2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet asocumm ya bi konu bulalaımdaaa açılalım bariii

Kızlar karamsarlığı dağıtmak amacıyla birşey soracağım, doğumu nasıl yapacağınıza karar verdiniz mi?

ben normal çok istiyorum.uyuyup uyanıp bebeğimi kucamğıma almak istemiyorum.doğum yaptımı anlamak istiyorum ama bende çatı darlığı var.onun için sezeryan olma olaslığı var

5 aylık olcam tam
azcık daha çıksa giyerim seve seve sempatiksalakcinni
en azından göbeği var demesinler bebeği var desinler :roflol:
temmuzun son haftasına kadar senn laelaelaelaelae
daha erken çıksanız olumunekankayizsmile

Melcan Doktor bağıranlara" istediğin kadar bağır ben sesten rahatsız olmam ama bağırmaya harcayacağın enerji bebeği itmen için gerekli "diyormuş.... ben öyle duydum kendimizi bağırmamaya hazırlarsak daha iyi ederiz:)

Şimdi yazınca banada çok geldi çok varmış hakkatten
Evet daha önce çıkayım ben boshayallersmile

Bu arada bende normal doğum düşünüyorum şimdilik umarım sezeryana gerek kalmaz..

:gitme:
Doktorum bana 24 kasım doğum tarihi demişti ama önce olacak olursa tam bayrama denk gelecek

Çifte bayram yaşayacağız işte ne güzel akıllardan çıkmayan bir kurban bayramı olacak....Banada bir arefe günü birde bayramın son günü doğum diyorlar...Hayırlısı:ecrin_bebek:

ben normal doğum istiyorum Allah izin verirse

kızlar bişi sormak istiyorum arada göbek deliğimin üstü mide mi olur karın mı olur çözemedim acaip sancı yapıyo :gitme:
dik duramıyorum bazen
midedir diyorum ama anlayan bilen varmı bu konu ile ilgili kafamçokkarıştı

Şimdi yazınca banada çok geldi çok varmış hakkatten
Evet daha önce çıkayım ben boshayallersmile

Bu arada bende normal doğum düşünüyorum şimdilik umarım sezeryana gerek kalmaz..

6 aylık olucan o zaman
çıkabilirseniz daha önce çıkın atlayın motora gidin sempatiksalakcinni

çoğunuz hissetmeyue başlamışsınız bebeklerinizi ya çok kıskandım.. ben de sanki böyle hisseder gibi oluyorum ama tam da anlayamıyorum. asoo, sen de benim gibi zayıfmışsın hissetmeye başladın mı peki?

ah canım benım cok sevındım bırden hem kız hem erkek annesı olacaksın ne guzel ya saglıkla mutlulukla gelsınler ınsaallah.100 bınkere masaallah

göbek deliğinin üzeri iki kaburganın arasındaysa miden ağrıyordur canım...ben 17 yaşında mide kanaması geçirdiğim için midenin yerini iyi biliyorum.

bugün yazdıklarınızı bile zor okuyorum hiç katılacak gücü bulamıyorum.çok yorgunum ve başım çok ağrıyor.birazdan çıkıyorum yarın inşallah daha dinç gelirim okula.eve gidip dinlenememde oğlum bekliyordur şimdi pencerede kapıda.

merhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.

güzel haberlerle döneceksin inşallah canım

evet bencede çok huzur verici umarım bebeklerimiz uslu olurlar da yormazlar bizi bugünlerimizi aramayalım sonra

Kızlar karamsarlığı dağıtmak amacıyla birşey soracağım, doğumu nasıl yapacağınıza karar verdiniz mi?

benim sezeryan olacak canım

ben normal çok istiyorum.uyuyup uyanıp bebeğimi kucamğıma almak istemiyorum.doğum yaptımı anlamak istiyorum ama bende çatı darlığı var.onun için sezeryan olma olaslığı var

benimde çatı dar kızım sezeryanla dünyaya geldi bu da Allah'ın izni ile sezeryan

banada bazen kramplar giriyor zaten herşey gebelikte olur deyip geçiştiriyorlar

gecen gun ayni sey bana da oldu. cok fenaydi. usutmekten mi oldu, yediklerimden mi bilmiyorum..

selamlar herkese nasılsınız kızlar. ıslerımı yaptım yemegımde tupte tupte kabak mucver yaptım ılk defa denıyom bakalım nasıl olcak bıde dus aldımmı ohh benden ıyısı yok. sonra oglusumla burda takılırız. :ecrin_bebek:

ben bi problem olmassa normal doğumdan yanayım canımmm bağıra bağıraaadelikafadulden
ay ben de kııız bağıra bağıra çatır çatır doğurcam aksilik olmazsa :)
bende önceden normal düşünüyordum ama herkes bir sürü hikaye anlatıyor gözüm korktu biraz
sen boşver herkesi bana neler neler anlatıldı da etkilenmedim ben bana ne valla insanların işi gücü snir bozmak normal insanlar olsa seni korkutmazlardı.
Şekerim ben de arada hissediyorum :) özellikle çikolatlı bişeyler yiyip sırt üstü uzanınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…