hem ticker da 9 resim var 18 haftaya geldik 5. resmin üstüne geldiboshayallersmile
vardır aglıba bu marka ya arastırıyım bı. uyyy basım dondu bu hesaplayıcıları okurken hangı hesap dogru sımdık.hazalcım ben bebeyağı kullanıyorum johnsonun. sabah akşam sürüyorum. ve yıkamıyorum.
bende doktora gittiğimde soracağım.
hehehe biliom ben bayılıom bana msj geldiğinde artık eşimde 9 ay 10 günden gelmiştir ver bakim dio :dhee ustrason görüntüsü felanda yolluyolar gerçi anlayamıyom ama güzel oluyo =))
yarın kapıyı açınca patlatayım mı flaşı adamın gözüne:)))))) merak ettim adamın tipini
hayırlı olsun canım umarım işe yararrr :) totomu yağlayınca ayakta yapacağım işlerimi yapıyom kaydirigubbakcemile3 sonra da oturacaksam bi bez seriyom onun üstüne oturuyom..buldum canım 2 tane sipariş ettim bitince tekrar uğraşmayım die kaydirigubbakcemile2 totonu yağlayınca ayaktamı duruon hep aklinialirimsmile
bu dediğin karışımları ve sebamedi ben kullanıyorum canım. çatlak önleyici diye geçmiyo arkadaşım kullanmış bir bebek magazası tavsiyesiyle ve hiç çatlamamış o yüzden ben de bunu aldım..Sizler sebamed en iyisi diyorsunuz...Bir arkadaşım LİERAC ı tavsiye etti
ben henüz almadım şimdiye kadar sadece badem yağı kullandım...bugün almayı düşünüyorum...
Sebamedinkine baktım netten "çatlak önleyici "felan demiyor sadece nemlendirici diyor fine& sensitive lotion yanlış krememi baktım acaba????
Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...bugün çörekotu yağı ve kakao yağıda alıp badem yağına katacağım bu tarifde sizin tavsiyenizdi....
Haftalara göre aylık hesaplama
1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik
hehehe biliom ben bayılıom bana msj geldiğinde artık eşimde 9 ay 10 günden gelmiştir ver bakim dio :d
Arkadaşlar eski bir ebe olarak size tavsiyem ay hesabına fazla girmeyin. Gebelik süresi tıpta hafta olarak hesaplanır. Tam süre 40 hafta, 280 gündür. 1 ay yani 1 adet döngüsü 28 gün sayılır ve buna göre 10 ay olarak çıkar. Bunu normal ay olarak hesaplamaya çalıştığımız için karışıklık çıkıyor. Bu yüzden hafta olarak hesaplayın ve söyleyin derim ben.
Ben pes ettim sıra sende sempatiksalakcinni
Buyrun bir ebenin anlatışısempatiksalakcinni
boşver layd geriden gelsin
zamanında doğum yaptımıda erken doğurdum der bu :roflol::roflol:
la onu bizde biliyikte
gebelikten anlamayan adama haftalık söyledinmi mal mal bakıyo suratına
geçen kayganam soruyo ee ne kadarlık oldu şimdi die söyledim o kaç aylık oluyoki dio :roflol:
yarın kapıyı açınca patlatayım mı flaşı adamın gözüne
hayırlı olsun canım umarım işe yararrr :) totomu yağlayınca ayakta yapacağım işlerimi yapıyom kaydirigubbakcemile3 sonra da oturacaksam bi bez seriyom onun üstüne oturuyom..
bu dediğin karışımları ve sebamedi ben kullanıyorum canım. çatlak önleyici diye geçmiyo arkadaşım kullanmış bir bebek magazası tavsiyesiyle ve hiç çatlamamış o yüzden ben de bunu aldım..
kizlar selam biraz uyudum geldim simdide kahvalti yapicam size birsey sorucaktim ben bebegimi ilk pazar günü hissetmeye basladim pazarteside bayagi hissettirdi dün bir kere hissettim bugünde birkere cok az sizlerdedemi öyle oluyor
Açıklamaların için çok teşekkür ederim Bijoux...bende bu losyondan alacağım bugün
herseyden nem kapiyorum valla aslinda okumustum böyle olabilecegini ama kendime anlatamiyorum:çok üzgünüm:
evet canım bazı günler çok uslu oluyolar bazı günler hareketli. dün pek hissetmedim bugün de bir kere falan :)
ben nie hissetmiom ki:gitme:
evet canım bazı günler çok uslu oluyolar bazı günler hareketli. dün pek hissetmedim bugün de bir kere falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?