2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eeee kızlar akşama ne yiceksiniz?Saat de 4 olmuş valla nasıl geçti bugün ya

Köfte, pilav, çorba, salata var menüde ben sadece çorba ve salatayı yemeyi planlıyorum geç yedim öğle yemeğini birde pilav falan yedim bu sebepten akşama dikkat etmek lazımaklinialirimsmile

SELAM HERKEZEE AKŞAMA Aso ben sosyete mantısı yapıcaktım tarifi internette var doyurucu oluyor sarımsaklı yoğurtlu hazır yufkadan tavsiye ederim çok basit kıyman varsa patateslide oluyorr 10 dk hazırlarsın tarifini vrebilirim :) canım birde taze faulye yemeği

himm anladig,m kadarıyla bebek hareketleri ile ilgili bir sıkıntımı var?
başakcim hergün hissetmen için daha çok erken hissetigin sey gazda olabilir yada seğirmede olabilir..
benim bile 2.hamileligim ben bile daha net hissedemiyorum sanirim bunlar için bir kaç haftanın geçmesilazim endişe etmek için biraz erken sanrima.s

ohhh figencim afiyet olsun..çok sık yaparim sosyete mantısnı..ama kızartmasi agır oluyor ben fırında yapıyorum sen hangisini tercih ettin

fınfık bende geliom gülüm kızımda çok sever kfteyi hazır sen yemegi düşünmüyomussun biz yiye barisempatiksalakcinni

ben bilmiyom benim yemeğim yok ne yapsamkineee söylee kuşumm ne pişrelimm
Vallahi ben de dünden kalan barbunya var zeytinyağlı fasülye yapcam yanına salata bitti :)Bugün mutfak dolaplarının içini fln sildim bişey yapmadım hiç.Bir de midem fena gastrit beni mafediyor :S
Köfte, pilav, çorba, salata var menüde ben sadece çorba ve salatayı yemeyi planlıyorum geç yedim öğle yemeğini birde pilav falan yedim bu sebepten akşama dikkat etmek lazımaklinialirimsmile
Ohhhhh süper menü :) salatanın yanında bi tane de köfte ye yine de sen bebişin için.
Biliyorum ben de yaparım arada sosyete mantısı. Ama ben hamileliğimde sarımsak ve sarımsak ve sarımsaklı yoğurttan nefret ettim :S
afiyet olsun size de :)

ohhh figencim afiyet olsun..çok sık yaparim sosyete mantısnı..ama kızartmasi agır oluyor ben fırında yapıyorum sen hangisini tercih ettin

canım fırında yapıyorum bende ama kızartıonca daha çıtır oluyor ama çok doyurucu dimi hem basit ben bir yufkayı ikiye bölüyom büyük büyük yapıyom doyurucu oluyor

asgoklcüm gastrit için şurup falan kullanıyomusun gaviskon falan çok iyi geliyor..birde hamileigin son aylarinda artik yatamaz oluyon çok pis bişi ya..geçmiş olsun canim

canım fırında yapıyorum bende ama kızartıonca daha çıtır oluyor ama çok doyurucu dimi hem basit ben bir yufkayı ikiye bölüyom büyük büyük yapıyom doyurucu oluyor

evet canim kızartinca çokçıtır oluyor ama oda biraz agir geliyor bana..bende çok severim valla..gerçekten çokda doyurucu..bide kolay oluyo kızzkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…