum tarif verecek olan var mıııun kurabıyelerım cok guzel oldu da hıc babannemın yaptıgı un kurabıyesı gıbı olmadı :S sinir oldum haaa
cnm hayırlı olsun cook sevındımmerhaba kızlar doktor kontrolümde bir prensimiz olacağını öğrendik.geçen hafta gittiğimizde göstermemişti. bu bizim ikinci prensimiz olacak inşallah. dörtlü test yapıldı sonuco gayet iyi. çarşamba günü detaylı ulturason randevüm var. oğlum Allaha şükür gayet sağlıklı.3-4 gün gelişimi ilerde maaşalah. İnşallah detaylı ulturason sonucu da iyi olur. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
Selam annişlera.s.
Biz bugün doktora gittik eşimle.Aslında perşembe düşünüyorduk ama okullar yağış nedeniyle tatil olunca;ben kışkırttım eşimi..Cinsiyetlerini çok merak ediyordum çünkü. Bu arada doktorum istifa etmiş ve devlete geçmiş...
Bu doktorum da daha önce,gebe kalmaya çalışırken gittiğim doktorum,tüp bebek doktoru...şimdi şaşıracaksınız ama benim bebeklerim doğal ikiz..Tüp bebek bölümünde ilaçsız takip yaptırırkrn 2. ayımda gebe kalmıştım..Bilmeyen tüp bebek sanabilir,ama büyük bir lütuf,şans.:Saruboceq:
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
hihoyyythihoyyytÇok mutluyum yaa
valla yaaa o gittiğinden beri yağmur yağıyor :)))))) boşa gitti :)sezene söliyimde geri dönsün yazlıktan bi gitti yağmur hiç dinmedi valla...
zati kimse kendi evinde katılmıyomuş. hep tanıdıklarının lux evlerinde ya da kendi evlerinden daha bakımlı evlerde. ben de diyodum herkesin mutfagı da saray gibi mi olur be kardeşim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?