nalancım gırdım o sıteye ama uye olman lazım acıklamasını okumak ıcın uye formundada tc kımlık nosundan vergı nosuna kadar soru sormuslar bende sıkıldım doldurmadım artık anacıgımdan ogrendıgım kadarıylan yapacam kafamdan ne yapayım kıme soruyum burda baska. ahhh annemın yanında olsaydım ne guzel oretırdı bana ah zalım gurbet ahhhh. ayyy ıclendım sımdı aglayasım gelıyo :çok üzgünüm:
FINFIK bebem sesini duydu galiba kıpırdadıı :)::):):)
ben geldim kızlar.. selamın aleyküm :)))
ben de dün ilk tekmemi yedim ya da dirsek el kol ne oldugunu bılemıcem :)
2 haftadır hıssedıodum hareketlerını dun ustuste 6 kere tekmeledı bugun de 2 kere tekmeledı hahah cok garıp bı duygu:)
napıosunuz bakalım..
hoşgeldin cnmi hadi gözünaydın demek sende ilk tekmeni yedin...
tekme olduğunu nasıl anladınız acaba, ben öle bi şi hissetmedim sanki içimde bi şi dönüyo gibi hissediyorum ben...
kac haftalik hamilesiniz?
Benim arada oluyor böyle yaa oofff onu yeme bunu yeme ölmüşüm valla :))))aso cum geçmiş olsun,
benimde mide rahatlızlığım var hatta endoskopi bile oldum bu yüzden, uzun bi süredir hiç mide sorunum yoktu ama hamiş kalınca başladı yine, dr. banada gaviscon yazdı, benim hem midemde hemde boğazımda yanma oluyordu, şimdi içiyorum gavisconu en az 3-4 gün hiç mide yanması olmuyo allahtan, yoksa yerimde duramam valla...
yemek yedikten sonra en az 1 saat uzanma cnm, barbunya, taze fasulye, bakliyatlar gibi yiyecekler gaz yapar onlardan uzak dur, çiğ sebze ve meyvede dokunur, yoğurt ve süt bile gaz yapıyo, domateste öle, dr. bana zamanında liste vermişti 3 ay boyunca sadece onları yemiştim...
ıspanak, semizotu, kabak, dolma, makarna, pilav gibi besinleri tercih etmelisin cnm...
kahve, çay ve asitli içeceklerde yasak...
:))) gel şekerim beraber olsun :)kaydirigubbakcemile3hevalla cnaim büyüyünce geçer..ama hakikaten yle oluyor..bu arada bizim annelerimiz nekadar hamarat ve becerikli böyle yaww..valla hepiniz ayrı ayrı ustalaşmişsiniz..
baksana sende kıyamli börekler falan..ohh afiyet olsun cnaimcim..cokacimcoook
ben geldim kızlar.. selamın aleyküm :)))
ben de dün ilk tekmemi yedim ya da dirsek el kol ne oldugunu bılemıcem :)
2 haftadır hıssedıodum hareketlerını dun ustuste 6 kere tekmeledı bugun de 2 kere tekmeledı hahah cok garıp bı duygu:)
napıosunuz bakalım..
napcan kaydirigubbakcemile3
tatlım benım de donup duruodu sadece ıste dun tekmeledı resmen emın ol hıssetceksın cunku kalp atısı gıbı dusun elını koyunca hıssedebılıosun ya ıste tekmeyı dırek elını bıle koymadan hıssedıosun tam anlatamadım ama se anladın bence :) bı de tek bı noktada oluo ıste donup durma gıbı dııl
hııımmmm demek benim yavrum daha tekmelememiş beni, eferin ona, dün akşam çok tuhaftı benim bebişim, babasının eve geldi, sesini duydu çıldırdı yine, neyse ben oralı olamdım durur nasılsa die yemek yedik salona geçtik hala çılgın gibi dönüyo, aşkım seviyorum durmuyo bu napsam acaba dedim, dur ben gelim bi sevim kızımı dedi, geldi sevdi onu konuştu onunla hemen sakinledi maymun ondan sonra uyudu ve gece boyunca yaramazlık yapmadı, acayip babacı olacak kızımız herhalde...
gündüz ben sevince sakinliyo ama akşam babanın sesini duyduğu an durmuyo son 3-5 gündür ii ce çığrından çıktı maymun...
hoş geldinn canım iiz sen nasılsın o 6 kere hisettiğin tekme diil bende öyle sanmıştım hıçkırık tutuyomuş kaydirigubbakcemile3
ben yeni üye olmmustumda 18 haftalik hamileyim sizi merak ettimde.
yavrucugum hıckırık olmadıgına emınım ben 1. 6 kere hıckırıp suscak mı 2.. cok cabuk oldu bunlar nefes alcak zamanı bıle olmadı yanı 6 kere ardarda duzenlı olmayan aralıklarla :) bı de o sırada zaten bombos uzanıodum tamamen algıladım ne olup bıttını harekttı yanı ama tekme olmayabılır de el kol olabılır :)
çok güzel yaaa
benimki de bazen çoşuyor ama bana babasına pek pas vermiyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?