2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben hepinizden önce doğuracam sempatiksalakcinni

Benim Kasım 15'e geliyor ama ben Ekim sonu Kasım başı gibi doğururum diye düşünüyorum:CüvCüv:

vay yaramaz kız galiba seninki :))) aa sen ankarada tapuda mısın? Benim bi arkadaşım var orda tapuda:)

bende melodinin tam tersi erkek istiyorum nedense kız olursa problem deil tabiki sağlıklı sıhhatli olsunda bebişim...asooo dünya küçük işte benim burda tartıştığım kızlardan biride senin arkadaşın olurmuş şaka gibi deilmi:))) ben yenimahalle tapudayım arkadaşın hangi tapuda?? yada ortak bir arkadaşımız olurmuş süpper yaaaa:)))

Ben varım 5 kasım dr 3 gÜn Önce yada 3 gÜn sonra olabılır dedı Şu durumda
:))))))))))
ben ayın 19.dr gıtmeyı dÜŞÜnÜyorum 1 hafta erken olacak ama olsun

Ben hepinizden önce doğuracam sempatiksalakcinni

Benim Kasım 15'e geliyor ama ben Ekim sonu Kasım başı gibi doğururum diye düşünüyorum:CüvCüv:
Görcez işte görcezzz :)))
Canım benim arkadaşım erkek kız diil kesin değildir tartıştığın kişi :)))) benimki kızılaydaki tapuda harp okulunun yanında adı da Asım :)

ben de şimdi yedim öğlen yemeği, sabah az yemiştim bi de erken. azıcık uzanayım yağmur patlicak, sanırım çıkamicam bugün dışarı..

Selam Kasım anneleri...Bende bebek odası bakmaya başladım...Çilek in baby safari koleksiyonu hoşuma gitti ama sadece katologda gördüğüm kadarıyla..henüz mağazadan bakmadık...trabzondaki belis ve çilek lerin yerini öğrenip bakacağız eşimle inş.

Fakat benim eşimin çalışma saatleri çok uzuuuuun olduğu için fırsatımız olmadı daha...Odasıda hazır oluınca daha bir heyecanlı olacak onu beklemek:)

Kızlar size iyi sohbetler ben çok sıkıldım gideyim de yürüyüşümü yapayım bari bugün herkesin içi geçmiş ayyyyyy hadi görüşürüz bebişler

Merhaba canım,

Bende o safariyi beğenmiştim. Bir gidip yakından görmem lazım ama İstanbulda feci yağmur var iki gündür gidemedim.
Bir de çilek'de %50 ye varan indirimler de varmış

Görcez işte görcezzz :)))

Canım benim arkadaşım erkek kız diil kesin değildir tartıştığın kişi :)))) benimki kızılaydaki tapuda harp okulunun yanında adı da Asım :)

iimiş ozaman bende haftaya eski yerime başlıycam işte bölge müdürlüğüne:teytey:arkadaşınıda tanırım muhtemelen eğitimden felan canım..

dün diyetisyenin verdiği listede hiiç tatlı bilem yok kızlar yaa öğlen yemekte tatlı çıktı öyle baktım baktım bıraktım((nasıl bir hamilelik bu böyle ya diyetle olurmuymuşşşş(((sadece iki top dondurma yiyebileceğimi söyledi 15 gün boyuncalmaz:lmaz:

evet safari çok güzel görünüyor.bende beğeniyorum.yatak odasında yatıracağım için sadece beşik almak istiyorum.ama otomatik sallanan beşikde almak istiyorum.otomatik sallanan beşik normal beşiğin yerini tutarmı bilmiyorum ama karar veremedim ikisinide alsammı???boshayallersmileya bu hamilelik kararsızlıkta yapıormu acaba:dance:

Selam Fınfık,

benim bebişin cinsiyeti henüz meçhul ama turuncu ve yeşilin rahatlatıcı ve enerji verici etkisinden olsa gerek safari koleksiyonunun renklerini ve tasarımını çok beğendim...

ındirimi duymuştum ama nette yeterli bilgi verilmemiş ayrıntı için mağazalara başvurmamız gerekiyor sanırım...ınşallah mışıl mışıl uyuyup kocaman olacakları odaları olur tatlı bebişlerimizin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…