gördü kız görmez mi benle uğraşıyo işte sabah sabah :) anası karnın yok diye diye adam da etkilendi artık :)günaydın güzel annişler? nasılsınız.
asocum kocişin ultrasonda görmedi mi bebeği?
herkes karnın şişip şişmemesine takmış. bana da çok şişdin kilo alma diyorlar.
karnım şişiyor napim?
dün eczaneye girip tartılmayı unuttum. sanki 10 kilo aldım. her zaman yediğim gibi yiyorum.
oda baba oluo napsın kız benimkide ne kadar çok şişti karnın dio dalcam bi gün haberi yok:)
kaydirigubbakcemile3 ayyy valla onlar da şaşkın :)))buldum canım 2 tane sipariş ettim bitince tekrar uğraşmayım die kaydirigubbakcemile2 totonu yağlayınca ayaktamı duruon hep aklinialirimsmile
ayyy bu adamlar hepsi bir alem. asocum benimkide günden güne şişio diyip duruo. karnımla beraber bende şişiyomuşum alsanaalsanasmile şişşeydin de az yavaş git dicekti emin ol
ayyy yeni smileler gelmiş yahu :lepi:
Asocuğum babalar bizden daha hevesliler emin ol...benim eşimde elini karnımdan alamıyor resmen...koridorda karşılaşıyoruz illa bi dokunacak bebeğine, uykusunda sağdan sola dönerken bile bi elini atıyo karnıma:) bende zayıftım baya 49 kiloydum 2. ayda çıktı göbeğim...şimdi baya büyüdü...eşim her sabah bugün büyümüşmü diye kontrol ediyor...:)
Babalar günüde yaklaşıyor ne sürprizler yapmayı planlıyorsunuz çiçeği burnunda babalara:) nede olsa ilk babalar günü olacak....
eee zaten 40 hafta hesaplanıyor normalde de doğumkafamçokkarıştı
1 ayda 4 hafta olmuş olsaydı 10 ayda doğururduk kaydirigubbakcemile3
bazı aylar 5 hafta bazı aylar 4,5 hafta
o yuzden sat ıma göre hesaplıyorum
eee zaten 40 hafta hesaplanıyor normalde de doğumkafamçokkarıştı
40hafta bölü 9 ay eşittir 4,5 hafta akannehireee zaten 40 hafta hesaplanıyor normalde de doğumkafamçokkarıştı
Lady doktorlar sat a göre 40 hafta hesaplıyorlar zaten...sat son adetinin başladığı gün hamile kalmadık değilmi? zaten benim 9 gün reglim sürüyor sonrada eşim şehir dışına çıktı vs vs. yani ben 20 gün sonra hamile kaldım...fakat kuzenim jinekolog ve ondan öğrendiğime göre doktorlar ortak bir dil oluşturmak amacıyla sat ı hamileliğin başlangıcı olarak alıyorlarmış....ve o günden itibaren 40 hafta sürüyormuş gebelik...
Nalan nerelerde yaa dün de bi çıktı bi daha göremedim bu sabah da yokkk
17 haftayı böl 4 'e (bir ayda 4 hafta varya) 4,25 çıkıyor yani 4 ay 1 haftalık oluyorsun işte :bbo:
Bende mi yalnış hesaplıyorum yoksakafamçokkarıştı
gördü kız görmez mi benle uğraşıyo işte sabah sabah :) anası karnın yok diye diye adam da etkilendi artık :)
hahahahhahaha kız bu adamlar bi alem valla. neyse 22sinde doktora gitcem 5 aylık olcam o zman resmimi koycam size büyür herhalde o zmana kdr :) 2 hafta var gerçi
kaydirigubbakcemile3 ayyy valla onlar da şaşkın :)))
tamam işte bende sata göre hesaplıyorum kaç haftalık olduğuma göre diil :bbo:
17,5 hafta 4,5 ay olmuyo mesela
iloşla bunu konuyu konusuyoduk
iloş diyo 4,5 aylığız ben diyorum 4,5 aylığa daha 12 gün var
ben haftaya göre hesaplıyom olm
16 hafta 4 ay etmiomu
12 günde benden olsun :roflol:
hatta kaan kocatepe ve turkcele göre 19 haftalığız
dün türkcell mesaj göndermiş bana 19 haftalıksınız artık gebeliğinizin 5.ayına girdiniz die :bbo:
kaan kocatepede böyle gösteriyo
18. GEBELİK HAFTASI (17+0, 17+6. GÜNLER)
19. GEBELİK HAFTASI (18+0, 18+6. GÜNLER)
heheh tukcell den banada gelio çok zevkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?