2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben dun ıkı paket cıkolata ve bı tabak pudıng yedıgım ıcın bugun hamurısı de yapmam yemem de hatta bu hafta hıc yemem dun karnım 15 aylık gıbıydı :)) o kadar cok yemısım kı :)

kiz prop senin karnini cok merak ediyorum cekte koysana bende deminden beri birsürü resim cektim ekliycektim ama resimler ters olmus nasil düzeltildigini bilmedigim icin ekleyemiyorum nekadar cahilim dimialsanaalsanasmile

evet gelısımının ılgısı yok ama sonucta sut ıcın yag deposu yya da ne bılım plasenta vırtz zırt bebekle toplasan zaten 7.8 kılo edıo 4.5 kıloya da pes yanı, obez fln olması lazım sadece o kdr kılo almıs olaıblmesı ıcın :S

tamam hayatım biliyorum tabikide bunu ama,bebeğin suyu,plasentası fln filan bunların toplam da yarım olması enteresan geldi bana sadece.

ben de bundan bahsediyorum işte aman neyse.Doktor her kontrolde bakıyor bebeğin plasentası suyu nasıl ne kadar ne şekil fln filan diye. Demek ki önemli ki bakıyor ondan bana da mantıksız gelmişti.

Neyse boşverin biz kendi alacağımız kilolara bakalım eyvahedigeldismile
Bakalım Ebru Şallı bu sefer kaç kilo alacak en son 6 aylık ve 1,5 kg aldığını okudum gazetedekaydirigubbakcemile3

günaydın herekeze başlanmış gene hamur işi tariflerine havuçlu tarçınlı cevizli kek hımmmmmmmm bende çok severim ama yapacak zamanım yok hafta sonu yapabilirim hatta hafta sonbu pikniğe gideceğiz ben kek yapacaktım havuçlu tarçınlı kek yapayim cevizde var ohhh zemuszemus

nereee gidiyon pikniğe yağmur var hafta sonu burda

Neyse boşverin biz kendi alacağımız kilolara bakalım eyvahedigeldismile
Bakalım Ebru Şallı bu sefer kaç kilo alacak en son 6 aylık ve 1,5 kg aldığını okudum gazetedekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ay o kadın bi enteresan ya.:))))6 aylıkda 1.5 aldığına göre toplamda en fazla 5 de bu alır

ben dun ıkı paket cıkolata ve bı tabak pudıng yedıgım ıcın bugun hamurısı de yapmam yemem de hatta bu hafta hıc yemem dun karnım 15 aylık gıbıydı :)) o kadar cok yemısım kı :)

günaydın zeynopuyorumnanaktan sen kaç kilo aldın ilk gebeliğinde, bebek kaç kiloydu ve ne zaman verdin kilolarını

finfikcim ben kizima hamile kaldigimda 49kiloydum doguma gittigimde 67 kiloydum yani 18 kilo almistim kizim 3450gr dogdu ben hastaneden ciktigimda 55 kiloydum sonrada 53 kiloya düstüm bu bebegime 59kiloyla hamile kaldim simdi 62kiloyum nekadar kilo alicagimi kestiremiyorumsempatiksalakcinni

yapma bea hafta sonu piknik haYALı KURUYOM YAĞMUR MU VAR GENEE Çok üzgünüm çoook

nedense her hafta sonu yağmur yağıyo burda, zaten muhtemelen bizim evde ustalar olacak gelemeyebilirdik. kısfmet..

valla süper mantıydı sen ye kaçırma bence. ben de kalkim bi evi süpürim sonra da belkim dizi keyfi yaparım..

ne ustası öbür hafta gelsin hava güsel olursa gideriz önceden plan yapıldı sende cık cık yok oyun bozanlık öyle ustalar cumartesi gelsin

ne ustası öbür hafta gelsin hava güsel olursa gideriz önceden plan yapıldı sende cık cık yok oyun bozanlık öyle ustalar cumartesi gelsin

hee usta da benim pikniği bekliyodu. adamların peşinden kovalıyoruz ne zamandır. işleri çokmuş, ne zaman gelebilirlerse gelsinler diye bakıyoruz. zati yağmur yağacak sen unut başka plan yap derim ve giderimmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…