zemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,
1 hafta onden gıdyormus 380gr olmus dudaklarını actı cok tatlıydı
tayinimiz çıkmadı samsuna arkadaşlar kocamla birbirimizi teselli ediyoruz(
pazartesi dr kontrolumuz var 1 aydır görmedik bebeğimizi onu görüp mutlu olucaz inşallah..
sağlık olsun cnm, belki bi dahaki sefere olur, inşallah pazartesi ii haberlerle dönersin...
1 sene daha burdayız kesin. İnşallah canım cinsiyetini de öğrenebiliriz sağlıklı olduğunu da görürüz inşallahh
bafo cum gözün aydın maşallah prensesinee
nalancım kurabıyeyı yarın yaparsan sonucu yazarmısın bende baktım güzele benziyor.
bugun herkesın canı hamurişi istemiş. ben sabah kalkınca yaptım kurabıye. benımde çok canım ıstemıstı. iiki yapmışım yoksa gece gece yapmaya kalkardım :hulya:
eşim gelirken pasta almış . kutladık evlılık yıldönümümüzü . şimdi geniş aileye bakıyor bende sıkıldım nete bakıyorum. 2 yıl önce bu zamanlar oynuyoduk göbekler atıyoduk ne çabuk geçiyor günlerrrr :teytey::teytey::sm_cool::dance:
Bende bugun ogrendim cinsiyetini Bir oglumuz daha olucakmis ikizlerimde erkekti buda erke cikti.Uykucu dana bir turlu uyanip yuzunu gostermedi.Ama cinsiyetini cok bariz bir sekilde gorebildik.4boyutluyada girmistim ama goremdik yuzunu.Ben sizler gibi sansli deilim hanimlar bir daha bebegimi anca 30 haftadan sonra gorebilecekmisim onda da zaten 4 boyuta sokmuyorlar bebek buyudugu icin.
sağlık olsun cnm inşallah seneye çıkarda gönlünüze göre olur...
inşallah sizin bebiş gösterirde görürsünüz cinsiyetini, heycanlanmışındır sen şimdiden...
canim benim gözün aydin cok sevindim demek kiz oldugu kesinlesti kilosuda iyiymis masallah yerim ben onuŞenizzemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,
canim demek hayirlisi böyleymis saglik olsun pazartesi iyi haberlerle gelirsin insallah:Saruboceq:tayinimiz çıkmadı samsuna arkadaşlar kocamla birbirimizi teselli ediyoruz(
pazartesi dr kontrolumuz var 1 aydır görmedik bebeğimizi onu görüp mutlu olucaz inşallah..
Bende bugun ogrendim cinsiyetini Bir oglumuz daha olucakmis ikizlerimde erkekti buda erke cikti.Uykucu dana bir turlu uyanip yuzunu gostermedi.Ama cinsiyetini cok bariz bir sekilde gorebildik.4boyutluyada girmistim ama goremdik yuzunu.Ben sizler gibi sansli deilim hanimlar bir daha bebegimi anca 30 haftadan sonra gorebilecekmisim onda da zaten 4 boyuta sokmuyorlar bebek buyudugu icin.
maşallah kızınaaa önden gidiyo demekzemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,
canım herşeyde bir hayır vardır, orda kalmanız gerekiyormuş demek ki.. seneye inşallah.. siz bebişinize bakın hiççç canınızı sıkmayın opuyorumnanaktantayinimiz çıkmadı samsuna arkadaşlar kocamla birbirimizi teselli ediyoruz(
oyy 3.ooğluş hayal gibiii.. erkek çocuklarını çok seviyorum o yüzden bence çok şanslısın canım tabi alah hayırlı evlat versin :Saruboceq:Bende bugun ogrendim cinsiyetini Bir oglumuz daha olucakmis ikizlerimde erkekti buda erke cikti.Uykucu dana bir turlu uyanip yuzunu gostermedi.Ama cinsiyetini cok bariz bir sekilde gorebildik.4boyutluyada girmistim ama goremdik yuzunu.Ben sizler gibi sansli deilim hanimlar bir daha bebegimi anca 30 haftadan sonra gorebilecekmisim onda da zaten 4 boyuta sokmuyorlar bebek buyudugu icin.
günaydın güzel anneler! bugün sizin yüzünüzden havuçlu kek yapmayı planlıyorum.. ımm.. çok canım çekti..
bafoCum kızına maşallah! 380gr olmuşsa tekmelere hazırlaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?