evet cnm tazeden yaptım çok güzel de yapmışım valla nasıl yedim nasıl yeidm :) bide çorba yapayım kocama da yesin bariafiyet olsun canım, taze barbunyadan mı yapmıştın?
canah selam seni kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanların paylaşım topiğinde görmüştüm hiç uğramıyorsun oraya artık bu arada bebişinin iyi olmasına ve prensin olmasına sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş iğne kullanıyormusun acaba?
gözünaydın rabbimin mucizesi gerçekten hamilelik allah mucizelerimizi bizlere bağışlasın inş
canim cok sevindim birkerede hem kiz hem oglan rabbim tamamina erdirsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:
ay süper haber bir kız bir erkekallah uzun ömür versin sağlıkla gelsinlerr. tebrikler canım vereliniortak
maşallah ne güzel bir haber bu, pembeli mavili bir taşla iki kuş, bende çok istiyorum ikizim olsun diye........allah sağlıkla doğup büyümek nasip etsin maşallah.
gözün aydın tatlım kaydirigubbakcemile2
DİLEMMA
ne güzel bi haber bi kız bi erkek.allah gönlüne göre verdi.gözünaydın canım
Çok sağolun kızlara.s.
cüzdanına yada çantana koy bi gün önceden o zaman unutmazsın ben öle yapıyorum...
tekrardan tebrikler cnm, sağlıkla kucağına al inşallah...
çok teşekkür ederim, darısı senin başına...
ne kadarrrrrrrrr güzel bir haber dilemma ne güzel iki müthiş duyguyu aynı anda tadıcaksın. sağlıkla gelsinler yavrucaklarıngamyoncuiremsu:hulya:
canım gözün aydın ne güzel bir kız bir erkek senin adına çok sevindim canım
bendede oluyor canım doktorum normal diyor
hiç sorma tatlım ya sıcağı sevmiyorum hele birde hamileyiz şimdi hepimiz hiç çekilmiyor
günaydın canım
Selam annişlera.s.
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
hihoyyythihoyyytÇok mutluyum yaa
Sağolun kızlar.Allah gönlüme göre verdi çok şükür...Çok mutluyum Allah bozmasın
canim gözün aydin masallah iki erkek annesi olucaksin cok sanslisingamyoncuiremsugamyoncuiremsu
çook teşekkür ederim canım
Sağol canım.Bafocum sana da teşekkürlergünaydın güzel annişler!
dilemna hayırlı olsun canım 1 prens 1 prensesin olacak.
melaike iş yerindeki sorunun çözüldüğüne çok sevindim. bak bebiş uğurlu geldi sana.
inşalah kocama da uğurlu gelir işleri düzelir ve benimde maaşım artar.
merhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.
Ben de aynen bu şekilde yapıyorum ve çok güzel oluyor.Tane tane.kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanD : gelirsem öperim göbüşünü :))))))
Peki şekerim aynen şöyle yapıyorum pirinci ılık suda bekletiyorum bir süre vakit varsa 2-3 saat önceden koyuyorum tuzlu ılık suya.
Sonra çok az sıvıyağda şehriyeleri kavuruyorum.Sonra yıkadığım pirinci ekleyip azcık da öyle kavuruyorum. sıcak suyunu koyu tuzunu bulyonunu biraz da tereyağ koyup kapaını kapatıyorum orta ateşte pişiriyorum kapağını hiç açmadan. delik delik olunca altını kapıyorum pişmiş oluyor zaten :) sonra bırakın dinlensin azcık :)
Pirinç 1 bardaksa 2 bardak sıcak suda pişiriyorum bu arada
kizlar bende aksam yemegine kumpir yaptim ilkdefa yaptim ama cok güzel olmus gecen kermeste yemistik kizmin hosuna gitmis illa yap dedi benim yaptigimi daha cok begendi isterseniz kisaca tarif edeyim papatesleri 150derecede bir saat bisirdim onlar piserken bir kutu bezelye bir kutu misir bir kutu meksika fasulyesi actim ücündende az birsey bir kaba koydum üzerinede yogurt koydum karistirdim digerlerini sade biraktim patatesleri yardim önce catalla bir güzel ezdim sonra icine bir parca tereyagi ve kasar koydum beraberce karistirdim sonrasinda yogurtlu sosu ve diger malzemeleri koydum kizim extradan ketcap ve mayonez koydu ben sevmedigim icin koymadim cok lezzetli oldu bos vaktiizde deneyin
Selam annişlera.s.
Biz bugün doktora gittik eşimle.Aslında perşembe düşünüyorduk ama okullar yağış nedeniyle tatil olunca;ben kışkırttım eşimi..Cinsiyetlerini çok merak ediyordum çünkü. Bu arada doktorum istifa etmiş ve devlete geçmiş...
Bu doktorum da daha önce,gebe kalmaya çalışırken gittiğim doktorum,tüp bebek doktoru...şimdi şaşıracaksınız ama benim bebeklerim doğal ikiz..Tüp bebek bölümünde ilaçsız takip yaptırırkrn 2. ayımda gebe kalmıştım..Bilmeyen tüp bebek sanabilir,ama büyük bir lütuf,şans.:Saruboceq:
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
hihoyyythihoyyytÇok mutluyum yaa
Kızlar demir ilacı olarak ne alıyorsunuz? Bana bu doktorum demir yazdı.Şurup şeklinde adı: ferplex
ben almıyorum canım. kanım baya yüksek çıkmıştı.
dilemma çok sevindim ya bir kız bir erkek olmasına ! hihoyyyt! sağlıklıca kucağına alırsın inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?