günaydın kızlar evde olmamın keyfini çıkarıyorum pazartesi günü anneme gittik ablamla, dün de ablamın komşularına gittik evde durmuyorum anlaşılan :)
sabah bulantılarım aç kaldığım zaman oluyor hemen ağzıma bişeyler atıyorum.. bugün evde durmayı düşünüyorum hava iç açıcı değil zaten..
öğleden sonra da pazara gidicem havam değişsin :)
dün eşimin halasının eşi vefat etti, hem havadan hem de bu halimle gidemedim. üzüntü yaşayıp bebeğimi de üzmemek için.
geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.
başınız sağolsun hayatım :çok üzgünüm:
oh gez toz valla ben de bugün evde durmayı pek düşünmüyorum
günaydın kızlar, oh yeni bilgisayar geldi! Bugün çok mutlu bir gün doktora gidicem oğlumu görücem inşallah
doktora ne sorsam mesela bana niye vitamin vermediniz? mirmirmirmir
günaydın kızlar, oh yeni bilgisayar geldi! Bugün çok mutlu bir gün doktora gidicem oğlumu görücem inşallah
bijooo senin için de güneş kremi sorayım yüz için değil mi? inşallah unutmam! ben de merak ettim. gerçi bende çocuklar için olandan var o işe yarar sanırım.
canim insallah kendi doktorun haklidir pazarteside git tabi icin rahar eder kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktankızlar kımse yok bu satte tabı ama ben yenı dr.dan geldım bıseler yedım ve yazmak ıstedım...bugun ogrendımkı hastanede benım dr. nobetcıymıs bılıosunuz yalavodayken gıttıgım dr. plesantan asagıda demıstı.neyse esımle gıttık ve dr.um dedıkı oyle bıse yok plesantan olması gereken yerde nerden cıkarmıs dedı sasırdı yanı hersey yolundaymıs..yalovadakı dr.kız demıstı cınsıyetıne ama dr.um goremedı bacaklarını kıtlemıss gorunmuyo dedı...neyse kızlar ben yınede emın olmak ıcın pazatesı baska bı dr.a daha gıtcem bakalım oda bı sorun yok derse yalovadakı dr.un gazabına ugradım demek aslında su an da oyle gozukuyo ama yınede ıcım rahat etsın dıye gıtcem baska dr.a..iyi gecelerrrrrrr
basiniz sagolsun tatlim kendine iyi bak hersey gönlünce olsunolumunekankayizsmilegünaydın kızlar evde olmamın keyfini çıkarıyorum pazartesi günü anneme gittik ablamla, dün de ablamın komşularına gittik evde durmuyorum anlaşılan :)
sabah bulantılarım aç kaldığım zaman oluyor hemen ağzıma bişeyler atıyorum.. bugün evde durmayı düşünüyorum hava iç açıcı değil zaten..
öğleden sonra da pazara gidicem havam değişsin :)
dün eşimin halasının eşi vefat etti, hem havadan hem de bu halimle gidemedim. üzüntü yaşayıp bebeğimi de üzmemek için.
geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.
günaydin tatlima.s.günaydınnn opuyorumnanaktan
hayirli olsun canim güle güle kullan doktordanda gelince hemen yaz bizi habersiz birakma tatlim:1hug:günaydın kızlar, oh yeni bilgisayar geldi! Bugün çok mutlu bir gün doktora gidicem oğlumu görücem inşallah
Günaydın herkese
Zeyn canım erkek bebiş resmi ekleyecektim dün akşam ama anneme gittiğim için ekleyemedim
Akşama eklerim artık..
yüz için değil canım genel olarak sahilde ne sürelim. gerçi araştırdım herkes sebamed 50 faktörden çok memnun kalmış ama yine de sorarsan iyi olur belki başka bi önerisi vardır.. 50 faktör oluyor çocuklar için olan da her marka tavsiye edilmiyor içinde bazı maddelerin olmaması gerekiyormuş.
bijoux
benim doktorum çok ilgili bir bayan o bana en ii markanın sebamed olduğunu diğerlerinin ya tüylenme yada her 2 saatte bir yenilenmediği için lekelenme yapabileceğini söylemişti. Bebek ,çatlak için bile bunu tercih et , eğer pahalı gelirse bide şöyle bir marka var onu önerdi erbaorganıcs kendi çocuğuna kullanmış organik olması cazip ve sanırım sebamedden daha ucuz ama ben sebamed kullancam. nivea ,johnson,dalin chico gibi bebek malzemelerinde bebğe zarar veren maddeler olduğunu daha önceden duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?