2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım eve ancak bır kaç gun alabilirim.. çunku ben rahat olmaya alışkınım.. eşimde... kısıtlanmak zorunda kalacagız... buda her açıdan zor durum... çunku evımde mısafır varken bile benım eşim rahat edemz.. iner aşagıya..

kız çalişiyor.. ama benım dıkkatımı çeken çok fazla lükse düşkun oldugu söyluyor.. ve boyle bır zamanda yaptıgı harcamalar bana gereksız gelıyor.. vıtrınde begendıgı kıyafetı mutlaka almak vs gıbı.. yanı borç yaparak kendıen bır sürü şey almak gibi..

bende daha çok maddı beklentısı var.. ama nereye kadar olabilir..
zaten dengesız bir annesi vs.. epey yorucu olur..

ve şu anda bende çok hassas dönemdeyım... benım ailevi sorunlarım var.. annem hala çok saçma hareketler yapıyor.. eşim benı üzmemek için anlatmıyor.. düşün ailem hala torunları olacagını bile bilmiyor... annem onun istedigi ile evlenmedıgım için benı silmiş vs..
herşeyı unutup bebegımı düşünüyorum..

bu kadar zor dönemde sorunlu arkadaşın sorunlarda benı yoruyor.. anlatıekn bazen yeter diyorum.. kaldıramıyorum.. gece bır suru mesaj atmış gine...

inan herşeye algılarımı kapattım.. bebegımı etkılemek istemıyorum...

Doğru düşünüyorsun asena...Arkadaşın için bol dua edebilirsin hamilelerin duası geri çevrilmez biliyorsun değilmi?
Allah herkesin yuvasına huzur versin inşallah...

geldim kızlar, oğlum çok iyiydi 230 gr olmuş uyuyordu elini yüzüne koymuş, ilk defa bu kadar sakin gördüm yavrumu. bijo sordum senin için güneş kremini, kendisi Ambre Solaire kullanıyormuş çok memnunmuş, sebamed iyi değil yuvarlanıyor dedi (ne demekse!) La Roche-Posay da olabilir dedi.

gözünn aydınn canımm ben ösledim oğluşumu

canım benım.... uyurmuş en rahat yerde..

Arkadaşlar sebamedin güneş kremi yüzde kalın bir tabaka oluşturuyor ve vücudu ovunca ölü derilerin çıktığı gibi bir artık bırakıyor...yüzünüzde krem varken elinizi asla yüzünüze gözünüze götüremiyorsunuz bir kaşırsanız yandınız top top beyazlıklar dökülüyor suratınızdan...doktor bunu demek istemiştir...

Ben güneş koruyucu babe aldım memnunun doktorumda bana sebamedin kullanımının zor olduğunu söylemiş ve babeyi tavsiye etmişti

kızlar kocam nıhayaet geldı .ist. dişindan... inşallah bızde görürüz bugun yavrumu... doktoru arayacagım varmı ona göre gideriz.. eşim olmadan cinsiyetını ögerenmek istemedım...
ben çıkıyorum..eşim geliyor kahvaltıya...

lülülülülülü:gitme:
Gözünaydın canım bebiş iyiymiş, keyfi yerindeymiş ne güzel...büyümüşde maşallah...

canim demek yorulmus yavrucak uyusunda büyüsün foto getirmedinmi canim

asenacım arkadaşlara bende katılıyorum. karı kocanın evine arkadaşta olsa başka bir kadının gelmesi ve kalması rahatsız edici olur. eşin sıkılır sen hamilesin etkilenirsin. yardım etmek gerekir elbet ama sen hamilesin ve hassassın. ailenle ilgili sıkıntın varmış. birde üstüne arkadaşınkini ekleme.
zaten eşi dengesiz diyorsun allah korusun eve aldın diye sana birşey yapmaya kalkabilir.
zaten bir bayanın evli bir çift yanında kalmasına karşıyım ben.
benzer durum benimde başıma geldi. eşinden ayrılan bir arkadaşım sorma gereği bile duymadan küçük odanı ayarla ben gelip sizde kalırım dedi. cevap vermedim. ama acayip huzursuz oldum. eşime anlattım olmaz dedi. o gelirse ben evde kalmam dedi. allahtan bir daha teklif etmedi.
arkadaşın çalışıyorsa ev tutsun, çocuğunada annesi bakıyor zaten.
sakın hassas döneminde bir yükün altına girme. ama elinden gelen yardımı esirgeme.

gözün aydın canım

alla sen ben nerde 5 aylığım yada 5 aylığız dedim benneyaptımki
5. ayın içindeyiz dedim

kamile git yemek neyim ye kafan az çalişi bugün kaydirigubbakcemile3

len feyste dedin burda değil 4,5 ay oldu diye :dilcikar:
emme çok uzattım işimin başına bakim ben en iyisi :tomato:
:roflol: :roflol: :roflol:

ya kızlar ben bi haftadır hergün hareketlerini hissettim..iki gündür hiç bişey hissetmiyorum. böle durumda olan varmı

saolun kızlar , çok tatlı bebiş doktor iki hafta sonra iyice hissedersin dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…