2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasılsınız.melodi hayırlı olsun öğrenmişsin.benm tansiyonum resmen yerlerde.dün gene 8 e 4 tü.bigün sokakda bayıp kalcam.hiç yükselmiyo yaa

maşallah bebişine oğluşun hayırlı olsun canım.
ben melodiden sonra hll yvz[/COLOR ] un bebişinide merak ediyorum oda dün gidecekti sanırım .

lisede olduğum tetanoz aşısı canımı çok yakmıştı o yüzden korkuyorum zeynepeyvahedigeldismile
yok hayatım korkmaa bu onlar gibi değil yani benim gördüğüm tetanoz aşısı diyim. _______ şu kadar bi ucu vardı sadece, arkadaşıma sordum acıdı mı ya da ateş ağrı yaptı mı diye yoo çok rahattım dedi. gerçi biz onla hergün iğne yapıyoruz kendimize vız geliyor tabi :)

ama bazı kişilere şişme ateş ağrı yapıyomuş bu iğne haberiniz olsun yapan ebeye de bir sorun derim..

fınfık,saces,figenk,başak sağolun kıslar.
allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
oğlumu büyüdüğünde koluma takıp ana oğul gezicez.

barays bende oldum canım bundan iki sene önce hiç birşey olmadıı kolundan vuruyorlar incecik bir iğnee hiç acı hisetmdim bile korkmaaa

asliyilmaz79 hayırlı olsun oğluşunnn oğlan analarına hoşgeldin sen de zemuszemus

kıslarr ben oğlumun adını mehmet emir koyacaktımmm ölee istiyodumm biz 3 kızız babamda öyle şeylere takılmazz isme filan karışmaz sanıyodumm ama anneme demişki ahmet zeki olacakkk naapcamm bennn kıramamda

bijouxcum bizden başka kan sulandırıcı kullanan var mı topikte biz vallahi alıştık iğneye dediğin gibi vız geliyor artık gerçi üçlü testte benim iğneden canım yandı yada kastım kendimi dedim ya iki kolumdan aldılar diğe

Günaydın kasım ayının anneleri...
melodinin bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?
Benimki belli olamadı malesef...Şükürler olsun üçlü testim iyi çıkmış...ama doktorum sezeryene girmek için ameliyathaneye giderken bakıverdi test sonucuma...cinsiyetinede cuma öğleden sonra uğra bakalım dedi...bana yine beklemek düştü yani....

Neyse geç olsunda güç olmasın...herhalde buradaki 80 hamileden en son ben öğreneceğim...

kıslar 66 kilo olmuşum doktorum fazla dedi.
1 ay sonra 1 kilo almış olarak gel dedi.
tabi yürüyüş yapmıyorum düzenli ve iş yerinde yemek kötü olunca doymak için pilav makarna yiyorum.
birde sabahları kahvaltıdan sonra midem bulanıyor. soda içiyorum. hala bulantı yaşayan var mı?

fınfık,saces,figenk,başak sağolun kıslar.
allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
oğlumu büyüdüğünde koluma takıp ana oğul gezicez.

Gözünaydın Melodi...sağlıkla kucaklarsın inşallah ogluşunu

erkek canım benimki prensim geliyor.
sende öğrenirsin inşallah.

aa kendi baban mı kayınpederin mi? valla bende de eşimin tarafı hiiiç karışmadı ama kendi annem babamlar bir sürü isim buldular benim bulduğumu beğenmediler yorumlar falan yaptılar ama en son dedim ki "herkes kendi çocuğuna istediği ismi koymuş hakkını kullanmış, sıra bende karışmayın" eğer koymak istediğin isim varsa koy, bunu da güzelce açıkla derimmm

var canım 1-2 kişi daha kan sulandırıcı olan bizden başka..

canım sağol melodininde kesinleşti artık erkek olduğu
hilalden haber yok henüz
artık bu ay hemen hemen herkesin netleşir cinsiyetler

Aslıcım seninde oğlun geliyormuş sefalar getirsin sağlıklarla gfelsin inş.:)

benimki hala belirsizlikler içinde:) okuduğuma göre akrep burcu gizemli bir burçmuş...benim bebiş bu gizem işini iyice abattı artık:)

melodiii ben demiştim senin bebeğin erkek diye bak doğru bildim içime doğdu.. bizim klübe hoşgeldin.

Hayırlı olsun oğlun canım gözün aydın sağlıkla gelsin opuyorumnanaktan

Zor bir durum ama burada baban nasıl isim konusunda kendinde hak görüyorsa aynı hakkı eşinin ailesi de görür.
Madem öyle 2 isim konulacak birini baban birini kayınpederin koysun.
Ama bana kalırsa hiç biri karışmasın eşin ile ikinize kalsın bunun kararı..
Ay bazen şu büyükleri anlamak çok zor oluyor valla :umursamaz:

Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda cinsiyeti sonrada öğrenirsin opuyorumnanaktan
Melodinin bebiki erkek:ecrin_bebek:

asliyilmaz79 hayırlı olsun oğluşunnn oğlan analarına hoşgeldin sen de zemuszemus

sağol canım benim :)

kendi baban dedi sanırım belki şakasına demiştir canım ya

testlerin iyi çıkmasına sevindim neyse 2 gün daha bekliceksin hadi hayırlısı

Melodi nin oğlu olacak Allah ın izniyle

ben ayın 29 da gidicem doktora.zaman hiç geçmiyo sanki.bian önce alışveriş yapmak istiyorum.aama daha erken oldğu için tutuyorum kendimi.isim konusnda benm aklımda 4 isism var ama kararsısız.eşimn beğendiğini ben beğenmiyorum benm beğendiğimi eşim bakalım ne olcak.ayrıca çınar ismi çokmu kötü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…