Asenacığım bu hem senin için hem eşin için hemde arkadaşın ve çocuğu için çok zor olur...Düşünsene sen hamilesin psikolojin bıçak sırtında zaten...sen arkadaşını kabul etsen ve eşide dengesizin biri diyorsun ya bir gün veya gece kapına dayansa ayrılmanıza seni sebep gösterse...herhangi ufak bişey bile seni ve bebeğini çok üzebilir...eşinle aranızın açılmasına neden olabilir...
Arkadaşının zor durumda olmasına üzüldüm fakat, arkadaşında bu konuyu biraz düşünürse bunun doğru bi fikir olmadığını kavrar...İnsanlar kardeşleriyle bile bi evi paylaşmakta zorlanırken sen hamile hamile arkadaşınla kaç gün huzur içinde durabilirsinki üstelik dışarda bir dengesiz koca tehdidi varken
İnşallah herkesi mutlu edecek ortak bir doğruya ulaşırsınız benimki nacizane arkadaş tavsiyesi aslaaaaa işinize karışmak istemem ama bunlar da ihtimal dahilinde hatırlatmak istedim
ben hamileliğimin ilk aylarında ailevi meseleler yüzünden acayip zor günler yaşadım...hamilelikle birlikte insan kelebek kadar hassaslaşıyor...bu kırılganlığın etrafındakileride etkiliyor...Allah yardımcınız olsun canım
geldim kızlar, oğlum çok iyiydi 230 gr olmuş uyuyordu elini yüzüne koymuş, ilk defa bu kadar sakin gördüm yavrumu. bijo sordum senin için güneş kremini, kendisi Ambre Solaire kullanıyormuş çok memnunmuş, sebamed iyi değil yuvarlanıyor dedi (ne demekse!) La Roche-Posay da olabilir dedi.
geldim kızlar, oğlum çok iyiydi 230 gr olmuş uyuyordu elini yüzüne koymuş, ilk defa bu kadar sakin gördüm yavrumu. bijo sordum senin için güneş kremini, kendisi Ambre Solaire kullanıyormuş çok memnunmuş, sebamed iyi değil yuvarlanıyor dedi (ne demekse!) La Roche-Posay da olabilir dedi.
gözün aydın canımgeldim kızlar, oğlum çok iyiydi 230 gr olmuş uyuyordu elini yüzüne koymuş, ilk defa bu kadar sakin gördüm yavrumu. bijo sordum senin için güneş kremini, kendisi Ambre Solaire kullanıyormuş çok memnunmuş, sebamed iyi değil yuvarlanıyor dedi (ne demekse!) La Roche-Posay da olabilir dedi.
ayy zaman geçsede doğsa kucağımıza alsak biran önce
alla sen ben nerde 5 aylığım yada 5 aylığız dedim benneyaptımki
5. ayın içindeyiz dedim
kamile git yemek neyim ye kafan az çalişi bugün kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?