2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cevahirde gebe giyim var ordan alışveriş yaptım kızlar ürünleri çok güzel espirili t-shirtler de aldım ama bayıldı herkes göbişime

Ben hepinizden önce doğuracam sempatiksalakcinni

Benim Kasım 15'e geliyor ama ben Ekim sonu Kasım başı gibi doğururum diye düşünüyorum:CüvCüv:

banada kasıma kalmam gibi geliyooo

erensezenle 26 ekim bizim doğum tarihlerimiz

:) ohh ekim benim 16 ekim eşimin 18 ekimm

selam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
herşeyler yolundaymış pipimizde yerinde duruyo =))
275 gr olmuşuz

maşallahhh pipinizeee

off hava cok kasvetliii içim daraldı karnım açıktı canım bişey istemiyo iş yapmak hiç istemiyorum benim canım eve gidip nalan ın un kurabiyesinden yapmak istiyooo

off hava cok kasvetliii içim daraldı karnım açıktı canım bişey istemiyo iş yapmak hiç istemiyorum benim canım eve gidip nalan ın un kurabiyesinden yapmak istiyooo

aynen keşke evde olupda yemek, kurabiye vs yapabilseydim akşam eve gidince hiçbir şey yapmaya halim olmuyor bütün enerjim işyerinde tükeniyor malesef

selam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
275 gr olmuşuz
:lepi:
tosun paşamızzz zemuszemus

:roflol: :roflol:
bende bu hafta deneyeceğim bikinilerimi inşallah olurlar gerci ay sonu tatile çıkıcam olsun nolur

selam fıstıklar
275 gr olmuşuz

Maşallah paşaya ve pipisine :asigim:

Al benden de o kadar ama ben kurabiye bile yapmak istemiyorum yatmak istiyorum uyumak istiyorum :bbo: ama çook işim var çook:sinifsinif:

cevahirde gebe giyim var ordan alışveriş yaptım kızlar ürünleri çok güzel espirili t-shirtler de aldım ama bayıldı herkes göbişime

bende 2 aylıkken esprili 2tane tişört almıştım
hafta sonu giydim bi tanesini kaydirigubbakcemile2
lcw den lastikli siyah çino pantolon aldım 38 bedeni vardı çok sevindirik oldum kaptım aldım kalıbı da çok güzel :ecrin_bebek:

:lepi:
:roflol: :roflol:
bende bu hafta deneyeceğim bikinilerimi inşallah olurlar gerci ay sonu tatile çıkıcam olsun nolur

Yine bikini mevzusu açılmış sempatiksalakcinni bu muhabetin sonu mezhep meselesi olup çıkar benden söylemesi :bbo:

Bende daha denemedim bikinimi Temmuz'un son haftası izine çıkacağım ben bakalım o zamana kadar ne kadar genişleyecem

merhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.

Merhaba kızlar yazmaya pek fırsat bulamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Benimde çok canım sıkılıyor. Eve gidip yatmak istiyorum, hamileyken çalışmak çok zor

aynen keşke evde olupda yemek, kurabiye vs yapabilseydim akşam eve gidince hiçbir şey yapmaya halim olmuyor bütün enerjim işyerinde tükeniyor malesef

aynen canım benimdeeee

Maşallah paşaya ve pipisine :asigim:

Al benden de o kadar ama ben kurabiye bile yapmak istemiyorum yatmak istiyorum uyumak istiyorum :bbo: ama çook işim var çook:sinifsinif:

hepimizi bi araya toplasınlar bi ult.cihaz bide mamalar biz yatalımm öleee

merhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.

hayırlı haberlerle gelirsin İnşallah bende pek heyacanlanıyorum gitmeden

Merhaba kızlar yazmaya pek fırsat bulamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Benimde çok canım sıkılıyor. Eve gidip yatmak istiyorum, hamileyken çalışmak çok zor

evet canım hepimiz aynı dertten müzdaribiz malesefff hamile evi kuralım kaydirigubbakcemile2

burda acyyip yağmur yağıyoo.biz doğum yapıncada hava böle olcak kapalı.yakıcaz petekleri sıcakık dışarda yağmur yağarken yavrumuz kucağımızda.onu koklayarak yağmuru izlicez ayyy ne huzur verici olur dmi.

merhaba güzel anneler,
ay ne güzel keşke ben de yarın doktora gitsem :) geçen hafta doktordaydım ama özledim :)
Bugün neyse hepiniz bunalım takılıyosunuz herkes eve gitmek istiyor uyumak istiyor.Bugün forum karamsarlık günü anlaşılan.

ayy evet düşümesiii bileee cok keyifliii

mükemmel olur ya hadi olsun artık.Alalım bebişlerimiiz kucağımıza :)))))

İnşallah böyle kasvetli havalarda doğum sonrası depresyona girmeyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…