2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım neden diyet yapıyorsun anlayamadım

LCW de varmış ama ben bir kaç tane gezdim bulamadım..

efet lcwda var çeşitler ama çok deil yinede badileri güzel ben dün aldım 3-4 tane bebekli felan anne oluyorum baskılı bişeyler...ve çokta ucuz fiyatları haftasonu giyer göbüşümlü resimlerimi koyarım kuzucuklarım...

Amin..

Bence safaride cinsiyet ayrımı yok gayet güzel kız ve erkek için kullanılabilir.

Ama ben o kadar kararsızım ki anlatamam sana eminim mağazaya gittiğimde bir kusur bulup beğenmeyeceğim o takımı.:bbo:
Ve aynı evlenmeden önce haftalarca mobilya aradığım gibi şimdide dolaşacağım.

Ve işin kötüsü kimse benimle alışverişe çıkmak istemeyecek çünkü çevremdeki herkes biliyor bu huyumu :sinifsinif:

kızlar bende gidimde biraz debeleneyim koşu bandının üstünde, hava gerçekten çok kasvetli, sonra duş alıp gelirim ve tariflerimi yazmaya devam ederim...

canım neden diyet yapıyorsun anlayamadım

benim biraz fazla kilolarım var hayatım bide 4 ayda 5 kilo aldım ben(( doktorumda böyle giderse ilerleyen aylarda daha çok kilo alacaksın diye diyetisyene yönlerdirdi..diyetisyende bebek ve senin için faydalı olan şeyleri yiyeceksin sadece gibilerinden yarım saat nutuk attı bana tutuşturdu elime listeyi((

Bebeğin dünyayı ağzıyla tanıdığı "oral dönem" sürecinde karyolasının cibinliğinin yastıklarının yorganının ve ulaşabileceği herşeyin tadına bakacağı bilimsel bir gerçek...

Bunların tadına bakması çok normal, onun için biz annelere antialerjik, antikansorojen vs.vs. ürünler seçmek kalıyor...Çilek bunu kalite belgeleriyle ıspatlıyor...Belis de çok övgü almış birde onu incelemek lazım:)

bende 3,5 ayda 4 kilo aldım... yandım o zaman...

kaç kiloda hamişe kaldın canım...

kaç kiloda hamişe kaldın canım...

yok canım ya sen kilo aldım diye korkma öyle kilo almamız zaten normal...ben hamile kalmadan öncede şişkoydum yani ondan diyet önerdi doktorum...boyum 175 ben 80 küsür kilo ile hamile kaldım(((gitme::gitme::gitme:

yok canım ya sen kilo aldım diye korkma öyle kilo almamız zaten normal...ben hamile kalmadan öncede şişkoydum yani ondan diyet önerdi doktorum...boyum 175 ben 80 küsür kilo ile hamile kaldım(((gitme::gitme::gitme:

benım boyum 162.. kılom 52 idi.. ben hamile kalamdan önce, tarçın-bal-çörekötu kürü, incir kürü, sogan kuru uyguladım.. tabı kış ve hareketsız kaldıgım içinde o ay 1,5 kilo aldım.. tabı çok takmadım. 53, gibi hamile kaldım. şu an 56,5- 57 arasıyım... dıkkat edıyorum.. tatlı hiç yemem zaten.. meyve ve salata bol bol yıyorum... ama o güzelim kurlerın etkısı hala var..

selam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
herşeyler yolundaymış pipimizde yerinde duruyo =))
275 gr olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…