bak bakalım bulamazsan yardımcı olayım canımmm opuyorumnanaktançok sağol bidenem bakıorum hemen şimdi. ben hep netten alıyorum çıkamıyorum dışarı hiç vaktim olmuyor benim :umursamaz:
valla hakatten çok zor böyle yağlı durmak ama olsun duştan sonra ertesi gün bile sürdüğüm yerler yumuşacık oluyor. değer inşallah. anca bilgisayar başında zaman geçiyor başka türlü hakatten böyle durulmazzz :bbo: bi de sadece göbüşümü değil tam arkasını, totomun üstünü, ön ve arka bacaklarımı da yağlıyorum ben..ne güzel bijom valla yağlan otur. ben yağlı fazla bekleyemiyorum yaa. azcık durabiliom anca. bu pazar bende yine iş çıkmazsa durayım öyle bari
evde hep öyle takıyorum ama toplayıcı sütyenlerime bi bakayım içi nasılmış o yapıyo olabilir doğru söylüyosun canım..benimde gögüs uçlarım korkunç kaşınıyordu bu aralar azaldı. ama saten ve dantelli sütyenlerden vazgeçtim kesinlikle iç tarafı pamuklu olmasına dikkat ederek iç çamaşırı aldım belki ondan belki kaşıntı zamanı geçti ondan ama kaşıntım azaldı.
valla 1 saattir doğal pehlivan yağlarımdan sürdüm iç çamaşırlarımla oturuyorum -tatlicadiarzu- 1 saatim kaldı ha gayret
:) Olmuştur o zaman olmuştur şekerim :)cok kötü diildi kocam beğendi yada beni kandırdı bilmiyorum artıkkk böylelikle öğrenmiş oldumm sempatiksalakcinni
aklıma gelmedi değilkaydirigubbakcemile3 sütçü gelmesin
kapıya not yaz yağlıyım açamam sütçü amcaaklıma gelmedi değil
kapıya not yaz yağlıyım açamam sütçü amca
Heeee yaz da adam sütçülükten nuriliğe terfi edip kapını kırsın atlasın üstüne :))))))))))
çünkü çıplağım da yazim mi
Nerden bilcen onu belki hamile fantezisi var amcanınhamileyim der bişiy yapmaz sütçü amcaaa
ii de sütçüm pazartesi perşembe geliyo hakkını kaybetti :roflol:Nerden bilcen onu belki hamile fantezisi var amcanınsempatiksalakcinni
ah o senin fıstıklığınnn zemuszemusanammm yandı o zaman :)
görcek fıstık gibi kısı doru sölüosun hamile falan dinlemez
Şenizanammm yandı o zaman :)
görcek fıstık gibi kısı doru sölüosun hamile falan dinlemez
vururum o sütçüyü demiyo da hakkını kaybetti diyo aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa
ii de sütçüm pazartesi perşembe geliyo hakkını kaybetti :roflol:
ah o senin fıstıklığınnn zemuszemus
sizin yüzünüzden zavallı sütçü amcayı görünce gülmekten kopucam :roflol: :roflol:vururum o sütçüyü demiyo da hakkını kaybetti diyo aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaD : D:d delikafadulden
Kızlar bugün eşim dedi ki bugüne kadar bişey demiyodu " senin karnın neden büyümüyor yaa ben artık şüphelenmeye başladım" :)))) koptum yaaaaa hee dedim kandırıyorum seni hamileyim diyeyok diye ondan demiyorum anormallik mi var acaba diyo ay dedim sabah sabah güldürdün beni :))))) sabah kalkar kalkmaz karnıma bakıyo sabahları inik oluyo ya karnım bir bakıyo düz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?