2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,

1 hafta onden gıdyormus 380gr olmus dudaklarını actı cok tatlıydı

zemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,

gözünaydın cnm, maşallah bebişine , ne kadar büyümüştür kimbilir son gördüğünden beri...

tayinimiz çıkmadı samsuna arkadaşlar kocamla birbirimizi teselli ediyoruz(

pazartesi dr kontrolumuz var 1 aydır görmedik bebeğimizi onu görüp mutlu olucaz inşallah..

pazartesi dr kontrolumuz var 1 aydır görmedik bebeğimizi onu görüp mutlu olucaz inşallah..

sağlık olsun cnm, belki bi dahaki sefere olur, inşallah pazartesi ii haberlerle dönersin...

bafo cum gözün aydın maşallah prensesinee

nalancım kurabıyeyı yarın yaparsan sonucu yazarmısın bende baktım güzele benziyor.
bugun herkesın canı hamurişi istemiş. ben sabah kalkınca yaptım kurabıye. benımde çok canım ıstemıstı. iiki yapmışım yoksa gece gece yapmaya kalkardım :hulya:

eşim gelirken pasta almış . kutladık evlılık yıldönümümüzü . şimdi geniş aileye bakıyor bende sıkıldım nete bakıyorum. 2 yıl önce bu zamanlar oynuyoduk göbekler atıyoduk ne çabuk geçiyor günlerrrr :teytey::teytey::sm_cool::dance:

1 sene daha burdayız kesin. İnşallah canım cinsiyetini de öğrenebiliriz sağlıklı olduğunu da görürüz inşallahh

sağlık olsun cnm inşallah seneye çıkarda gönlünüze göre olur...

inşallah sizin bebiş gösterirde görürsünüz cinsiyetini, heycanlanmışındır sen şimdiden...

Bende bugun ogrendim cinsiyetini Bir oglumuz daha olucakmis ikizlerimde erkekti buda erke cikti.Uykucu dana bir turlu uyanip yuzunu gostermedi.Ama cinsiyetini cok bariz bir sekilde gorebildik.4boyutluyada girmistim ama goremdik yuzunu.Ben sizler gibi sansli deilim hanimlar bir daha bebegimi anca 30 haftadan sonra gorebilecekmisim onda da zaten 4 boyuta sokmuyorlar bebek buyudugu icin.

tekrardan tebrikler cnm, inşallah seneye bebişinizle kutlarsınız evlilik yıldönümünüzü...

valla benim bu sene 6 sene olcak, ben bile annamadım nasıl geçtiğini...

yarın kesin yaparım cnm, neticeyide yazarım, bakalım inşallah güzel olur...

gözünaydın cnm, demek bu evin 4. erkeği olacak, hadi bakalım hayırlısı olsun, valla işin zor inşallah ilerde sana yardımcı olurlar, Allah yardımcın olsun...

babalari zaten yardimci cok bana cocuklari ona birakir arada kafami dinlemeye cikarim.oglanlarda yeni 2 yasina girdiler ama simdide getir gotur islerini yapiyorlar.Annem gibi erkek diye tembel alistirmiycam onlari herkes kendi isin yapiycak..

canim benim gözün aydin cok sevindim demek kiz oldugu kesinlesti kilosuda iyiymis masallah yerim ben onuŞeniz

canim demek hayirlisi böyleymis saglik olsun pazartesi iyi haberlerle gelirsin insallah:Saruboceq:

canim gözün aydin üctane oglusun olucak oglanlar anneye düskün oluyorlar zaten kaydirigubbakcemile5

herkese iyi geceler ben cok sık gıremıyorum.. bende bugun dr.a gıttım ve dr.umu degıstırdım bugun gıttıgım dr.u cok begendım bıraz pahalı ama muayne 100 dogumda normal 1600sezeryan 2100 müş belkı baska gıden vardır dr.dılek yagmur uskudarda..bebegım gayet ıyıymıs 205gr olmus mınık kızım..bıdahada temmuzun 20sınde gıdıcem off nasıl dayancam okadar yaaa.neyse hepınızı opuyorum cıcıs anneler

maşallah kızınaaa önden gidiyo demek

canım herşeyde bir hayır vardır, orda kalmanız gerekiyormuş demek ki.. seneye inşallah.. siz bebişinize bakın hiççç canınızı sıkmayın opuyorumnanaktan

oyy 3.ooğluş hayal gibiii.. erkek çocuklarını çok seviyorum o yüzden bence çok şanslısın canım tabi alah hayırlı evlat versin :Saruboceq:
bu arada avatarına da bayıldım kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler! bugün sizin yüzünüzden havuçlu kek yapmayı planlıyorum.. ımm.. çok canım çekti..
bafoCum kızına maşallah! 380gr olmuşsa tekmelere hazırlaan

günaydın güzel anneler! bugün sizin yüzünüzden havuçlu kek yapmayı planlıyorum.. ımm.. çok canım çekti..
bafoCum kızına maşallah! 380gr olmuşsa tekmelere hazırlaan

günaydın birisi :) bafo zaten hıssedıyo tekmelerı yazmıstı daha once bayagdır hıssedıyo :) darısı senın basına :)
bafo gozun aydın maşalla kızına..
birisi benım yamyam annelere koydugum tarıfı dene cok memnun kalıceksin :) gercı havuclu kek tarıfı herkesın vardır heralde bı tane :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…