günaydın kızlar nasılsınız.melodi hayırlı olsun öğrenmişsin.benm tansiyonum resmen yerlerde.dün gene 8 e 4 tü.bigün sokakda bayıp kalcam.hiç yükselmiyo yaa
Günaydın kasım ayının anneleri...
melodinin bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?
Benimki belli olamadı malesef...Şükürler olsun üçlü testim iyi çıkmış...ama doktorum sezeryene girmek için ameliyathaneye giderken bakıverdi test sonucuma...cinsiyetinede cuma öğleden sonra uğra bakalım dedi...bana yine beklemek düştü yani....
Neyse geç olsunda güç olmasın...herhalde buradaki 80 hamileden en son ben öğreneceğim...
aa kendi baban mı kayınpederin mi? valla bende de eşimin tarafı hiiiç karışmadı ama kendi annem babamlar bir sürü isim buldular benim bulduğumu beğenmediler yorumlar falan yaptılar ama en son dedim ki "herkes kendi çocuğuna istediği ismi koymuş hakkını kullanmış, sıra bende karışmayın" eğer koymak istediğin isim varsa koy, bunu da güzelce açıkla derimmm
var canım 1-2 kişi daha kan sulandırıcı olan bizden başka..
çınar ismi çoooook güzel hayatım bence kaydirigubbakcemile5ben ayın 29 da gidicem doktora.zaman hiç geçmiyo sanki.bian önce alışveriş yapmak istiyorum.aama daha erken oldğu için tutuyorum kendimi.isim konusnda benm aklımda 4 isism var ama kararsısız.eşimn beğendiğini ben beğenmiyorum benm beğendiğimi eşim bakalım ne olcak.ayrıca çınar ismi çokmu kötü :)))
güzel bi kombinasyon yapmış o zaman baban :) canım bunun kararını verecek olan sen ve eşin.. bu iki ismi koyarsan bu sefer hangi isimle çağırıcaz davası olur :)) ahmet zeki diye seslenirsiniz çocuğa artık. ahmet ismi çok güzel bence hem anlamı açısından hem de bir erkeğe çok yakışıyor. ben düşünürdüm ama erkek kardeşimin adı ahmet :)canım ben asla karışmaz diyodumm hiç öylee bi yaptırımı yoktur ve bikere söylerr birdaha eminim söylemezz ama benim içimde kalırrr şimdi bide hiç oğlu yok ilk torun benim bebeğim kaldım ikilemde zeki de kayınpederimin adı onuda düşünmüş ahmette kendi adıı
cok yakın arkadaşlardır zatenn
Zor bir durum ama burada baban nasıl isim konusunda kendinde hak görüyorsa aynı hakkı eşinin ailesi de görür.
Madem öyle 2 isim konulacak birini baban birini kayınpederin koysun.
Ama bana kalırsa hiç biri karışmasın eşin ile ikinize kalsın bunun kararı..
Ay bazen şu büyükleri anlamak çok zor oluyor valla :umursamaz:
canımcım asla öyle biri diildir asla beklemezdim zaten kayınpederimin adıyla beraber istemiş onlar yakın arkadaştaaa koymasam içimde kalıcakkk
Aslıcım seninde oğlun geliyormuş sefalar getirsin sağlıklarla gfelsin inş.:)
benimki hala belirsizlikler içinde:) okuduğuma göre akrep burcu gizemli bir burçmuş...benim bebiş bu gizem işini iyice abattı artık:)
Hayırlı olsun oğlun canım gözün aydın sağlıkla gelsin opuyorumnanaktan
:[/I][/B]
çınar ismi çoooook güzel hayatım bence kaydirigubbakcemile5
güzel bi kombinasyon yapmış o zaman baban :) canım bunun kararını verecek olan sen ve eşin.. bu iki ismi koyarsan bu sefer hangi isimle çağırıcaz davası olur :)) ahmet zeki diye seslenirsiniz çocuğa artık. ahmet ismi çok güzel bence hem anlamı açısından hem de bir erkeğe çok yakışıyor. ben düşünürdüm ama erkek kardeşimin adı ahmet :)
ben ayın 29 da gidicem doktora.zaman hiç geçmiyo sanki.bian önce alışveriş yapmak istiyorum.aama daha erken oldğu için tutuyorum kendimi.isim konusnda benm aklımda 4 isism var ama kararsısız.eşimn beğendiğini ben beğenmiyorum benm beğendiğimi eşim bakalım ne olcak.ayrıca çınar ismi çokmu kötü :)))
Günaydın kızlar ben geldim, nasılsınız?
Bende temizlik var bugün, oooofffffff bugün nası geçecek ya...
hayırlısı olur canım inşallah. Evet bebişler akrep ve bence çok asil bir burç bende yengecim oğlumla ii anlaşcazzzz.Aslıcım seninde oğlun geliyormuş sefalar getirsin sağlıklarla gfelsin inş.:)
benimki hala belirsizlikler içinde:) okuduğuma göre akrep burcu gizemli bir burçmuş...benim bebiş bu gizem işini iyice abattı artık:)
kıslarr ben oğlumun adını mehmet emir koyacaktımmm ölee istiyodumm biz 3 kızız babamda öyle şeylere takılmazz isme filan karışmaz sanıyodumm ama anneme demişki ahmet zeki olacakkk naapcamm bennn kıramamda
canım bende bazı yemeklerde bulantı yaşıyorum. hatta tavuk ve sarımsaklı hiç bişey yiyemiyorum beni mahvediyor. bence doymak için başka şeyler yemeye çalış hamur işi sadece anneye yarıyor ve senin vitamin ve protein deponuda bebek yiyor böylelikle sen karbonhidratları yağ olarak depo edeceksin doyurucu başka şeyler yemeye calış salata yapıp götür işe meyve ye bol bol...kıslar 66 kilo olmuşum doktorum fazla dedi.
1 ay sonra 1 kilo almış olarak gel dedi.
tabi yürüyüş yapmıyorum düzenli ve iş yerinde yemek kötü olunca doymak için pilav makarna yiyorum.
birde sabahları kahvaltıdan sonra midem bulanıyor. soda içiyorum. hala bulantı yaşayan var mı?
canımcım asla öyle biri diildir asla beklemezdim zaten kayınpederimin adıyla beraber istemiş onlar yakın arkadaştaaa koymasam içimde kalıcakkk
sen çınar çınar diye konuşup babaya alıştırırsan ses etmez emin ol. bir süre sonra da hoşuna gider.. benim taktiğimçınar ismi güzel benmde çokk hoşuma gidiyo ama eşim ağaç ismi okulda dalga geçerler ağaç diye sonra okulu yıkarım diyo tipik şımarık baba sendromu yani .sen karışma benm oğlum diyorum bende .bakalım bukdar konşmadan sonra ne olur adı.:))))
canım kolay gelsin valla evde birisinin temizlik yapması bile yetiyo bilirim..Günaydın kızlar ben geldim, nasılsınız?
kıslar 66 kilo olmuşum doktorum fazla dedi.
1 ay sonra 1 kilo almış olarak gel dedi.
tabi yürüyüş yapmıyorum düzenli ve iş yerinde yemek kötü olunca doymak için pilav makarna yiyorum.
birde sabahları kahvaltıdan sonra midem bulanıyor. soda içiyorum. hala bulantı yaşayan var mı?
dur kız daha yeni kız annesi olma fikrinden uzaklaştın hemen kaynanalık planlarına mı başladın :roflol: :roflol:birisi sağol canım.
erkek anası olup gelinime kök söktüreceğim. :roflol:
maşallah ismiyle yaşasın süper bir seçim :lepi:Ben de bebeğimin ilk adını ahmet koyucam allah nasip ederse. isimleri ben buluyorum yeğenimin ismini de ben koydum bayılırım isim bulmaya.
hayırlısı olur canım inşallah. Evet bebişler akrep ve bence çok asil bir burç bende yengecim oğlumla ii anlaşcazzzz.
çok zor bir durum ebeveynlerin isim tutkusu beni şaşırtıyor ama babanada bişey demiyorum adamın ismini koyacak oğlu olmadığı için kızlarından medet ummuş kıyamam.
evet canımm yaaa ve bikerede oğlum olsun dememiş asla erkek tutkusu yokturrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?