2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağol bidenem bakıorum hemen şimdi. ben hep netten alıyorum çıkamıyorum dışarı hiç vaktim olmuyor benim :umursamaz:
bak bakalım bulamazsan yardımcı olayım canımmm opuyorumnanaktan

ne güzel bijom valla yağlan otur. ben yağlı fazla bekleyemiyorum yaa. azcık durabiliom anca. bu pazar bende yine iş çıkmazsa durayım öyle bari
valla hakatten çok zor böyle yağlı durmak ama olsun duştan sonra ertesi gün bile sürdüğüm yerler yumuşacık oluyor. değer inşallah. anca bilgisayar başında zaman geçiyor başka türlü hakatten böyle durulmazzz :bbo: bi de sadece göbüşümü değil tam arkasını, totomun üstünü, ön ve arka bacaklarımı da yağlıyorum ben..

evde hep öyle takıyorum ama toplayıcı sütyenlerime bi bakayım içi nasılmış o yapıyo olabilir doğru söylüyosun canım..

valla 1 saattir doğal pehlivan yağlarımdan sürdüm iç çamaşırlarımla oturuyorum -tatlicadiarzu- 1 saatim kaldı ha gayret
kaydirigubbakcemile3 sütçü gelmesin
cok kötü diildi kocam beğendi yada beni kandırdı bilmiyorum artıkkk böylelikle öğrenmiş oldumm sempatiksalakcinni
:) Olmuştur o zaman olmuştur şekerim :)

aa sütçü amcam iyidir kızzzlarrrr, buranın bi köyünden geliyo adamın tek derdi elindeki sütü bitirebilmek.

aso herkesi kendin gibi nuuri sanma anam

Kızlar bugün eşim dedi ki bugüne kadar bişey demiyodu " senin karnın neden büyümüyor yaa ben artık şüphelenmeye başladım" :)))) koptum yaaaaa hee dedim kandırıyorum seni hamileyim diye yok diye ondan demiyorum anormallik mi var acaba diyo ay dedim sabah sabah güldürdün beni :))))) sabah kalkar kalkmaz karnıma bakıyo sabahları inik oluyo ya karnım bir bakıyo düz

vururum o sütçüyü demiyo da hakkını kaybetti diyo aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa D:D:ddelikafadulden
sizin yüzünüzden zavallı sütçü amcayı görünce gülmekten kopucam :roflol: :roflol:

2 saat doldu duş almaya gidiyom Şeniz

yazık kızzz heves ediyo heralde :)

gunaydın kızzlarr naparsınız? ohh taze taze sutler ıcın yarasın bebıslere kızlar oglusuma bıseyler ormek ıstıyom ama guzel bı model bulmadım netten varmı sızın bıldıgınız guzel bı sıte ama acıklamalı orgu olsun. varsa yazarmısınız? lutfeeennnn :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…