2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar...
çatlakalar için ben kaç gundur kakoa, badem ve çörekotu yagını kullanıyordum.. ama çok agır kokusu var... ve degdıgı kıayafetten çıkmıyor.. hele oyaglı şeyı banyoya koydum mu kokudan burun deligim sızlıyordu.. sonra tıskıntı geldı.. kayafetleri çöpe attım.. ama hala banyo kokuyo gibi geldi bana...
iki kez kadına temızlettım çıkmadı...

bende bebe yagına geçmeyı düşünüyorum

kizlar selam biraz uyudum geldim simdide kahvalti yapicam size birsey sorucaktim ben bebegimi ilk pazar günü hissetmeye basladim pazarteside bayagi hissettirdi dün bir kere hissettim bugünde birkere cok az sizlerdedemi öyle oluyor

ben önceden seyırme şeklinde hıssedıyordum.. hele babasının sesını duyunca bebekte hareket başlıyordu... şu gunler o kadar yogun kı beynım kaçıroyorum galiba hareketleri

18+22 yım ya bugun 19. haftamda oluyorumm
16 hafta 4 ay olmuyo len :mymeka:
12 günü senden olursa bilemicimm :roflol:
hem ticker da 9 resim var 18 haftaya geldik 5. resmin üstüne geldiboshayallersmile
5. aydayız 5 aylık değil yani bebeğimiz kaydirigubbakcemile

boşver layd geriden gelsin
zamanında doğum yaptımıda erken doğurdum der bu :roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
sen şimdi 5 aylığım dersin 9 aylıkken ne dicin merak ediyom -tatlicadiarzu-

canım o yağları sürüp de kıyafet giyilmez ki..sonuçta çok yağlı bir karışım tabi ki elbisene geçer tabi ki çıkmaz.. duşa girmeden sürüp bekleyerek kullanıyorum ben.. bir de neyde tuttun yağları ki koktu, çok ağır bir kokusu yok hamilelikten öyle geldi heralde.. ben kapaklı bir kapta tutuyorum bir kere bile gelmedi kokusu burnuma..

kızlar çatlakların az olması veya olmaması için ayrıca bol bol su içmek gerekıyormuş.. gunde en az 2,5 lt.. yazı daha fazla.. içten nemlendirmek gerekıyormuş... .bir internet sitesınde okumuştum.. yabancı bır doktorun açıklmasıydı..

günaydın kızlar hepinize...sabah 8:30 da daireye gelir gelmez açıyorum topigi geçmişi oluyup geleyim derken yetişemiyorum hızınıza ama hepinizi bütün ayrıntılarıyl atakip ediyor ve hepinizi seviyorum...
bu arada bende johnson bebe yağı kullanıyorum göbüşüme hatta abartıyorum bütün vücuduma masaj yaptırıyorum koçişime:))) kız kardeşimde bebe yağı kullanmıştı hamileyken ve cidden hiiiç bir yerisi yırtılmadı...

bebişimin hareketlerinide hissetmeye başlamıştım ama ne olduysa sankim küsmüş gibi 2 gündür bir hareketlilik yok(((

günaydın kızlar hepinize...sabah 8:30 da daireye gelir gelmez açıyorum topigi geçmişi oluyup geleyim derken yetişemiyorum hızınıza ama hepinizi bütün ayrıntılarıyl atakip ediyor ve hepinizi seviyorum...
bu arada bende johnson bebe yağı kullanıyorum göbüşüme hatta abartıyorum bütün vücuduma masaj yaptırıyorum koçişime:))) kız kardeşimde bebe yağı kullanmıştı hamileyken ve cidden hiiiç bir yerisi yırtılmadı...

bebişimin hareketlerinide hissetmeye başlamıştım ama ne olduysa sankim küsmüş gibi 2 gündür bir hareketlilik yok(((

5. aydayız 5 aylık değil yani bebeğimiz kaydirigubbakcemile

:roflol: :roflol:
sen şimdi 5 aylığım dersin 9 aylıkken ne dicin merak ediyom -tatlicadiarzu-

alla sen ben nerde 5 aylığım yada 5 aylığız dedim benneyaptımki
5. ayın içindeyiz dedim

kamile git yemek neyim ye kafan az çalişi bugün kaydirigubbakcemile3

ben her defasında kucuk bır şeye bır kerelık yapıyordum.. mınık bır kaseye. bırer kapak yanı.. sürdukten sonra eskı askılı bır elbsem vardı onu gıyıp iş yapıyrdum... 1 saat sonrada yıkanıyordum.. bır anda kokusundan tıskıntı geldı.. ben parfum ve her kokuya karşı karşı çok hasasım.. vede hamılelıkten dokundu..

kızlar çatlak için ne sürdüğünüz çokta önemli değil
önemli olan cildi kurutmamak nemli tutmak
vede kaşımamak

kızlar bır sorun var.. sizlerden fikir almak istiyyorum umarım yardımcı olursunuz..

bır arkadaşım yaklaşık 1 senedir tanıyorum.. gitmiş oldugum bır kursta tanışmiştım...
23 yaşında, 16 yasında nişanlısına kaçarak evlenmış... şu an 5 yaşında bır kızı var.. kızına annesi bakıyor.. bu çalişiyor... hafta sonları alıyor kızını.. kocası iki kez iş teksil işi batırmış.. be kocasınada guvenmıyor.. bazı şeylerini yakalamiş.. aldatma gıbı... araları çok bozuk.. bir evde iki yabancılar. bır donem ayrılıyorlar.. 8 ay ayrı kalıyorlar.. dengesız bır annesi var dayanamayıp annesinin baskısına geri donuyor kocasının yanına.... hatta geçen gun kızı gece rahatsızlanmış yuksek ateş düşmüyor.. benı aradı gece 2 gıbı.. benı hastaneye götürurmusunuz bebek hasta diye.. götürduk.. 2 saat hastanede kaldık.. kocası hala ortada yoktu

ama şu anda bunalımda bıraz.. evını ve ailesini terk edip kendıne yenı hayat kurmak isityor... bende yardım ister gıbı mesajlar çekiyor.. yanı sizde kalayım mı gibisinden ...
şimdi kafam karıştı... ne yapayım sizce

kızlar nasıl resım yukluyorsunuz buraya denıyom ama olmuyo yardım edermısınız?

ya canım ınsan bazen 40 senelık arkadasını bıle tanıyamıyo sen sadece bı senen ıcınde tanıdıgın bı ınsanı nasıl evıne alacaksınkı? zor durumdakı ınsanlara yardım edılmesı gerekır ama bu kısıden kısye degısır tabıı. arkadasın calısıyomus kızınada annesı bakıyo bı ev falan tutamazmı? hem sende ne kadar kalacakkı enınde sonunda kendı ayaklarının ustunde durması gerekecek. uzuldum ama ya Alah yardımcısı olsun. senın arkadasın tabı bızde ıyı tanırsın en ıyı kararı sen verırsın.

Son düzenleme:

Asenacığım bu hem senin için hem eşin için hemde arkadaşın ve çocuğu için çok zor olur...Düşünsene sen hamilesin psikolojin bıçak sırtında zaten...sen arkadaşını kabul etsen ve eşide dengesizin biri diyorsun ya bir gün veya gece kapına dayansa ayrılmanıza seni sebep gösterse...herhangi ufak bişey bile seni ve bebeğini çok üzebilir...eşinle aranızın açılmasına neden olabilir...

Arkadaşının zor durumda olmasına üzüldüm fakat, arkadaşında bu konuyu biraz düşünürse bunun doğru bi fikir olmadığını kavrar...İnsanlar kardeşleriyle bile bi evi paylaşmakta zorlanırken sen hamile hamile arkadaşınla kaç gün huzur içinde durabilirsinki üstelik dışarda bir dengesiz koca tehdidi varken

İnşallah herkesi mutlu edecek ortak bir doğruya ulaşırsınız benimki nacizane arkadaş tavsiyesi aslaaaaa işinize karışmak istemem ama bunlar da ihtimal dahilinde hatırlatmak istedim

ben hamileliğimin ilk aylarında ailevi meseleler yüzünden acayip zor günler yaşadım...hamilelikle birlikte insan kelebek kadar hassaslaşıyor...bu kırılganlığın etrafındakileride etkiliyor...Allah yardımcınız olsun canım

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU YAZI İÇİN ÇÜNKÜ NETTE DÜN BU TABLOYU ARADIM
BULAMAMIŞTIM HATTA KONU BUGÜN AÇILINCA ARADIM YİNE BULAMADIMolumunekankayizsmile

Buyrun bir ebenin anlatışısempatiksalakcinni

yaaa ebe öyle söylüyorda herkes kaç aylıksın diyince haftayı söylüyorum anlamayınca ay hesabı yapmaya çalışıyorum ve sinir oluyorumsempatiksalakcinni

bende aynı bebeyağından kullanıyorum ve memnunum

iyilikten maraz doğar canım bence evine alma yardım et gücün yetiyosaa ama evinde kalmasına filan müsade etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…