ayy süper di mii :) hadi hayırlı olsun ilk hareketiniz annesiiikızlarr şimdi sizin mesajlarınızı okurken içer pıt pıt etti yavruşkom, ah çok hoşuma gitti. ileriki haftalarda bebeğin hıçkırıklarını hissedecekmişiz hep çok heyecanlıı.
asocum, şu güzel pilavının tarifini yaz en ince ayrıntısına kadar biz de nasiplenelim. gerçi benim pilavımı da çok beğeniyor kocam ama olsun, öğrenmek de fayda var.
sağol canım :) yazın iyi olacak içlerine beyaz atlet tişörtlerden alıcam..ayyy çok ciciler annenin diktikleri dimi maşşallah annene
güzel günlerde giy inşallah
ay yerim ben onunn pıtırışınıkızlarr şimdi sizin mesajlarınızı okurken içer pıt pıt etti yavruşkom, ah çok hoşuma gitti. ileriki haftalarda bebeğin hıçkırıklarını hissedecekmişiz hep çok heyecanlıı.
asocum, şu güzel pilavının tarifini yaz en ince ayrıntısına kadar biz de nasiplenelim. gerçi benim pilavımı da çok beğeniyor kocam ama olsun, öğrenmek de fayda var.
ay yerim ben onunn pıtırışınıD: ay şekerim normal şehriyeli pilav :) tane tane oluyor çok iyi tutturuyorum yoksa ekstra tarifi yok şekeirm ama istersen yazarım yine de :)
tatlım nişantaşındayım harbıyede var ama ksııtlı cevahırde daha fazla secenek varavrupa yakasında taksim mecidiyeköy ve cevahirde var benim gördüğüm
onun dısında bakmadım
valla ole gibikafamçokkarıştı
nasıl kaysın la
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanAy birde nazı var şuna bak :umursamaz: len bizde biliyoruz normal şehriyeli, anormal şehriyeli, şehriyesiz bir çok çeşidini nasıl tutturuyon onu yazsanakaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanD : gelirsem öperim göbüşünü :))))))
Peki şekerim aynen şöyle yapıyorum pirinci ılık suda bekletiyorum bir süre vakit varsa 2-3 saat önceden koyuyorum tuzlu ılık suya.
Sonra çok az sıvıyağda şehriyeleri kavuruyorum.Sonra yıkadığım pirinci ekleyip azcık da öyle kavuruyorum. sıcak suyunu koyu tuzunu bulyonunu biraz da tereyağ koyup kapaını kapatıyorum orta ateşte pişiriyorum kapağını hiç açmadan. delik delik olunca altını kapıyorum pişmiş oluyor zaten :) sonra bırakın dinlensin azcık :)
Pirinç 1 bardaksa 2 bardak sıcak suda pişiriyorum bu arada
Yi beni yi beni :) senin facebook var mı ya ben snei görmedim görmek istiyimmm :)elinee sağlık yiirim pilavınıda senide bebekinide
Yi beni yi beni :) senin facebook var mı ya ben snei görmedim görmek istiyimmm :)
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanD : gelirsem öperim göbüşünü :))))))
Peki şekerim aynen şöyle yapıyorum pirinci ılık suda bekletiyorum bir süre vakit varsa 2-3 saat önceden koyuyorum tuzlu ılık suya.
Sonra çok az sıvıyağda şehriyeleri kavuruyorum.Sonra yıkadığım pirinci ekleyip azcık da öyle kavuruyorum. sıcak suyunu koyu tuzunu bulyonunu biraz da tereyağ koyup kapaını kapatıyorum orta ateşte pişiriyorum kapağını hiç açmadan. delik delik olunca altını kapıyorum pişmiş oluyor zaten :) sonra bırakın dinlensin azcık :)
Pirinç 1 bardaksa 2 bardak sıcak suda pişiriyorum bu arada
pilava bi damla limon ve çok az toz şeker koyarsanız çok daha güzel olur bayanlar deneyin derim
ben yapıyomdu onu parlak oluyo pilavvv
cm bendede çatı darlığı var .doktorla şua n dğm için konşmadım ama benmde sezeryan olma olslığm var.sen doğmdamı analdın yoksa öncedende biliymuydun çatı darlığnı
valla ben dombili olduğum için her akşam eşim yürütüyo eğer gün içinde yürümemişsem. akannehiriyi akşamlar melodiiii
ben hiç yürümüyorummm hiç
asoo kuşumm sana özelden msj atıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?