2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya hanımlarrrr cvp verinnnnnnn.bebeğin hareketlerini çok net hissedip birden kesilen 2 gündür oyanamaynlar varmı

merhaba kizlar,
gecmise goz gezdirdim biraz. bebegin tamaolarak nekadarlik oldugu konusunda kafalar karisik. zaten bana da cok sacma geliyor. ama burda doktorlar sata gore hesaplamiyorlar ve tatmin edici bir sonuc cikiyor..

ben internetten sata gore hesapladigimda 16 arti 6 cikiyor. yani 5. aydayim ve dogum tarihini 18 kasim olarak veriyor.. fakat doktorumun aciklamasini da yazayim belki size de aciklayici olur;

doktor bebegin oluctugu gune gore yani yumurtlama gunune gore hesapliyor. bir iki gun de yanilma payi veriyor. buna gore ben 14 haftaligim. bu da sattan 2 hafta sonraya geliyor. yani 3 bucuk ayligim.
bebek o kadarlik yani.
siz de boyle hesaplarsaniz daha dogru bir sonuca ulasirsiniz. doktora sordum internetteki sonucu da.. ama sen ona bakma sat gunu bebekten eser yok, bebegin olustugu gunden hesaplanir dedi..

Su için bol bol suuu bırakın bu para tuzağı kremleri hem su için hemde bebeyağı ohh mis eğer çatlayacağı varsa zaten çatlar..
Benim eltim 3 tane çocuk doğurdu doğru düzgün kullanmamakla birlikte bebeyağı kullandı taş gibi vücudu ayrıca hiç çatlağı yok bikinisini giyip sahilde salındığında kimse 3 çocuklu olduğuna inanmıyor sempatiksalakcinni

ya hanımlarrrr cvp verinnnnnnn.bebeğin hareketlerini çok net hissedip birden kesilen 2 gündür oyanamaynlar varmı
Uyuyodur sakin sakin :)Korkma cnm aklına kötü bişey getirme,kötü bişey olsa allah korusun sen hissedersin zaten belirtiler olur cnm stres yapma
Oh maşallah yaaa.

hımm sen hiç bilmiyorsun anladım ama netten zor öğrenirsin benden söylemesi illa birinin sana göstermesi lazım yokmu çevrende kimse o aşamaları sana gösterse..

kaynanam var ama onunda benden kalır yanı yok yanı. hem ondan gelecek hayır ALLAHtan glsın. ya nakonun sıtesıne gırdım bı model begendım acıklamasını okuyum dedım uye olmanız lazım dedı ee barı uye olayım dedım mubarek ısemı alıyolar orgu modelımı gosterecekler anlamdım valla tc kımlık numaramı bıle soruyolar bu ne ya ne kıymetlıymıs acıklamalı orgu modelı bulmak yok ben kafamdam yapacam artık nasıl gelırse netten bana hayır yok ohaoldumsmile

Uyuyodur sakin sakin :)Korkma cnm aklına kötü bişey getirme,kötü bişey olsa allah korusun sen hissedersin zaten belirtiler olur cnm stres yapma

Oh maşallah yaaa.

ne bilim yaw bi haftadır kıpır kıprdı 2 gndür hiç yok bişey sabah çikolta bile yedim.dengesizlştimmi ne yaa.

Ya işte böyle sorulara ben hiç cevap vermek dahi istemiyorum garip geliyor böyle sorular

Dünde yazdım herkesin hamileliği kendine özel vücudunun değişimi, bebeğin hareketleri, kilosu bir çok şey var bunlara etken.

Şimdi buradan bir kaç kişi hayır böyle birşey ile karşılaşmadık dese ne yapacaksın?

Boşu boşuna kuruntu yapacaksın, hayır kafana takılan birşey varsa ara doktorunu ona sor en doğru cevabı ondan alırsın gerekirse gidersin muayeneye..

Hayır bu cevabıda vermeyecektim de "cvp verinnnnnn" diye emir kipi kullanıp, bağırıyormuş gibi yazmışsın ya ondan zorunlu hissettim kendimi.

Son düzenleme:
ben geldimm bıyıklarımlan kaşlarımı aldırdımm ohhh

ohh saatler olsun teretmız olmussun kaydirigubbakcemile3 ya hamılelıkten galıba benım tuyler asırı uzuyo kas bıyık alıyom 1 hafta sonra hıc almamısım gıbı duruyo. tek yuz degıl her bolge ole sızdede aynı seyler oluyomu?
guclubacismile

benm yazdğımdan eğer emir gibi algıladıysan dicyek bişey bulamıyorum.hem bu gayet normal bişey bence.bende bu tarz cevpları anlamıyorum.neyse önemli değil sen cvp vermezsn.

ne bilim yaw bi haftadır kıpır kıprdı 2 gndür hiç yok bişey sabah çikolta bile yedim.dengesizlştimmi ne yaa.

endişe etme annesi
henüz bi çoğumuz hissetmiyoruz bile
onun daha canı neki daha kasları bile kuvvetlenmedi
böyle tutarsız oynamaları normal hatta daha uzun süre tutarsız olması normal =)

benm yazdğımdan eğer emir gibi algıladıysan dicyek bişey bulamıyorum.hem bu gayet normal bişey bence.bende bu tarz cevpları anlamıyorum.neyse önemli değil sen cvp vermezsn.

sorduğun soru normal değil canım hissetmen bile anormal olabilir hatta
bebek hareketi die tanımladığın şeyler gaz hareketi bile olabilir

Neden alınıyorsun ki ben sana nedenlerini de yazdım halbuki onları dikkate bile almamışsın..

Peki o zaman şöyle söyleyeyim henüz bebeğini hissetmeyen bir çok anne adayı var burada onlar ne yapsın..

Bende 3-4 gündür hiç birşey hissetmiyorum mesela..

Demek istediğim şu ki aslında bu kadar kuruntu iyi değil, ha eğer kendine engel olamıyorsan doktoruna danış ki doğru bilgiyi alabilesin.

Biz hepimiz aynıyız burada çünkü hatta 2. bebeği bekleyenler bile bir çok şeyi bilmeyebiliyorlar.

Haa seni kırdıysamda özür dilerim aslında amacım böyle birşey değildi.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…