2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yazayım doktor kontrolümün nasıl geçtiğini
dün hastaneye gittim oh dedim mis gibi bomboştu hiç beklemicem derken doktorum 2 tane sezeryana girdi 1 saatten uzun süre gelmesini bekledik
sonra dediki Aslı hanım beni bu kadar bekledi o zaman renklide bakalım ben tabi havalara uçtum zaten gönlümdende geçiyordu inşallah renkli ultrasonda bakar diye.

Neyse herşey yolundaymış parmaklarımızı saydı çok şükür bir eksiklik yok kesin ERKEK dedi. Beyefendi keyif yapıyordu yavrum bir kolunu almış kafasının altına bacaklarıda açmış ohhh miss gibi sere serpe yatıyordu kuzucuğum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra kısmetse.

canımmm...çok sevindim yaaa..Maşallah maşallah
harika bişii bu..
hayirlisiyla bi de ben öğrenebilseydim bebeğimin cinsiyetini :Saruboceq:

genelde doğu da evde yapılan doğumlar için çıkmış bu aşı aslında ama işte tüm türkiyeyi zorunlu tuttukları için bize de yapıyorlar. arkadaşım olurken gördüm minicik bir iğne bizim kan sulandırıcı iğneler gibi ucu kısa, 10 sn sürüyor vurmaları ve 2 doz vuruyolar galiba 15 gün arayla..

ayyy ne güsel haberler var böle bugün yaa..
maşallah canım
Allah nazarlardan korusun hepimizi inşallah :Saruboceq:

anaaa demek erkekmişş sağlığı iyi olsundaaa ama sakın üzülme doğuncaa pişman olursunnn hayırlı olsun sağ salim kucaklarımızaa alalımda hiç önemli diillll

canımmmm hayırlı olsun oğlun, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah canımmmm

ayyyyyyyyyyy tüylerim tiken tiken oldu.... şekercim çok sevindim hadi hayırlı olsun insallah

sağol canım.

rüyamda görmüştüm erkek olduğunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yeminle ya maşallah tosununa sonra pişman olucaksın gözlerinin dolduğuna bak görüceksinnn

aslında gözlerimin dolması tuhaf bir duygu.
insanların yorumları istemeden seni etkiliyor herkes çok biliyor gibi yorum yapıyor, aslında son günlerde karnın sivri oğlun olacak dediklerinde inandım.
daha bir güzlleştin demişlerdi oğlanlar annelerini güzelleştirirmiş.

iim canım ben mayıştım çalışmaya çalışıyorumm
Ben de yatsam uyurum aslında ama yatmak istemiyorum şimdi yaa.Biraz açılayım da yürüyüşümü yapayım sonra da bi güzel duş.hatta duştan sonra da güzel bir uyku.
aaa seninki de hayırlı olsun canım ya erkekler çoğalıyor :)))))))

dr una bir sor bakalım ne diyecek canım..
canım dr a sormama gerek kalmadan 20.hafta aşını unutma dedi
yaptırmam gerektiğini söyledi:sinifsinif:

anladım canım demek ki yaptırmam grekiyor bugün yada yarın sabahta gideyim barieyvahedigeldismile

canım herşey çok güzelmiş çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inş. oğluşunu

ohhh annesi keyfi yerinde demek ki
herşey çok iyi olması çok güzel canım
sağlıkla dünyaya gelir inş.

lisede olduğum tetanoz aşısı canımı çok yakmıştı o yüzden korkuyorum zeynepeyvahedigeldismile

aso,fairylike,melcan barays ve aslı sağolun kıslar.
aslı seninde oğlun hayırlı olsun.

alıcım senindee gözünn aydınnn bizde kaynanalar olarıssss

sağol tatlım evet gelin alcaz :)

asocuğm benim 3 hafta öncede erkek demişti şimdide erkek demiştim ben sana dimi dedi eşim dediki değiştimi yoksa :) yok yok kesin erkek pipi net görünüyor dedi

zemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,

1 hafta onden gıdyormus 380gr olmus dudaklarını actı cok tatlıydı

maşallah canım duyduğumuz en tombiş bebiş ilerde gittiği belli maşallah ona
tayinimiz çıkmadı samsuna arkadaşlar kocamla birbirimizi teselli ediyoruz(

pazartesi dr kontrolumuz var 1 aydır görmedik bebeğimizi onu görüp mutlu olucaz inşallah..
çok üzüldüm canım her işte bir hayır vardır demek lazım hayırlısı.
senin adına çok sevindim.Erkekleri ii yetiştirki seni yormasınlar.Annelerine yardımcı olsunlar hayırlısı olsun canım.
ben dun ıkı paket cıkolata ve bı tabak pudıng yedıgım ıcın bugun hamurısı de yapmam yemem de hatta bu hafta hıc yemem dun karnım 15 aylık gıbıydı :)) o kadar cok yemısım kı :)
bende aslında ıvır zıvır yemesemde akşamları karnım 15 aylık kadar büyüyor birgün patlayacaksın diyor benim kociş ama o benden daha çok kilo aldı haberi yok kaydirigubbakcemile3
benim de alt kattaki komşum doktor oda çok kilolu bir bayan kısa boylu ve 2 kilo almış ama bebeiş doğduktan sonra eski kilosundan 8 kilo aşagı düşmüş sanırım kiloluların hamile aşermesinden dolayı zayıflıyor yağlarıda bebeğe depoluyor.
geçmiş olsun canım rüzgarına maşallah .

oğlun hayırlı olsun canım çok duygulandım.
ya ekşi tatlı geyiği bence yanlış benim kayınvalide zorla tatlı yedirmeye çalışıyordu hatta eşimle beni zorladılar baklava yedirdiler sonra tüm yediklerimi çıkardım cahil insanlar işte ne alaka tatlı ekşi . :teytey:

Yemekten sonra süper olur unutma yap mutlaka

Bende yaptırmıyorum tetenoz aşısını doktorum bana bıraktı ama ben olsam yaptırmazdım dedi..

Ay bütün Kasım anneleri seferber olduk bebeğin cinsiyetini öğrenmek için kaydirigubbakcemile3
Allah her zaman hayırlısını nasip etsin hep öyle dua et sağlıklı olmasından önemli hiçbirşey yok hayatta..
Oğlun seni el üstünde tutacak göreceksin opuyorumnanaktan

sağol canım banada 20. haftada tetanoz aşısı var dedi

aso,fairylike,melcan barays ve aslı sağolun kıslar.
aslı seninde oğlun hayırlı olsun.

sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…