2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr şimdi sizin mesajlarınızı okurken içer pıt pıt etti yavruşkom, ah çok hoşuma gitti. ileriki haftalarda bebeğin hıçkırıklarını hissedecekmişiz hep çok heyecanlıı.
asocum, şu güzel pilavının tarifini yaz en ince ayrıntısına kadar biz de nasiplenelim. gerçi benim pilavımı da çok beğeniyor kocam ama olsun, öğrenmek de fayda var.

ayy süper di mii :) hadi hayırlı olsun ilk hareketiniz annesiii
ben de bilg başında otururken daha çok burada yazışırken hareketlerini hissediyorum. burayı çok seviyor oğluşum :)

ayyy çok ciciler annenin diktikleri dimi maşşallah annene
güzel günlerde giy inşallah
sağol canım :) yazın iyi olacak içlerine beyaz atlet tişörtlerden alıcam..

ay yerim ben onunn pıtırışını D: ay şekerim normal şehriyeli pilav :) tane tane oluyor çok iyi tutturuyorum yoksa ekstra tarifi yok şekeirm ama istersen yazarım yine de :)

ay yerim ben onunn pıtırışını D: ay şekerim normal şehriyeli pilav :) tane tane oluyor çok iyi tutturuyorum yoksa ekstra tarifi yok şekeirm ama istersen yazarım yine de :)

Ay birde nazı var şuna bak :umursamaz: len bizde biliyoruz normal şehriyeli, anormal şehriyeli, şehriyesiz bir çok çeşidini nasıl tutturuyon onu yazsanakaydirigubbakcemile

Ay birde nazı var şuna bak :umursamaz: len bizde biliyoruz normal şehriyeli, anormal şehriyeli, şehriyesiz bir çok çeşidini nasıl tutturuyon onu yazsanakaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan D: gelirsem öperim göbüşünü :))))))
Peki şekerim aynen şöyle yapıyorum pirinci ılık suda bekletiyorum bir süre vakit varsa 2-3 saat önceden koyuyorum tuzlu ılık suya.
Sonra çok az sıvıyağda şehriyeleri kavuruyorum.Sonra yıkadığım pirinci ekleyip azcık da öyle kavuruyorum. sıcak suyunu koyu tuzunu bulyonunu biraz da tereyağ koyup kapaını kapatıyorum orta ateşte pişiriyorum kapağını hiç açmadan. delik delik olunca altını kapıyorum pişmiş oluyor zaten :) sonra bırakın dinlensin azcık :)
Pirinç 1 bardaksa 2 bardak sıcak suda pişiriyorum bu arada

elinee sağlık yiirim pilavınıda senide bebekinide

Aynı benim gibi yapıyorsun ben tereyağınıda pirinçlerden önce atıp eritiyorum.
Bir tek pirinçleri erken koyamam tuzlu suya sabahtan koysam nolur sempatiksalakcinni

pilava bi damla limon ve çok az toz şeker koyarsanız çok daha güzel olur bayanlar deneyin derim

cm bendede çatı darlığı var .doktorla şua n dğm için konşmadım ama benmde sezeryan olma olslığm var.sen doğmdamı analdın yoksa öncedende biliymuydun çatı darlığnı

biraz geç cevaplıyorum canım ama işlerin yoğunluğundan..doğuma gittiğimde farkedildi öncesinde hiç alttan muayne olmamıştım iğrenç bir şey ama o anda gözün görmüyor zaten birşeyi. çatı dar kızımda biraz kilolu olunca sezeryana aldılar iyikide sezeryan olmuşum ben çok memnunum. Gerçi 8 saat sancıyı çektim az daha sıksam olacaktı normal ama kısmet değilmiş..

iyi akşamlar melodiiii

ben hiç yürümüyorummm hiç
valla ben dombili olduğum için her akşam eşim yürütüyo eğer gün içinde yürümemişsem. akannehir
normal doğum düşünüyosan yürüyüşlere başla derim hayatımm
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…