:)))))) merak ettim adamın tipini
sizin yüzünüzden zavallı sütçü amcayı görünce gülmekten kopucam :roflol: :roflol:
2 saat doldu duş almaya gidiyom Şeniz
evet kız heves ediyo tabi ama her sabah hevesleri suya düşüyor
yazık kızzz heves ediyo heralde :)
Günaydın hazalcık valla ben örgüden anlamam hiç de bilmem :)gunaydın kızzlarr naparsınız? ohh taze taze sutler ıcın yarasın bebıslere kızlar oglusuma bıseyler ormek ıstıyom ama guzel bı model bulmadım netten varmı sızın bıldıgınız guzel bı sıte ama acıklamalı orgu olsun. varsa yazarmısınız? lutfeeennnn :hulya:
iloşum o zaman 17,5 haftalıktık nasıl 4 ay oluyo ki akannehiryok bebem 1 hafta sonra çıkıyorum 15 gün yokum =))
önceden bizimkide yerdi göbek fırlayınca kesti yemeği şimdi salata çorba atıştırıyo sadece yada tatlı yiyo tatlımız hiç eksik olmuyo dolapta illa bişi yapıcam mecbur en kötüsü danette tıkınıyo akannehir
bu arada imzaya bak dana 5. aya girdik 2 gün önce 4.5 aylık dedim abartma dedin kaydirigubbakcemile3
bende nişantasına sık giderim işyerim de sana çok yakın sayılır olumunekankayizsmiletatlım nişantaşındayım harbıyede var ama ksııtlı cevahırde daha fazla secenek var
benneyaptımkiannem gitmeden önce her gün bende 1 saat yürürdüm şimdi tek başıma yürüyemiyorum mafoldumben
kıslar göbeği kaşınann varmı bide göğüsleriniz kaşınıomu
oda baba oluo napsın kız benimkide ne kadar çok şişti karnın dio dalcam bi gün haberi yok:)Kızlar bugün eşim dedi ki bugüne kadar bişey demiyodu " senin karnın neden büyümüyor yaa ben artık şüphelenmeye başladım" :)))) koptum yaaaaa hee dedim kandırıyorum seni hamileyim diyeyok diye ondan demiyorum anormallik mi var acaba diyo ay dedim sabah sabah güldürdün beni :))))) sabah kalkar kalkmaz karnıma bakıyo sabahları inik oluyo ya karnım bir bakıyo düz
iloşum o zaman 17,5 haftalıktık nasıl 4 ay oluyo ki akannehir
ben sat a göre hesaplıyorum 1 subat sat ım ya 1 inden 1 ne aylığı hesaplıyorum
tickere bakınca anlayamadım ha
bak bakalım bulamazsan yardımcı olayım canımmm opuyorumnanaktan
valla hakatten çok zor böyle yağlı durmak ama olsun duştan sonra ertesi gün bile sürdüğüm yerler yumuşacık oluyor. değer inşallah. anca bilgisayar başında zaman geçiyor başka türlü hakatten böyle durulmazzz :bbo: bi de sadece göbüşümü değil tam arkasını, totomun üstünü, ön ve arka bacaklarımı da yağlıyorum ben..
evde hep öyle takıyorum ama toplayıcı sütyenlerime bi bakayım içi nasılmış o yapıyo olabilir doğru söylüyosun canım..
Kızlar bugün eşim dedi ki bugüne kadar bişey demiyodu " senin karnın neden büyümüyor yaa ben artık şüphelenmeye başladım" :)))) koptum yaaaaa hee dedim kandırıyorum seni hamileyim diyeyok diye ondan demiyorum anormallik mi var acaba diyo ay dedim sabah sabah güldürdün beni :))))) sabah kalkar kalkmaz karnıma bakıyo sabahları inik oluyo ya karnım bir bakıyo düz
17 haftayı böl 4 'e (bir ayda 4 hafta varya) 4,25 çıkıyor yani 4 ay 1 haftalık oluyorsun işte :bbo:
Bende mi yalnış hesaplıyorum yoksakafamçokkarıştı
17 haftayı böl 4 'e (bir ayda 4 hafta varya) 4,25 çıkıyor yani 4 ay 1 haftalık oluyorsun işte :bbo:
Kızlar bugün eşim dedi ki bugüne kadar bişey demiyodu " senin karnın neden büyümüyor yaa ben artık şüphelenmeye başladım" :)))) koptum yaaaaa hee dedim kandırıyorum seni hamileyim diyeyok diye ondan demiyorum anormallik mi var acaba diyo ay dedim sabah sabah güldürdün beni :))))) sabah kalkar kalkmaz karnıma bakıyo sabahları inik oluyo ya karnım bir bakıyo düz
1 ayda 4 hafta olmuş olsaydı 10 ayda doğururduk kaydirigubbakcemile3
bazı aylar 5 hafta bazı aylar 4,5 hafta
o yuzden sat ıma göre hesaplıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?