2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gördü kız görmez mi benle uğraşıyo işte sabah sabah :) anası karnın yok diye diye adam da etkilendi artık :)
oda baba oluo napsın kız benimkide ne kadar çok şişti karnın dio dalcam bi gün haberi yok:)
hahahahhahaha kız bu adamlar bi alem valla. neyse 22sinde doktora gitcem 5 aylık olcam o zman resmimi koycam size büyür herhalde o zmana kdr :) 2 hafta var gerçi
kaydirigubbakcemile3 ayyy valla onlar da şaşkın :)))

o bana anneler gününde almadı alsanaalsanasmile ben nie alıyım lülülülülülü

eee zaten 40 hafta hesaplanıyor normalde de doğumkafamçokkarıştı

dimi fınfık yaa zaten 40 hafta hesaplanıo. bizim hesap doğru kızlar fınfıkla :dilcikar:sempatiksalakcinni

1 ayda 4 hafta olmuş olsaydı 10 ayda doğururduk kaydirigubbakcemile3
bazı aylar 5 hafta bazı aylar 4,5 hafta
o yuzden sat ıma göre hesaplıyorum

Lady doktorlar sat a göre 40 hafta hesaplıyorlar zaten...sat son adetinin başladığı gün hamile kalmadık değilmi? zaten benim 9 gün reglim sürüyor sonrada eşim şehir dışına çıktı vs vs. yani ben 20 gün sonra hamile kaldım...fakat kuzenim jinekolog ve ondan öğrendiğime göre doktorlar ortak bir dil oluşturmak amacıyla sat ı hamileliğin başlangıcı olarak alıyorlarmış....ve o günden itibaren 40 hafta sürüyormuş gebelik...

eee zaten 40 hafta hesaplanıyor normalde de doğumkafamçokkarıştı
40hafta bölü 9 ay eşittir 4,5 hafta akannehir

tamam işte bende sata göre hesaplıyorum kaç haftalık olduğuma göre diil :bbo:
17,5 hafta 4,5 ay olmuyo mesela
iloşla bunu konuyu konusuyoduk
iloş diyo 4,5 aylığız ben diyorum 4,5 aylığa daha 12 gün var

selam saces... kardeşlerim gelecek diyordun geldilermi
evde durumlar nasıl...inşallah daha iyidir...kader arkadaşım benim..hiç aklımdan çıkmıyosun...yaşadıklarının ne demek olduğunu çooooook iyi anlıyorum çünkü yaşadım ve yaşıyorum...Hayırlısı:)

hamileliğin sürecinin sata göre hesaplanması sanırım yumurta oluşumu son adet tarihinden itibaren başladığı için yumurta oluşumu ve döllenme, bebek doğuma kadar 40 hafta geçiyor ya ondan sanırım .

kızlar gobek catlaması ıcın bebek yagımı kullanıyonuz ılerde catlaklara faydası oluyomu ay ben hıc sormadım doktora gobek catlaklarını.hangı marka ıyı acaba burdada varmı aynı markalar :Saruboceq:

17 haftayı böl 4 'e (bir ayda 4 hafta varya) 4,25 çıkıyor yani 4 ay 1 haftalık oluyorsun işte :bbo:

Bende mi yalnış hesaplıyorum yoksakafamçokkarıştı

bende hamile kalmadan önce hamile arkadaşlarıma kaç aylık derdim, hp hafta söylerlerdi.
bir ayda 4 hafta var ama 28 gün hesaplarsak kalan günler oluyor.
ben kaç ay olduğunu haftayı güne çevirip 30 a bölüyorum.
kaç aylık öyle buluyorum.
benim şimdi 3 bitti ama çoğunuz 4. aya girmişsinizdir.

hay allahım karnının küçük olması daha iyi. son aylarda önümüzü göremicez.

ben haftaya göre hesaplıyom olm
16 hafta 4 ay etmiomu
12 günde benden olsun :roflol:

hatta kaan kocatepe ve turkcele göre 19 haftalığız
dün türkcell mesaj göndermiş bana 19 haftalıksınız artık gebeliğinizin 5.ayına girdiniz die :bbo:

kaan kocatepede böyle gösteriyo
18. GEBELİK HAFTASI (17+0, 17+6. GÜNLER)
19. GEBELİK HAFTASI (18+0, 18+6. GÜNLER)

heheh tukcell den banada gelio çok zevkli

hazalcım ben bebeyağı kullanıyorum johnsonun. sabah akşam sürüyorum. ve yıkamıyorum.
bende doktora gittiğimde soracağım.

hem ticker da 9 resim var 18 haftaya geldik 5. resmin üstüne geldiboshayallersmile

Haftalara göre aylık hesaplama

1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…