2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizin yüzünüzden zavallı sütçü amcayı görünce gülmekten kopucam :roflol: :roflol:

2 saat doldu duş almaya gidiyom Şeniz
:)))))) merak ettim adamın tipini

yazık kızzz heves ediyo heralde :)
evet kız heves ediyo tabi ama her sabah hevesleri suya düşüyor
Günaydın hazalcık valla ben örgüden anlamam hiç de bilmem :)

günaydın herkeze nasılsınız annişler geçmişi okuyayip geleyim giremiyorum bu aralarr ama fırsat buldukça okuyorum paylaşımlarınızı topik hep açık ama :)

Günaydın hazalcık valla ben örgüden anlamam hiç de bilmem :)[/QUOTE]

asocuk bende o kadar mukemmele ormuyom kaydirigubbakcemile2 tabı ama tosunuma bıseyler yapmak ıstıyom ben bıdaha bakem barı nete belkı bu sefer guzel bısey bulurum. sız bulursanın bana haber verın kızlarr sositososito

günaydın güzel annişler? nasılsınız.
asocum kocişin ultrasonda görmedi mi bebeği?
herkes karnın şişip şişmemesine takmış. bana da çok şişdin kilo alma diyorlar.
karnım şişiyor napim?
dün eczaneye girip tartılmayı unuttum. sanki 10 kilo aldım. her zaman yediğim gibi yiyorum.

GÜnaydın anneler tatlı mınıŞlerı;
nasılsınız?
Ben Çok mutluyum dıĞer topıkte bır arkadaŞımın hamıle haberını aldım Çok sevındım
bıraz geÇmıŞı okuyup geleyım malum evde bılg. Yok servıste gerı kalmayım olan bıtenden :)))

iloşum o zaman 17,5 haftalıktık nasıl 4 ay oluyo ki akannehir
ben sat a göre hesaplıyorum 1 subat sat ım ya 1 inden 1 ne aylığı hesaplıyorum
tickere bakınca anlayamadım ha

tatlım nişantaşındayım harbıyede var ama ksııtlı cevahırde daha fazla secenek var
bende nişantasına sık giderim işyerim de sana çok yakın sayılır olumunekankayizsmile
annem gitmeden önce her gün bende 1 saat yürürdüm şimdi tek başıma yürüyemiyorum mafoldumben
benneyaptımki
kıslar göbeği kaşınann varmı bide göğüsleriniz kaşınıomu

dün benim fecccciiiiiiiii kasındııııı
en sonunda dayanamadım tırnaklarımla kasıdım akannehir
çatlak kremiyle kasıyorum yok nolduysa dün artık laelaelaelaelae

oda baba oluo napsın kız benimkide ne kadar çok şişti karnın dio dalcam bi gün haberi yok:)

iloşum o zaman 17,5 haftalıktık nasıl 4 ay oluyo ki akannehir
ben sat a göre hesaplıyorum 1 subat sat ım ya 1 inden 1 ne aylığı hesaplıyorum
tickere bakınca anlayamadım ha

17 haftayı böl 4 'e (bir ayda 4 hafta varya) 4,25 çıkıyor yani 4 ay 1 haftalık oluyorsun işte :bbo:

Bende mi yalnış hesaplıyorum yoksakafamçokkarıştı

buldum canım 2 tane sipariş ettim bitince tekrar uğraşmayım die kaydirigubbakcemile2 totonu yağlayınca ayaktamı duruon hep aklinialirimsmile

ayyy bu adamlar hepsi bir alem. asocum benimkide günden güne şişio diyip duruo. karnımla beraber bende şişiyomuşum alsanaalsanasmile şişşeydin de az yavaş git dicekti emin ol

ayyy yeni smileler gelmiş yahu :lepi:

Günaydınlar kasım bebişlerinin annecikleri...

Geçmişe sööööööle bi baktım çatlak meselesi benimde kafamı karıştırıyor...

Doktorum babe nin güneş koruyucusunu ve çatlak kremini tavsiye etti..

Sizler sebamed en iyisi diyorsunuz...Bir arkadaşım LıERAC ı tavsiye etti

ben henüz almadım şimdiye kadar sadece badem yağı kullandım...bugün almayı düşünüyorum...

Sebamedinkine baktım netten "çatlak önleyici "felan demiyor sadece nemlendirici diyor fine& sensitive lotion yanlış krememi baktım acaba????

Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...bugün çörekotu yağı ve kakao yağıda alıp badem yağına katacağım bu tarifde sizin tavsiyenizdi....

17 haftayı böl 4 'e (bir ayda 4 hafta varya) 4,25 çıkıyor yani 4 ay 1 haftalık oluyorsun işte :bbo:

Bende mi yalnış hesaplıyorum yoksakafamçokkarıştı

1 ayda 4 hafta olmuş olsaydı 10 ayda doğururduk kaydirigubbakcemile3
bazı aylar 5 hafta bazı aylar 4,5 hafta
o yuzden sat ıma göre hesaplıyorum

günaydınnnn herkeseee kaydirigubbakcemile2

dilemma gözünadınnn . hem kız hem erkekkk ne kadarr güseellllllll . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn yavrularınıı :Saruboceq:

ben göbeğime johnsons baby oil kullanıyorum . inşallah faydası olur . guclubacismile

Asocuğum babalar bizden daha hevesliler emin ol...benim eşimde elini karnımdan alamıyor resmen...koridorda karşılaşıyoruz illa bi dokunacak bebeğine, uykusunda sağdan sola dönerken bile bi elini atıyo karnıma:) bende zayıftım baya 49 kiloydum 2. ayda çıktı göbeğim...şimdi baya büyüdü...eşim her sabah bugün büyümüşmü diye kontrol ediyor...:)

Babalar günüde yaklaşıyor ne sürprizler yapmayı planlıyorsunuz çiçeği burnunda babalara:) nede olsa ilk babalar günü olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…