ay ne güzel keşke ben de yarın doktora gitsem :) geçen hafta doktordaydım ama özledim :)
Bugün neyse hepiniz bunalım takılıyosunuz herkes eve gitmek istiyor uyumak istiyor.Bugün forum karamsarlık günü anlaşılan.
Kızlar karamsarlığı dağıtmak amacıyla birşey soracağım, doğumu nasıl yapacağınıza karar verdiniz mi?
ben bi problem olmassa normal doğumdan yanayım canımmm bağıra bağıraaadelikafadulden
Yine bikini mevzusu açılmış sempatiksalakcinni bu muhabetin sonu mezhep meselesi olup çıkar benden söylemesi :bbo:
Bende daha denemedim bikinimi Temmuz'un son haftası izine çıkacağım ben bakalım o zamana kadar ne kadar genişleyecem
5 aylık olcam tam
azcık daha çıksa giyerim seve seve sempatiksalakcinni
en azından göbeği var demesinler bebeği var desinler :roflol:
temmuzun son haftasına kadar senn laelaelaelaelae
daha erken çıksanız olumunekankayizsmile
Doktorum bana 24 kasım doğum tarihi demişti ama önce olacak olursa tam bayrama denk gelecek
Şimdi yazınca banada çok geldi çok varmış hakkatten
Evet daha önce çıkayım ben boshayallersmile
Bu arada bende normal doğum düşünüyorum şimdilik umarım sezeryana gerek kalmaz..
Selam annişlera.s.
Biz bugün doktora gittik eşimle.Aslında perşembe düşünüyorduk ama okullar yağış nedeniyle tatil olunca;ben kışkırttım eşimi..Cinsiyetlerini çok merak ediyordum çünkü. Bu arada doktorum istifa etmiş ve devlete geçmiş...
Bu doktorum da daha önce,gebe kalmaya çalışırken gittiğim doktorum,tüp bebek doktoru...şimdi şaşıracaksınız ama benim bebeklerim doğal ikiz..Tüp bebek bölümünde ilaçsız takip yaptırırkrn 2. ayımda gebe kalmıştım..Bilmeyen tüp bebek sanabilir,ama büyük bir lütuf,şans.:Saruboceq:
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
hihoyyythihoyyytÇok mutluyum yaa
merhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.
burda acyyip yağmur yağıyoo.biz doğum yapıncada hava böle olcak kapalı.yakıcaz petekleri sıcakık dışarda yağmur yağarken yavrumuz kucağımızda.onu koklayarak yağmuru izlicez ayyy ne huzur verici olur dmi.
Kızlar karamsarlığı dağıtmak amacıyla birşey soracağım, doğumu nasıl yapacağınıza karar verdiniz mi?
ben normal çok istiyorum.uyuyup uyanıp bebeğimi kucamğıma almak istemiyorum.doğum yaptımı anlamak istiyorum ama bende çatı darlığı var.onun için sezeryan olma olaslığı var
ben normal doğum istiyorum Allah izin verirse
kızlar bişi sormak istiyorum arada göbek deliğimin üstü mide mi olur karın mı olur çözemedim acaip sancı yapıyo :gitme:
dik duramıyorum bazen
midedir diyorum ama anlayan bilen varmı bu konu ile ilgili kafamçokkarıştı
ben normal doğum istiyorum Allah izin verirse
kızlar bişi sormak istiyorum arada göbek deliğimin üstü mide mi olur karın mı olur çözemedim acaip sancı yapıyo :gitme:
dik duramıyorum bazen
midedir diyorum ama anlayan bilen varmı bu konu ile ilgili kafamçokkarıştı
ay ben de kııız bağıra bağıra çatır çatır doğurcam aksilik olmazsa :)ben bi problem olmassa normal doğumdan yanayım canımmm bağıra bağıraaadelikafadulden
sen boşver herkesi bana neler neler anlatıldı da etkilenmedim ben bana ne valla insanların işi gücü snir bozmak normal insanlar olsa seni korkutmazlardı.bende önceden normal düşünüyordum ama herkes bir sürü hikaye anlatıyor gözüm korktu biraz
Şekerim ben de arada hissediyorum :) özellikle çikolatlı bişeyler yiyip sırt üstü uzanınca :)çoğunuz hissetmeyue başlamışsınız bebeklerinizi ya çok kıskandım.. ben de sanki böyle hisseder gibi oluyorum ama tam da anlayamıyorum. asoo, sen de benim gibi zayıfmışsın hissetmeye başladın mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?