2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asgoklcüm gastrit için şurup falan kullanıyomusun gaviskon falan çok iyi geliyor..birde hamileigin son aylarinda artik yatamaz oluyon çok pis bişi ya..geçmiş olsun canim
Yok canım hiçbir şey içmiyorum geçen sene doktor bi dünya ilaç vermişti biraz kullandım bıraktım ilaç kullanmaktan nefret ediyorum. Kuru şeyler yiyorum ekmek fln atıyorum ağzıma ne bilim bi işe yaramadı bugün. :S

NAKO

burayı bi incele istersen cnm...

cnm ben alınmadım burdan söylenilen biçok şey yanlış anlaşılabiliyor.ben emir kipi kullanmadım yani o niyetle kesnlikle demedim. dememde benmde ne uyuz oldğum şeydir ama ben nazım geçiyo diye o anlamda neyse boşver olumunekankayizsmile

canim birde benden sana gerçekten iyi gelecek bir tavsiye yogurt ye..inailmaz iyi geliyor bilmem denedinmi..ayrıca yemedigin zamanda bebegin nasil beslenecek canimcim ya biraz zorlasan zaten öylede böylede yanıyor miden bari bebiş faydalansinyerimseniben

kızlar şu sosyete mantısının tarifini de yamyam annelere yazsanıza yaa, söyleyip gitmeyin.

yoğurt yiyorum canm çok yiyorum hemde sarımskalı yoğurt yemiyorum dedim şekeirm :) valla yoğurt yedim ama etkisi olması benim enteresan ya geçer nasılsa :)

kızlar şu sosyete mantısının tarifini de yamyam annelere yazsanıza yaa, söyleyip gitmeyin.

canim vereyim..ilk başta kıymayı soganla bir güzel sotele..ardindan istersen iç harcına baharatlarini ekleyebilrisn..içbir yerde hazırken bir yufkayı ikiye bl yaptigin harçtan içine koy.daha sonra yuvarla sar onu..ondan sonrada içe dogru kıvır hani gül böregi yapar gibi..istersen yağda kızartirsin istersen fırına koyarisn hanigisini tercih edersen..pişince üzerine sarmısakli yogurt gezdir onun üzerienede sos yap canim sos içinde biraz yag salça birazda nane koy üzerien gezdir afiyet olsun

yoğurt yiyorum canm çok yiyorum hemde sarımskalı yoğurt yemiyorum dedim şekeirm :) valla yoğurt yedim ama etkisi olması benim enteresan ya geçer nasılsa :)

kuzm kıyamam dinlen biras bide ben biyerde cok diil sadece yarım çay bardayı sütün mide ye ii geldiğini duyduydummm cok içmicekmişin

anladim canim bende etki eden tek şey yogurttu tabi uzun bir zaman degli şyle yarım saat 40 dk ancaetkiediyor..
4.5 ay sonra geçer canim allahın izniyle

burayı bi incele istersen cnm...[/QUOTE]

nalancım gırdım o sıteye ama uye olman lazım acıklamasını okumak ıcın uye formundada tc kımlık nosundan vergı nosuna kadar soru sormuslar bende sıkıldım doldurmadım artık anacıgımdan ogrendıgım kadarıylan yapacam kafamdan ne yapayım kıme soruyum burda baska. ahhh annemın yanında olsaydım ne guzel oretırdı bana ah zalım gurbet ahhhh. ayyy ıclendım sımdı aglayasım gelıyo :çok üzgünüm:

nalancım bu arada emeğine sağlık un kurubeyesini paptım ama ben fırında fazla bekletmişimm ama genede güseldi

Anam hepiniz gelin ben sizide, karnınızdaki bebişinizide hatta kucağınızdaki bebişinizide doyururum opuyorumnanaktan

heytt yavrum benim beekaydirigubbakcemile3kız iflas edersin bak sonra..dersinki anam nerden çıktı bunlar benim başımakaydirigubbakcemile3

anladim canim bende etki eden tek şey yogurttu tabi uzun bir zaman degli şyle yarım saat 40 dk ancaetkiediyor..
4.5 ay sonra geçer canim allahın izniyle
inşallah valla seninki de şey gibi oldu " büyüyünce geçer" derdi annemle babam hep :) 4,5 ay sonra geçer kaydirigubbakcemile3
ah MELCANımmm çok sağol aman yok yatmıyorum da kalktım kocama kıymalı börek yapıyorum kendime de patatesli börek :) içleirni hazırlıyorum şimdi:))))

aso cum geçmiş olsun,

benimde mide rahatlızlığım var hatta endoskopi bile oldum bu yüzden, uzun bi süredir hiç mide sorunum yoktu ama hamiş kalınca başladı yine, dr. banada gaviscon yazdı, benim hem midemde hemde boğazımda yanma oluyordu, şimdi içiyorum gavisconu en az 3-4 gün hiç mide yanması olmuyo allahtan, yoksa yerimde duramam valla...

yemek yedikten sonra en az 1 saat uzanma cnm, barbunya, taze fasulye, bakliyatlar gibi yiyecekler gaz yapar onlardan uzak dur, çiğ sebze ve meyvede dokunur, yoğurt ve süt bile gaz yapıyo, domateste öle, dr. bana zamanında liste vermişti 3 ay boyunca sadece onları yemiştim...

ıspanak, semizotu, kabak, dolma, makarna, pilav gibi besinleri tercih etmelisin cnm...

kahve, çay ve asitli içeceklerde yasak...

kaydirigubbakcemile3hevalla cnaim büyüyünce geçer..ama hakikaten yle oluyor..bu arada bizim annelerimiz nekadar hamarat ve becerikli böyle yaww..valla hepiniz ayrı ayrı ustalaşmişsiniz..
baksana sende kıyamli börekler falan..ohh afiyet olsun cnaimcim..cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…