2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üye olmana gerek yok cnm NAKO TV var üstte onu tıkla orda teyze anlatıyo her şeyin nasıl yapılacağını, yaka kesimi kol kesimi, her şey var,

o gönderdiğim linki tıkla sonra nako tv yi tıkla biraz bekle başlar zaten...

ben geldim kızlar.. selamın aleyküm :)))
ben de dün ilk tekmemi yedim ya da dirsek el kol ne oldugunu bılemıcem :)
2 haftadır hıssedıodum hareketlerını dun ustuste 6 kere tekmeledı bugun de 2 kere tekmeledı hahah cok garıp bı duygu:)
napıosunuz bakalım..

hoşgeldin cnm, ii hadi gözünaydın demek sende ilk tekmeni yedin...

tekme olduğunu nasıl anladınız acaba, ben öle bi şi hissetmedim sanki içimde bi şi dönüyo gibi hissediyorum ben...

hoşgeldin cnmi hadi gözünaydın demek sende ilk tekmeni yedin...

tekme olduğunu nasıl anladınız acaba, ben öle bi şi hissetmedim sanki içimde bi şi dönüyo gibi hissediyorum ben...

tatlım benım de donup duruodu sadece ıste dun tekmeledı resmen emın ol hıssetceksın cunku kalp atısı gıbı dusun elını koyunca hıssedebılıosun ya ıste tekmeyı dırek elını bıle koymadan hıssedıosun tam anlatamadım ama se anladın bence :) bı de tek bı noktada oluo ıste donup durma gıbı dııl

Benim arada oluyor böyle yaa oofff onu yeme bunu yeme ölmüşüm valla :))))
:))) gel şekerim beraber olsun :)

hoş geldinn canım iiz sen nasılsın o 6 kere hisettiğin tekme diil bende öyle sanmıştım hıçkırık tutuyomuş kaydirigubbakcemile3

hııımmmm demek benim yavrum daha tekmelememiş beni, eferin ona, dün akşam çok tuhaftı benim bebişim, babasının eve geldi, sesini duydu çıldırdı yine, neyse ben oralı olamdım durur nasılsa die yemek yedik salona geçtik hala çılgın gibi dönüyo, aşkım seviyorum durmuyo bu napsam acaba dedim, dur ben gelim bi sevim kızımı dedi, geldi sevdi onu konuştu onunla hemen sakinledi maymun ondan sonra uyudu ve gece boyunca yaramazlık yapmadı, acayip babacı olacak kızımız herhalde...

gündüz ben sevince sakinliyo ama akşam babanın sesini duyduğu an durmuyo son 3-5 gündür ii ce çığrından çıktı maymun...

çok güzel yaaa
benimki de bazen çoşuyor ama bana babasına pek pas vermiyorkaydirigubbakcemile3

aso cum bi süre böle dene istersen, miden biraz sakinlesin, bende bazen cozutuyorum hemen yanma yapıyo, geçen akşam ekşi elme yedim o bile yaktı midemi...

hoş geldinn canım iiz sen nasılsın o 6 kere hisettiğin tekme diil bende öyle sanmıştım hıçkırık tutuyomuş kaydirigubbakcemile3

yavrucugum hıckırık olmadıgına emınım ben 1. 6 kere hıckırıp suscak mı 2.. cok cabuk oldu bunlar nefes alcak zamanı bıle olmadı yanı 6 kere ardarda duzenlı olmayan aralıklarla :) bı de o sırada zaten bombos uzanıodum tamamen algıladım ne olup bıttını harekttı yanı ama tekme olmayabılır de el kol olabılır :)

ben yeni üye olmmustumda 18 haftalik hamileyim sizi merak ettimde.

hoşgeldin canım bilgileirni ver bafo seni ekler canım
son adet tarihini
yaşını kilonu
cinsiyet tahmini falan bilgileri verirsen bafo listemize ekler
listemiz ilk sayfada oradan ulaşabilirsin

oyun oynuyodur o zaman minik kuzucukk

oo prof gelmiş, hem de tekmelerden bahsediyor kıskandırıyor adamı! dur benimki yavasca pıt pıt yaptı o kdar kibar oğlan hahaha

çok güzel yaaa
benimki de bazen çoşuyor ama bana babasına pek pas vermiyorkaydirigubbakcemile3

valla barayscım ben daha cinsiyetini öğrenmeden demiştim eşime bebişimiz kesin kız die, acayip babacı bildiğin gibi değil, dün akşam resmen inat etti gelsin onu sevsin die

seninki erkek ya ondan sana düşkündür, ilerdede babasının sırtından inmez... sen daha şanslısın seni paylaşamayacaklar valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…