Yok canım hiçbir şey içmiyorum geçen sene doktor bi dünya ilaç vermişti biraz kullandım bıraktım ilaç kullanmaktan nefret ediyorum. Kuru şeyler yiyorum ekmek fln atıyorum ağzıma ne bilim bi işe yaramadı bugün. :Sasgoklcüm gastrit için şurup falan kullanıyomusun gaviskon falan çok iyi geliyor..birde hamileigin son aylarinda artik yatamaz oluyon çok pis bişi ya..geçmiş olsun canim
off yaaaa aglıcam sımdıı o kadar orgu modelı koymuslar bıde acıklamasını koyun dimi ama haksızmıyım? yenı orenıyoz heralde acıklamlı koyunda bı ıse yarıyalım sadece resımden nasıl anlıyım ben yapılısını ayy canım sıkıldı yaaaa. offfffffff mafoldumben .:hulya:
Neden alınıyorsun ki ben sana nedenlerini de yazdım halbuki onları dikkate bile almamışsın..
Peki o zaman şöyle söyleyeyim henüz bebeğini hissetmeyen bir çok anne adayı var burada onlar ne yapsın..
Bende 3-4 gündür hiç birşey hissetmiyorum mesela..
Demek istediğim şu ki aslında bu kadar kuruntu iyi değil, ha eğer kendine engel olamıyorsan doktoruna danış ki doğru bilgiyi alabilesin.
Biz hepimiz aynıyız burada çünkü hatta 2. bebeği bekleyenler bile bir çok şeyi bilmeyebiliyorlar.
Haa seni kırdıysamda özür dilerim aslında amacım böyle birşey değildi.:teselli:
Yok canım hiçbir şey içmiyorum geçen sene doktor bi dünya ilaç vermişti biraz kullandım bıraktım ilaç kullanmaktan nefret ediyorum. Kuru şeyler yiyorum ekmek fln atıyorum ağzıma ne bilim bi işe yaramadı bugün. :S
yoğurt yiyorum canm çok yiyorum hemde sarımskalı yoğurt yemiyorum dedim şekeirm :) valla yoğurt yedim ama etkisi olması benim enteresan ya geçer nasılsa :)canim birde benden sana gerçekten iyi gelecek bir tavsiye yogurt ye..inailmaz iyi geliyor bilmem denedinmi..ayrıca yemedigin zamanda bebegin nasil beslenecek canimcim ya biraz zorlasan zaten öylede böylede yanıyor miden bari bebiş faydalansinyerimseniben
kızlar şu sosyete mantısının tarifini de yamyam annelere yazsanıza yaa, söyleyip gitmeyin.
yoğurt yiyorum canm çok yiyorum hemde sarımskalı yoğurt yemiyorum dedim şekeirm :) valla yoğurt yedim ama etkisi olması benim enteresan ya geçer nasılsa :)
yoğurt yiyorum canm çok yiyorum hemde sarımskalı yoğurt yemiyorum dedim şekeirm :) valla yoğurt yedim ama etkisi olması benim enteresan ya geçer nasılsa :)
fınfık bende geliom gülüm kızımda çok sever kfteyi hazır sen yemegi düşünmüyomussun biz yiye barisempatiksalakcinni
Anam hepiniz gelin ben sizide, karnınızdaki bebişinizide hatta kucağınızdaki bebişinizide doyururum opuyorumnanaktan
inşallah valla seninki de şey gibi oldu " büyüyünce geçer" derdi annemle babam hep :) 4,5 ay sonra geçer kaydirigubbakcemile3anladim canim bende etki eden tek şey yogurttu tabi uzun bir zaman degli şyle yarım saat 40 dk ancaetkiediyor..
4.5 ay sonra geçer canim allahın izniyle
inşallah valla seninki de şey gibi oldu " büyüyünce geçer" derdi annemle babam hep :) 4,5 ay sonra geçer kaydirigubbakcemile3
ah MELCANımmm çok sağol aman yok yatmıyorum da kalktım kocama kıymalı börek yapıyorum kendime de patatesli börek :) içleirni hazırlıyorum şimdi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?