2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birisi benım yamyam annelere koydugum tarıfı dene cok memnun kalıceksin :) gercı havuclu kek tarıfı herkesın vardır heralde bı tane :))

günaydın herkese :icecream:

prop benim bir tarifim vardı ama pek memnun değildim seninkini denicem en kısa zamanda da evde ceviz kalmamış.

günaydın herkese :icecream:

prop benim bir tarifim vardı ama pek memnun değildim seninkini denicem en kısa zamanda da evde ceviz kalmamış.

günaydın cağğnımm..
ben cevız olmayınca fındıkla yapıyorum o zaman havuc koymuyorum aynı tarıfı uyguluyorum fındıklı tarcınlı kek oluo :))))

günaydın cağğnımm..
ben cevız olmayınca fındıkla yapıyorum o zaman havuc koymuyorum aynı tarıfı uyguluyorum fındıklı tarcınlı kek oluo :))))

ohh valla tarçınlı keke bayılırımmm.. sabahtan başladık bugün nolcak halimiz bilmem :roflol:

günaydın kızlar
nasılsınız
yoğunluktan kaç gündür giremiyorum
hafta sonuda bursadaydım
bu sabah işe erken geldim yoğunlaşmadan bi bakayım güzel anneler dedimzemuszemus

ben dun ıkı paket cıkolata ve bı tabak pudıng yedıgım ıcın bugun hamurısı de yapmam yemem de hatta bu hafta hıc yemem dun karnım 15 aylık gıbıydı :)) o kadar cok yemısım kı :)

ilginç bir şey benim hala canım çikolata istemiyor, yersem de midem fena oluyor zaten. canımın çikolata istemeyeceği aklıma gelmezdi.. hamilelik böyle bi şey demek.
bu arada havuçlu kek için jamie'nin bir tarifini modifiye edicem bakalım nasıl olacak..

ilginç bir şey benim hala canım çikolata istemiyor, yersem de midem fena oluyor zaten. canımın çikolata istemeyeceği aklıma gelmezdi.. hamilelik böyle bi şey demek.
tamamen aynı durumdayız. çikolata yiyemiyorum canım hiç istemiyor halbuki çok seviyodum..

prof toplamda kaç kilo aldın? ben 5 kilo!

canım ben 64- 66 arası bı kıloyla hamıle kaldım zannedıodum, ama doktor soyledıgım seyı saymıo ımkansız dıyo bana ılk geldıgın gunku kılon onemlı dıyo doktora ılk 4+2 de gitmiştim 69.2 geldim şimdi de 74.5 gibi bişiyim yani 5.5 kılo gıbı bısı aldım...

5.5 bir şey değilmiş yemeğe devam cokacimcoook
gerçi hayatımda ilk defa kilo alıyorum çok tuhafıma gidiyor bir de haliyle hiçbir kıyafet olmuyor ah ah..

Birisi ben 36 bedendım sımdı 40ım tabı kı hıcbısı olmuyo.. ama bı suru hamıle kıyafetı aldım ben cesıt cesıt degıstııre degıstıre gıyınıyorum..
Fınfık gunaydın.. bunun ne kdr saglıksız oldunu soylememıze gerenk bıle yok herhal en az 10 kılo dıyo uzmanlar..

zemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,

1 hafta onden gıdyormus 380gr olmus dudaklarını actı cok tatlıydı

Hayırlı olsun canım :))
Günaydınlar herkeseeopuyorumnanaktan

Bir arkadaşım gebeliğinde sadece 4 kg almıştı:bbo:
Yuh diyorum yaa. Benim bir arkadaşım da 6 kilo almış. Israrla 6 kilo çok iyi alınması gereken kilo diyor.Doktora sordum ben en az 10 diyor.zaten plasentası,suyu,bebeğin ağırlığı ne kadarmış ki 4 alabilmiş? bebek 1 kilo mu doğdu?

Rejim diyet falan yapmadı ki zaten kendisi kiloluydu ve sadece o kadar alabildi..

3,5 kg doğdu sempatiksalakcinni

3,5 kg doğdu sempatiksalakcinni
allahallla enteresan. Gerçi kilolu insanlar en az 6 alabliyormuş diye okumuştum.ama yine de 4 çok az yarım kilo su ve plasenta olması ilginç.Hiç mi süt bezleri de dolmadı.ay aman yaa hayret.Benim doktorum 17ye kadar yolun var dedi.10-17 arası uygun senin için dedi.

Aso doktorlar en az 10 kg diyorlar da bebeğin gelişimi ve kilosunun bununla ilgisi yok sanki :bbo:
Ben biliyorum 10 kg ile doğuma gidip 2 kg bebek doğuranları
Benim annem 7 ay boyunca sadece elma ve çay ile beslenmiş çünkü hiç bir yemeğin kokusuna tahammül edemiyormuş
ve sürekli bulantı çekmiş sonuç itibariyle ben 4 kg doğmuşumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…