bende en son doğuracaklardanım 30 kasım -1 aralık :sinifsinif:
aynı zamana denk geliyor... bebegının cinsiyetı nedir..
cevahirde gebe giyim var ordan alışveriş yaptım kızlar ürünleri çok güzel espirili t-shirtler de aldım ama bayıldı herkes göbişime
cevahirde gebe giyim var ordan alışveriş yaptım kızlar ürünleri çok güzel espirili t-shirtler de aldım ama bayıldı herkes göbişime
Ben hepinizden önce doğuracam sempatiksalakcinni
Benim Kasım 15'e geliyor ama ben Ekim sonu Kasım başı gibi doğururum diye düşünüyorum:CüvCüv:
erensezenle 26 ekim bizim doğum tarihlerimiz
selam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
herşeyler yolundaymış pipimizde yerinde duruyo =))
275 gr olmuşuz
off hava cok kasvetliii içim daraldı karnım açıktı canım bişey istemiyo iş yapmak hiç istemiyorum benim canım eve gidip nalan ın un kurabiyesinden yapmak istiyooo
:lepi:selam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
275 gr olmuşuz
kızlar sabah bikinimi deneyim dedim. ve kendime baya güldüm. altı oluyor ama üst tarafı çok küçük kaldı. göğüslerim taştı resmen.
baya büyümüş demekki. südyenden hiç farketmemişim. :roflol:
selam fıstıklar
275 gr olmuşuz
off hava cok kasvetliii içim daraldı karnım açıktı canım bişey istemiyo iş yapmak hiç istemiyorum benim canım eve gidip nalan ın un kurabiyesinden yapmak istiyooo
:lepi:
:roflol: :roflol:
bende bu hafta deneyeceğim bikinilerimi inşallah olurlar gerci ay sonu tatile çıkıcam olsun nolur
aynen keşke evde olupda yemek, kurabiye vs yapabilseydim akşam eve gidince hiçbir şey yapmaya halim olmuyor bütün enerjim işyerinde tükeniyor malesef
Maşallah paşaya ve pipisine:asigim:
Al benden de o kadar ama ben kurabiye bile yapmak istemiyorum yatmak istiyorum uyumak istiyorum :bbo: ama çook işim var çook:sinifsinif:
merhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.
Merhaba kızlar yazmaya pek fırsat bulamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Benimde çok canım sıkılıyor. Eve gidip yatmak istiyorum, hamileyken çalışmak çok zor
ay ne güzel keşke ben de yarın doktora gitsem :) geçen hafta doktordaydım ama özledim :)merhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.
Bugün neyse hepiniz bunalım takılıyosunuz herkes eve gitmek istiyor uyumak istiyor.Bugün forum karamsarlık günü anlaşılan.Merhaba kızlar yazmaya pek fırsat bulamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Benimde çok canım sıkılıyor. Eve gidip yatmak istiyorum, hamileyken çalışmak çok zor
burda acyyip yağmur yağıyoo.biz doğum yapıncada hava böle olcak kapalı.yakıcaz petekleri sıcakık dışarda yağmur yağarken yavrumuz kucağımızda.onu koklayarak yağmuru izlicez ayyy ne huzur verici olur dmi.
mükemmel olur ya hadi olsun artık.Alalım bebişlerimiiz kucağımıza :)))))burda acyyip yağmur yağıyoo.biz doğum yapıncada hava böle olcak kapalı.yakıcaz petekleri sıcakık dışarda yağmur yağarken yavrumuz kucağımızda.onu koklayarak yağmuru izlicez ayyy ne huzur verici olur dmi.
burda acyyip yağmur yağıyoo.biz doğum yapıncada hava böle olcak kapalı.yakıcaz petekleri sıcakık dışarda yağmur yağarken yavrumuz kucağımızda.onu koklayarak yağmuru izlicez ayyy ne huzur verici olur dmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?