ya hanımlarrrr cvp verinnnnnnn.bebeğin hareketlerini çok net hissedip birden kesilen 2 gündür oyanamaynlar varmı
Lierac | Lierac Phytolastil Jel 100 ml (ÇATLAKLAR ıÇıN JEL) | 58,50 TL fiyatı ve yorumları
Kızlar lierac burda ucuz düşünen varsa.
Uyuyodur sakin sakin :)Korkma cnm aklına kötü bişey getirme,kötü bişey olsa allah korusun sen hissedersin zaten belirtiler olur cnm stres yapmaya hanımlarrrr cvp verinnnnnnn.bebeğin hareketlerini çok net hissedip birden kesilen 2 gündür oyanamaynlar varmı
Oh maşallah yaaa.Su için bol bol suuu bırakın bu para tuzağı kremleri hem su için hemde bebeyağı ohh mis eğer çatlayacağı varsa zaten çatlar..
Benim eltim 3 tane çocuk doğurdu doğru düzgün kullanmamakla birlikte bebeyağı kullandı taş gibi vücudu ayrıca hiç çatlağı yok bikinisini giyip sahilde salındığında kimse 3 çocuklu olduğuna inanmıyor sempatiksalakcinni
hımm sen hiç bilmiyorsun anladım ama netten zor öğrenirsin benden söylemesi illa birinin sana göstermesi lazım yokmu çevrende kimse o aşamaları sana gösterse..
Oh ne güzel elin yüzün açıldı yani:) benim de gitmem lazım ya manikür kaş bıyık işimi halletmem lazım.Yarın artık gitmem lazımben geldimm bıyıklarımlan kaşlarımı aldırdımm ohhh
Uyuyodur sakin sakin :)Korkma cnm aklına kötü bişey getirme,kötü bişey olsa allah korusun sen hissedersin zaten belirtiler olur cnm stres yapma
Oh maşallah yaaa.
ya hanımlarrrr cvp verinnnnnnn.bebeğin hareketlerini çok net hissedip birden kesilen 2 gündür oyanamaynlar varmı
ben geldimm bıyıklarımlan kaşlarımı aldırdımm ohhh
bebeğin de havaların kasvetine kapıldı galibakaydirigubbakcemile3ne bilim yaw bi haftadır kıpır kıprdı 2 gndür hiç yok bişey sabah çikolta bile yedim.dengesizlştimmi ne yaa.
Ya işte böyle sorulara ben hiç cevap vermek dahi istemiyorum garip geliyor böyle sorular
Dünde yazdım herkesin hamileliği kendine özel vücudunun değişimi, bebeğin hareketleri, kilosu bir çok şey var bunlara etken.
Şimdi buradan bir kaç kişi hayır böyle birşey ile karşılaşmadık dese ne yapacaksın?
Boşu boşuna kuruntu yapacaksın, hayır kafana takılan birşey varsa ara doktorunu ona sor en doğru cevabı ondan alırsın gerekirse gidersin muayeneye..
Hayır bu cevabıda vermeyecektim de "cvp verinnnnnn" diye emir kipi kullanıp, bağırıyormuş gibi yazmışsın ya ondan zorunlu hissettim kendimi.
bebeğin de havaların kasvetine kapıldı galibakaydirigubbakcemile3
ne bilim yaw bi haftadır kıpır kıprdı 2 gndür hiç yok bişey sabah çikolta bile yedim.dengesizlştimmi ne yaa.
yahu girmeyin şu bunalım denen uyuz şeye bOşşşşveeeeerr :)hayat güzel bebiş güzel sen güzelsin daha ne. Boşver bunalımıkaydirigubbakcemile3aynen cnm oda bunalımda gliba :anası gibi
benm yazdğımdan eğer emir gibi algıladıysan dicyek bişey bulamıyorum.hem bu gayet normal bişey bence.bende bu tarz cevpları anlamıyorum.neyse önemli değil sen cvp vermezsn.
benm yazdğımdan eğer emir gibi algıladıysan dicyek bişey bulamıyorum.hem bu gayet normal bişey bence.bende bu tarz cevpları anlamıyorum.neyse önemli değil sen cvp vermezsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?