eeee kızlar akşama ne yiceksiniz?Saat de 4 olmuş valla nasıl geçti bugün ya
eeee kızlar akşama ne yiceksiniz?Saat de 4 olmuş valla nasıl geçti bugün ya
selam kızlar nasilsiniz?
Köfte, pilav, çorba, salata var menüde ben sadece çorba ve salatayı yemeyi planlıyorum geç yedim öğle yemeğini birde pilav falan yedim bu sebepten akşama dikkat etmek lazımaklinialirimsmile
ben bilmiyom benim yemeğim yok ne yapsamkineee söylee kuşumm ne pişrelimm
slm canım iiz sennn
SELAM HERKEZEE AKŞAMA Aso ben sosyete mantısı yapıcaktım tarifi internette var doyurucu oluyor sarımsaklı yoğurtlu hazır yufkadan tavsiye ederim çok basit kıyman varsa patateslide oluyorr 10 dk hazırlarsın tarifini vrebilirim :) canım birde taze faulye yemeği
canimcim ben taze fasulye yaptim tavuk etli birde pilav yaptim çok güzel olmuş kendimi vmek gibiolmasindakaydirigubbakcemile3sende evde varsa yap canim
ohh senin menü hazırr bisde gelelelimmi:dance:
Gel kuşum ayıp ettin opuyorumnanaktan
iki gündür pilav yiyos kocamda tayuk yimess canımm
Vallahi ben de dünden kalan barbunya var zeytinyağlı fasülye yapcam yanına salata bitti :)Bugün mutfak dolaplarının içini fln sildim bişey yapmadım hiç.Bir de midem fena gastrit beni mafediyor :Sben bilmiyom benim yemeğim yok ne yapsamkineee söylee kuşumm ne pişrelimm
Ohhhhh süper menü :) salatanın yanında bi tane de köfte ye yine de sen bebişin için.Köfte, pilav, çorba, salata var menüde ben sadece çorba ve salatayı yemeyi planlıyorum geç yedim öğle yemeğini birde pilav falan yedim bu sebepten akşama dikkat etmek lazımaklinialirimsmile
Biliyorum ben de yaparım arada sosyete mantısı. Ama ben hamileliğimde sarımsak ve sarımsak ve sarımsaklı yoğurttan nefret ettim :SSELAM HERKEZEE AKŞAMA Aso ben sosyete mantısı yapıcaktım tarifi internette var doyurucu oluyor sarımsaklı yoğurtlu hazır yufkadan tavsiye ederim çok basit kıyman varsa patateslide oluyorr 10 dk hazırlarsın tarifini vrebilirim :) canım birde taze faulye yemeği
ohhh figencim afiyet olsun..çok sık yaparim sosyete mantısnı..ama kızartmasi agır oluyor ben fırında yapıyorum sen hangisini tercih ettin
canım fırında yapıyorum bende ama kızartıonca daha çıtır oluyor ama çok doyurucu dimi hem basit ben bir yufkayı ikiye bölüyom büyük büyük yapıyom doyurucu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?