kizlar selam biraz uyudum geldim simdide kahvalti yapicam size birsey sorucaktim ben bebegimi ilk pazar günü hissetmeye basladim pazarteside bayagi hissettirdi dün bir kere hissettim bugünde birkere cok az sizlerdedemi öyle oluyor
ben haftaya göre hesaplıyom olm
16 hafta 4 ay etmiomu
12 günde benden olsun :roflol:
hatta kaan kocatepe ve turkcele göre 19 haftalığız
dün türkcell mesaj göndermiş bana 19 haftalıksınız artık gebeliğinizin 5.ayına girdiniz die :bbo:
kaan kocatepede böyle gösteriyo
18. GEBELıK HAFTASI (17+0, 17+6. GÜNLER)
19. GEBELıK HAFTASI (18+0, 18+6. GÜNLER)
5. aydayız 5 aylık değil yani bebeğimiz kaydirigubbakcemilehem ticker da 9 resim var 18 haftaya geldik 5. resmin üstüne geldiboshayallersmile
boşver layd geriden gelsin
zamanında doğum yaptımıda erken doğurdum der bu :roflol::roflol:
slm kızlar...
çatlakalar için ben kaç gundur kakoa, badem ve çörekotu yagını kullanıyordum.. ama çok agır kokusu var... ve degdıgı kıayafetten çıkmıyor.. hele oyaglı şeyı banyoya koydum mu kokudan burun deligim sızlıyordu.. sonra tıskıntı geldı.. kayafetleri çöpe attım.. ama hala banyo kokuyo gibi geldi bana...
iki kez kadına temızlettım çıkmadı...
bende bebe yagına geçmeyı düşünüyorum
5. aydayız 5 aylık değil yani bebeğimiz kaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol:
sen şimdi 5 aylığım dersin 9 aylıkken ne dicin merak ediyom -tatlicadiarzu-
canım o yağları sürüp de kıyafet giyilmez ki..sonuçta çok yağlı bir karışım tabi ki elbisene geçer tabi ki çıkmaz.. duşa girmeden sürüp bekleyerek kullanıyorum ben.. bir de neyde tuttun yağları ki koktu, çok ağır bir kokusu yok hamilelikten öyle geldi heralde.. ben kapaklı bir kapta tutuyorum bir kere bile gelmedi kokusu burnuma..
evet canım bazı günler çok uslu oluyolar bazı günler hareketli. dün pek hissetmedim bugün de bir kere falan :)
zeynn77 sen kaç haftalıksın canım
kızlar bır sorun var.. sizlerden fikir almak istiyyorum umarım yardımcı olursunuz..
bır arkadaşım yaklaşık 1 senedir tanıyorum.. gitmiş oldugum bır kursta tanışmiştım...
23 yaşında, 16 yasında nişanlısına kaçarak evlenmış... şu an 5 yaşında bır kızı var.. kızına annesi bakıyor.. bu çalişiyor... hafta sonları alıyor kızını.. kocası iki kez iş teksil işi batırmış.. be kocasınada guvenmıyor.. bazı şeylerini yakalamiş.. aldatma gıbı... araları çok bozuk.. bir evde iki yabancılar. bır donem ayrılıyorlar.. 8 ay ayrı kalıyorlar.. dengesız bır annesi var dayanamayıp annesinin baskısına geri donuyor kocasının yanına.... hatta geçen gun kızı gece rahatsızlanmış yuksek ateş düşmüyor.. benı aradı gece 2 gıbı.. benı hastaneye götürurmusunuz bebek hasta diye.. götürduk.. 2 saat hastanede kaldık.. kocası hala ortada yoktu
ama şu anda bunalımda bıraz.. evını ve ailesini terk edip kendıne yenı hayat kurmak isityor... bende yardım ister gıbı mesajlar çekiyor.. yanı sizde kalayım mı gibisinden ...
şimdi kafam karıştı... ne yapayım sizce
kızlar bır sorun var.. sizlerden fikir almak istiyyorum umarım yardımcı olursunuz..
bır arkadaşım yaklaşık 1 senedir tanıyorum.. gitmiş oldugum bır kursta tanışmiştım...
23 yaşında, 16 yasında nişanlısına kaçarak evlenmış... şu an 5 yaşında bır kızı var.. kızına annesi bakıyor.. bu çalişiyor... hafta sonları alıyor kızını.. kocası iki kez iş teksil işi batırmış.. be kocasınada guvenmıyor.. bazı şeylerini yakalamiş.. aldatma gıbı... araları çok bozuk.. bir evde iki yabancılar. bır donem ayrılıyorlar.. 8 ay ayrı kalıyorlar.. dengesız bır annesi var dayanamayıp annesinin baskısına geri donuyor kocasının yanına.... hatta geçen gun kızı gece rahatsızlanmış yuksek ateş düşmüyor.. benı aradı gece 2 gıbı.. benı hastaneye götürurmusunuz bebek hasta diye.. götürduk.. 2 saat hastanede kaldık.. kocası hala ortada yoktu
ama şu anda bunalımda bıraz.. evını ve ailesini terk edip kendıne yenı hayat kurmak isityor... bende yardım ister gıbı mesajlar çekiyor.. yanı sizde kalayım mı gibisinden ...
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU YAZI İÇİN ÇÜNKÜ NETTE DÜN BU TABLOYU ARADIMHaftalara göre aylık hesaplama
1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik
Buyrun bir ebenin anlatışısempatiksalakcinni
günaydın kızlar hepinize...sabah 8:30 da daireye gelir gelmez açıyorum topigi geçmişi oluyup geleyim derken yetişemiyorum hızınıza ama hepinizi bütün ayrıntılarıyl atakip ediyor ve hepinizi seviyorum...
bu arada bende johnson bebe yağı kullanıyorum göbüşüme hatta abartıyorum bütün vücuduma masaj yaptırıyorum koçişime:))) kız kardeşimde bebe yağı kullanmıştı hamileyken ve cidden hiiiç bir yerisi yırtılmadı...
bebişimin hareketlerinide hissetmeye başlamıştım ama ne olduysa sankim küsmüş gibi 2 gündür bir hareketlilik yok(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?