ben dun ıkı paket cıkolata ve bı tabak pudıng yedıgım ıcın bugun hamurısı de yapmam yemem de hatta bu hafta hıc yemem dun karnım 15 aylık gıbıydı :)) o kadar cok yemısım kı :)
^günaydin hanimlara.s.
Aso doktorlar en az 10 kg diyorlar da bebeğin gelişimi ve kilosunun bununla ilgisi yok sanki :bbo:
Ben biliyorum 10 kg ile doğuma gidip 2 kg bebek doğuranları
Benim annem 7 ay boyunca sadece elma ve çay ile beslenmiş çünkü hiç bir yemeğin kokusuna tahammül edemiyormuş
ve sürekli bulantı çekmiş sonuç itibariyle ben 4 kg doğmuşumsempatiksalakcinni
tamam hayatım biliyorum tabikide bunu ama,bebeğin suyu,plasentası fln filan bunların toplam da yarım olması enteresan geldi bana sadece.Aso doktorlar en az 10 kg diyorlar da bebeğin gelişimi ve kilosunun bununla ilgisi yok sanki :bbo:
Ben biliyorum 10 kg ile doğuma gidip 2 kg bebek doğuranları
Benim annem 7 ay boyunca sadece elma ve çay ile beslenmiş çünkü hiç bir yemeğin kokusuna tahammül edemiyormuş
ve sürekli bulantı çekmiş sonuç itibariyle ben 4 kg doğmuşumsempatiksalakcinni
ben de bundan bahsediyorum işte aman neyse.Doktor her kontrolde bakıyor bebeğin plasentası suyu nasıl ne kadar ne şekil fln filan diye. Demek ki önemli ki bakıyor ondan bana da mantıksız gelmişti.evet gelısımının ılgısı yok ama sonucta sut ıcın yag deposu yya da ne bılım plasenta vırtz zırt bebekle toplasan zaten 7.8 kılo edıo 4.5 kıloya da pes yanı, obez fln olması lazım sadece o kdr kılo almıs olaıblmesı ıcın :S
günaydın herekeze başlanmış gene hamur işi tariflerine havuçlu tarçınlı cevizli kek hımmmmmmmm bende çok severim ama yapacak zamanım yokhafta sonu yapabilirim hatta hafta sonbu pikniğe gideceğiz ben kek yapacaktım havuçlu tarçınlı kek yapayim cevizde var ohhh zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 ay o kadın bi enteresan ya.:))))6 aylıkda 1.5 aldığına göre toplamda en fazla 5 de bu alırNeyse boşverin biz kendi alacağımız kilolara bakalım eyvahedigeldismile
Bakalım Ebru Şallı bu sefer kaç kilo alacak en son 6 aylık ve 1,5 kg aldığını okudum gazetedekaydirigubbakcemile3
ben dun ıkı paket cıkolata ve bı tabak pudıng yedıgım ıcın bugun hamurısı de yapmam yemem de hatta bu hafta hıc yemem dun karnım 15 aylık gıbıydı :)) o kadar cok yemısım kı :)
günaydın zeynopuyorumnanaktan sen kaç kilo aldın ilk gebeliğinde, bebek kaç kiloydu ve ne zaman verdin kilolarını
yapma bea hafta sonu piknik haYALı KURUYOM YAĞMUR MU VAR GENEE Çok üzgünüm çoook
nedense her hafta sonu yağmur yağıyo burda, zaten muhtemelen bizim evde ustalar olacak gelemeyebilirdik. Kısfmet..
Valla süper mantıydı sen ye kaçırma bence. Ben de kalkim bi evi süpürim sonra da belkim dizi keyfi yaparım..
Bende Melodiyi bekliyorum gelse de haberleri alsak
Çalışmam lazım bugün çok işim var çookk
ne ustası öbür hafta gelsin hava güsel olursa gideriz önceden plan yapıldı sende cık cık yok oyun bozanlık öyle ustalar cumartesi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?