Aynı benim gibi yapıyorsun ben tereyağınıda pirinçlerden önce atıp eritiyorum.
Bir tek pirinçleri erken koyamam tuzlu suya sabahtan koysam nolur sempatiksalakcinni
valla ben dombili olduğum için her akşam eşim yürütüyo eğer gün içinde yürümemişsem. akannehir
normal doğum düşünüyosan yürüyüşlere başla derim hayatımm opuyorumnanaktan
düşünüyom kuzumda cok yoruluyorumm ya kocamda yürücek güya her akşamda
melcan beni seni çok tembel gördüm 2 gündür :jeyyar:
Hep mi böylesin yoksa bana mı denk geldi sempatiksalakcinni
Hareket lazım şart hareket hem senin için hem bebiş için
2 gündür yağmur var diye çıkamadım çoğu akşam 1,5 saat yürüyüş yapıyorum ben
ben hiç sevmem yürümeyii alışmışımm hep arabayaaa bi alışveriştee yürüyorumm aslındaaa diilim ama ne diilim tembelim işteeee
annem gitmeden önce her gün bende 1 saat yürürdüm şimdi tek başıma yürüyemiyorum mafoldumben
anammm bana misafirrr gelecekmişşş kahveye imdatıma nalan ın un kurubiyesi yetişir gibim
yaaa şu yalancı tavuk göğsünü yapıyorum ama nedense bi türlü rulo yapamıyorum bisküvileyip varmı püf noktasını bilen
15 gün yürürsünüz artık opuyorumnanaktan
Ohh sana bu akşam bu hareket yeter haydi bakalım kaldır popoyu sempatiksalakcinni
neren dombili kız senin deli mi ne :)valla ben dombili olduğum için her akşam eşim yürütüyo eğer gün içinde yürümemişsem. akannehir
normal doğum düşünüyosan yürüyüşlere başla derim hayatımm opuyorumnanaktan
yaaa dimi severim sizi :) ay annemi aradım da onla konuşmaya dalmışım 35 dakikadır annemle konuşuyorumbugün aso ya mesaj atan atana :roflol:
ayyyyy maşallahhh valla ellerine sağlık bak canım çekti şimdi çok açım da ondan cnm her şeyi çekiyorkizlar bende aksam yemegine kumpir yaptim ilkdefa yaptim ama cok güzel olmus gecen kermeste yemistik kizmin hosuna gitmis illa yap dedi benim yaptigimi daha cok begendi isterseniz kisaca tarif edeyim papatesleri 150derecede bir saat bisirdim onlar piserken bir kutu bezelye bir kutu misir bir kutu meksika fasulyesi actim ücündende az birsey bir kaba koydum üzerinede yogurt koydum karistirdim digerlerini sade biraktim patatesleri yardim önce catalla bir güzel ezdim sonra icine bir parca tereyagi ve kasar koydum beraberce karistirdim sonrasinda yogurtlu sosu ve diger malzemeleri koydum kizim extradan ketcap ve mayonez koydu ben sevmedigim icin koymadim cok lezzetli oldu bos vaktiizde deneyin
Saol bitanem hepberaber inşallahgözünaydın çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
yasemin seninde gözün aydın canım.
aynen valla benmki her gün geç geliyor.ben beklemiyorum valla geç yemek yersem kilo alırım hemde aç kalırım.zaten gelse de sürekli telefonu çalıyor yemekler bile zevksiz oluyor ben de artık hiç beklemiyorum :) Ohh barbunyam misler gibi oldu varyaa iki tabak yedim yanına da bişey yapmadımkaydirigubbakcemile3aso ben de kocamı aradım geç kalınca, açmadı mesaj yazdı toplantıdayım diye, sen yemek ye yazmış.. aynı kaderi paylaşıyoruz.. ben de karnımı doyurdum ne yapayım aç mı kalsın oğluşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?