2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazalcım ben bebeyağı kullanıyorum johnsonun. sabah akşam sürüyorum. ve yıkamıyorum.
bende doktora gittiğimde soracağım.
vardır aglıba bu marka ya arastırıyım bı. uyyy basım dondu bu hesaplayıcıları okurken hangı hesap dogru sımdık.

ben sımdı 18+2 gunluk hamileyim ya 18. haftanin icindeyim norvecte doktorlar bole hesapliyo. kagan kocatepe ise 18+2 19.hafta diyo eee ben simdik kac haftalik oluyom? oyyyy karistirdim haftalari :1shok:

:)))))) merak ettim adamın tipini
yarın kapıyı açınca patlatayım mı flaşı adamın gözüne

buldum canım 2 tane sipariş ettim bitince tekrar uğraşmayım die kaydirigubbakcemile2 totonu yağlayınca ayaktamı duruon hep aklinialirimsmile
hayırlı olsun canım umarım işe yararrr :) totomu yağlayınca ayakta yapacağım işlerimi yapıyom kaydirigubbakcemile3 sonra da oturacaksam bi bez seriyom onun üstüne oturuyom..

bu dediğin karışımları ve sebamedi ben kullanıyorum canım. çatlak önleyici diye geçmiyo arkadaşım kullanmış bir bebek magazası tavsiyesiyle ve hiç çatlamamış o yüzden ben de bunu aldım..

huuuuu o zaman 4 aylık hamileyisss

Buyrun bir ebenin anlatışısempatiksalakcinni

Buyrun bir ebenin anlatışısempatiksalakcinni

la onu bizde biliyikte
gebelikten anlamayan adama haftalık söyledinmi mal mal bakıyo suratına
geçen kayganam soruyo ee ne kadarlık oldu şimdi die söyledim o kaç aylık oluyoki dio :roflol:

la onu bizde biliyikte
gebelikten anlamayan adama haftalık söyledinmi mal mal bakıyo suratına
geçen kayganam soruyo ee ne kadarlık oldu şimdi die söyledim o kaç aylık oluyoki dio :roflol:

Valla bende hafta olarak söylüyorum anlamayan çok oluyor toplamı 40 hafta işte nerdeyse yarıya geldim diyorum anlıyorlar.sempatiksalakcinni

kizlar selam biraz uyudum geldim simdide kahvalti yapicam size birsey sorucaktim ben bebegimi ilk pazar günü hissetmeye basladim pazarteside bayagi hissettirdi dün bir kere hissettim bugünde birkere cok az sizlerdedemi öyle oluyor

Açıklamaların için çok teşekkür ederim Bijoux...bende bu losyondan alacağım bugün

kizlar selam biraz uyudum geldim simdide kahvalti yapicam size birsey sorucaktim ben bebegimi ilk pazar günü hissetmeye basladim pazarteside bayagi hissettirdi dün bir kere hissettim bugünde birkere cok az sizlerdedemi öyle oluyor

evet canım bazı günler çok uslu oluyolar bazı günler hareketli. dün pek hissetmedim bugün de bir kere falan :)

evet canım bazı günler çok uslu oluyolar bazı günler hareketli. dün pek hissetmedim bugün de bir kere falan :)

benimkide dün coğrafya ve vatandaşlık dersleri sırasında resmen çıldırdı...kıpır kıpır kıprdadı durdu bi kelime bile anlamadım dersten...

Sanki telefonum titriyorda durdurmaya çalışıyorum bebişi...lütfen bebeğim 2 dk durda şu dersi dinleyeyim dediysemde durmadı...

evde boş otururken yapsa neyse dersanede başlıyor tepinmeye...benim bebiş sayısalcı olacak matematiği uslu uslu dinliyo..sözel derslerde çok sıkıyoooo..."hadi anne artık eve gidelim diye tutturuyo...Nasıl gireceğim bu yaramazla sınava bilmem

dua edin kızlar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…