LCW de varmış ama ben bir kaç tane gezdim bulamadım..
iimiş ozaman bende haftaya eski yerime başlıycam işte bölge müdürlüğüne:teytey:arkadaşınıda tanırım muhtemelen eğitimden felan canım..
dün diyetisyenin verdiği listede hiiç tatlı bilem yok kızlar yaa öğlen yemekte tatlı çıktı öyle baktım baktım bıraktım((nasıl bir hamilelik bu böyle ya diyetle olurmuymuşşşş (((sadece iki top dondurma yiyebileceğimi söyledi 15 gün boyunca lmaz: lmaz:
Selam Fınfık,
benim bebişin cinsiyeti henüz meçhul ama turuncu ve yeşilin rahatlatıcı ve enerji verici etkisinden olsa gerek safari koleksiyonunun renklerini ve tasarımını çok beğendim...
İndirimi duymuştum ama nette yeterli bilgi verilmemiş ayrıntı için mağazalara başvurmamız gerekiyor sanırım...İnşallah mışıl mışıl uyuyup kocaman olacakları odaları olur tatlı bebişlerimizin:)
kızlar bende gidimde biraz debeleneyim koşu bandının üstünde, hava gerçekten çok kasvetli, sonra duş alıp gelirim ve tariflerimi yazmaya devam ederim...
canım neden diyet yapıyorsun anlayamadım
evet canım yaaa bakalım kim önce doğuracak :) ayy duyamıcam diye cok korkmuştumm
galiba en son ben doguracam.. tek başıma mı kalacam sitede.....((
benim biraz fazla kilolarım var hayatım bide 4 ayda 5 kilo aldım ben(( doktorumda böyle giderse ilerleyen aylarda daha çok kilo alacaksın diye diyetisyene yönlerdirdi..diyetisyende bebek ve senin için faydalı olan şeyleri yiyeceksin sadece gibilerinden yarım saat nutuk attı bana tutuşturdu elime listeyi ((
benim biraz fazla kilolarım var hayatım bide 4 ayda 5 kilo aldım ben(( doktorumda böyle giderse ilerleyen aylarda daha çok kilo alacaksın diye diyetisyene yönlerdirdi..diyetisyende bebek ve senin için faydalı olan şeyleri yiyeceksin sadece gibilerinden yarım saat nutuk attı bana tutuşturdu elime listeyi ((
kaç kiloda hamişe kaldın canım...
yok canım ya sen kilo aldım diye korkma öyle kilo almamız zaten normal...ben hamile kalmadan öncede şişkoydum yani ondan diyet önerdi doktorum...boyum 175 ben 80 küsür kilo ile hamile kaldım((( gitme::gitme::gitme:
galiba en son ben doguracam.. tek başıma mı kalacam sitede.....((
bende en son doğuracaklardanım 30 kasım -1 aralık :sinifsinif:
selam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
herşeyler yolundaymış pipimizde yerinde duruyo =))
275 gr olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?