bende yazayım doktor kontrolümün nasıl geçtiğini
dün hastaneye gittim oh dedim mis gibi bomboştu hiç beklemicem derken doktorum 2 tane sezeryana girdi 1 saatten uzun süre gelmesini bekledik
sonra dediki Aslı hanım beni bu kadar bekledi o zaman renklide bakalım ben tabi havalara uçtum zaten gönlümdende geçiyordu inşallah renkli ultrasonda bakar diye.
Neyse herşey yolundaymış parmaklarımızı saydı çok şükür bir eksiklik yok kesin ERKEK dedi. Beyefendi keyif yapıyordu yavrum bir kolunu almış kafasının altına bacaklarıda açmış ohhh miss gibi sere serpe yatıyordu kuzucuğum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra kısmetse.
kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olsun yakışıklınız inşalllah :)
yok hayatım korkmaa bu onlar gibi değil yani benim gördüğüm tetanoz aşısı diyim. _______ şu kadar bi ucu vardı sadece, arkadaşıma sordum acıdı mı ya da ateş ağrı yaptı mı diye yoo çok rahattım dedi. gerçi biz onla hergün iğne yapıyoruz kendimize vız geliyor tabi :)lisede olduğum tetanoz aşısı canımı çok yakmıştı o yüzden korkuyorum zeynepeyvahedigeldismile
maşallah bebişine oğluşun hayırlı olsun canım.
ben melodiden sonra hll yvz[/COLOR ] un bebişinide merak ediyorum oda dün gidecekti sanırım .
fınfık,saces,figenk,başak sağolun kıslar.
allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
oğlumu büyüdüğünde koluma takıp ana oğul gezicez.
Günaydın kasım ayının anneleri...
melodinin bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?
Benimki belli olamadı malesef...Şükürler olsun üçlü testim iyi çıkmış...ama doktorum sezeryene girmek için ameliyathaneye giderken bakıverdi test sonucuma...cinsiyetinede cuma öğleden sonra uğra bakalım dedi...bana yine beklemek düştü yani....
Neyse geç olsunda güç olmasın...herhalde buradaki 80 hamileden en son ben öğreneceğim...
aa kendi baban mı kayınpederin mi? valla bende de eşimin tarafı hiiiç karışmadı ama kendi annem babamlar bir sürü isim buldular benim bulduğumu beğenmediler yorumlar falan yaptılar ama en son dedim ki "herkes kendi çocuğuna istediği ismi koymuş hakkını kullanmış, sıra bende karışmayın" eğer koymak istediğin isim varsa koy, bunu da güzelce açıkla derimmmkıslarr ben oğlumun adını mehmet emir koyacaktımmm ölee istiyodumm biz 3 kızız babamda öyle şeylere takılmazz isme filan karışmaz sanıyodumm ama anneme demişki ahmet zeki olacakkk naapcamm bennn kıramamda
var canım 1-2 kişi daha kan sulandırıcı olan bizden başka..bijouxcum bizden başka kan sulandırıcı kullanan var mı topikte biz vallahi alıştık iğneye dediğin gibi vız geliyor artık gerçi üçlü testte benim iğneden canım yandı yada kastım kendimi dedim ya iki kolumdan aldılar diğe
canım sağol melodininde kesinleşti artık erkek olduğu
hilalden haber yok henüz
artık bu ay hemen hemen herkesin netleşir cinsiyetler
bende yazayım doktor kontrolümün nasıl geçtiğini
dün hastaneye gittim oh dedim mis gibi bomboştu hiç beklemicem derken doktorum 2 tane sezeryana girdi 1 saatten uzun süre gelmesini bekledik
sonra dediki Aslı hanım beni bu kadar bekledi o zaman renklide bakalım ben tabi havalara uçtum zaten gönlümdende geçiyordu inşallah renkli ultrasonda bakar diye.
Neyse herşey yolundaymış parmaklarımızı saydı çok şükür bir eksiklik yok kesin ERKEK dedi. Beyefendi keyif yapıyordu yavrum bir kolunu almış kafasının altına bacaklarıda açmış ohhh miss gibi sere serpe yatıyordu kuzucuğum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra kısmetse.
kıslarr ben oğlumun adını mehmet emir koyacaktımmm ölee istiyodumm biz 3 kızız babamda öyle şeylere takılmazz isme filan karışmaz sanıyodumm ama anneme demişki ahmet zeki olacakkk naapcamm bennn kıramamda
Benimki belli olamadı malesef...Şükürler olsun üçlü testim iyi çıkmış...ama doktorum sezeryene girmek için ameliyathaneye giderken bakıverdi test sonucuma...cinsiyetinede cuma öğleden sonra uğra bakalım dedi...bana yine beklemek düştü yani....
Neyse geç olsunda güç olmasın...herhalde buradaki 80 hamileden en son ben öğreneceğim...
asliyilmaz79 hayırlı olsun oğluşunnnoğlan analarına hoşgeldin sen de zemuszemus
kıslarr ben oğlumun adını mehmet emir koyacaktımmm ölee istiyodumm biz 3 kızız babamda öyle şeylere takılmazz isme filan karışmaz sanıyodumm ama anneme demişki ahmet zeki olacakkk naapcamm bennn kıramamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?