2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynnnn senın kızının yaş kac başı kac heralde kı oyun oynıcak bu yasta yemek yapcak dııl ya aaaa şaka yaptıydım ben tembel deme bakım kızına

13yasinda kücükmü yapsa iyi olur gerci sofra topluyor bulasik makinesini bosaltiyor cokta güzel yumurta kiriyor hakkini yemiyeyimbayanssulusmile

bende acıktım bakalım benimki kaçta gelebilecek...
ne kötü böyle aç beklemek di miii.. bi de altıbuçukta çıkıyor benimki fabrika ev arası 5 dk arabayla bi yere takıldı heralde, yedi bucuga kadar zamanı var yoksa tek başına yer

valla o ne oyle ya ıkı dakkada bunu bı denemek lazım.. tamam tatım ya sansıma kusıım hazır alırım artık napalım..

13yasinda kücükmü yapsa iyi olur gerci sofra topluyor bulasik makinesini bosaltiyor cokta güzel yumurta kiriyor hakkini yemiyeyimbayanssulusmile

:S ben unıversıteye gecene kdr bardagımı bıle mutfaga goturmedım, unıversıtede de sadece yumurta makarna menemen fln yapardın yanı asla baska bısı yapmadım..
yaptırmsana nıye yaptırıosun sımdıden ogrenıp de nolcak ben 10 aydır evlıyım ıste şimdi çatır çatır yapıyorum onceden yapsam bıkmıstım sımdıye..bırak hayatının sonuna kadar yapcak nasolsa sımdı yapmasın..

ne kötü böyle aç beklemek di miii.. bi de altıbuçukta çıkıyor benimki fabrika ev arası 5 dk arabayla bi yere takıldı heralde, yedi bucuga kadar zamanı var yoksa tek başına yer

valla kötü ya, benimki normalde 6 da çıkıyo, saat 18:25 te aradı ben şimdi çıkıyorum die, karşıdan gelio bakalım kaçta gelebilecek, nerdeyse yarım saat geç kalacak...

bende acıktım bakalım benimki kaçta gelebilecek...

ben de acıkmıstım dayanamdım yedım hem de naptım da yedım duyun da gülün biraz, makarna haşladım düdük üzerine sarımsaklı yoğurt yapıp pul biber yaktım :) valla köy usulü oldu cok guzel oldu :)

he hazır al boşver kocişini ara gelirken getirsin, özsütün pastalarıda güzel oluyo....

aa niye gülelim ohhh yarasın valla ne süper gitmiştir deee eşin gelir gelmez hemen sarmısaklı yoğurt yedir ona da, yoksa kötü kokarsın

valla bende çok severim sarımsaklı yoğurtlu makarnayı, ama yoğurdu ve sarımsağı bol olacak, bayılırım, ay prop nasıl canım çekti valla, yarın bende yapim bari....

aa niye gülelim ohhh yarasın valla ne süper gitmiştir deee eşin gelir gelmez hemen sarmısaklı yoğurt yedir ona da, yoksa kötü kokarsın

ay cok da umrumdaydı :) onun menusu baska benım canım sarımsaklı yogurtlu bısıler ıstedı aklıma en hızlı bu geldı o yuzden yaptım hemen :) hadi darısı sız acların basına :roflol::roflol:

valla bende çok severim sarımsaklı yoğurtlu makarnayı, ama yoğurdu ve sarımsağı bol olacak, bayılırım, ay prop nasıl canım çekti valla, yarın bende yapim bari....

kızz özür dilerım ben oyle cok begenılen bısı olcanı bılemedım canının cekcegı bısı olcanı gercı hamıleyız ya ekmek arası peynır yedım dese bırı canım cekıo :))

kızz özür dilerım ben oyle cok begenılen bısı olcanı bılemedım canının cekcegı bısı olcanı gercı hamıleyız ya ekmek arası peynır yedım dese bırı canım cekıo :))

olsun olsun daha ii oldu ne zamandır canım çekiyordu ama hep başka yemekler yapıyordum yarın yapar yerim, bu arada superfreshin mantısıda güzel oluyo haberin olsun, altını kapattıktan sonra tenceredeki suyun içinde bi 5 dakika kadar bekletince daha ii oluyo, ben suyunada 1 çorba kaşığı salça ve 1 çorba ka. sıvıyağda koyuyorum haşlarken, her zaman buzlukta bulundurmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…