2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasılsınız.melodi hayırlı olsun öğrenmişsin.benm tansiyonum resmen yerlerde.dün gene 8 e 4 tü.bigün sokakda bayıp kalcam.hiç yükselmiyo yaa

canım cok dikkatt ett bide havalar daha sıcak olucakkk

ben bile cok merak ediyrummm seni düşünemiyorum hayırlısı olsunn

canım ben asla karışmaz diyodumm hiç öylee bi yaptırımı yoktur ve bikere söylerr birdaha eminim söylemezz ama benim içimde kalırrr şimdi bide hiç oğlu yok ilk torun benim bebeğim kaldım ikilemde zeki de kayınpederimin adı onuda düşünmüş ahmette kendi adıı
cok yakın arkadaşlardır zatenn

çınar ismi çoooook güzel hayatım bence kaydirigubbakcemile5

güzel bi kombinasyon yapmış o zaman baban :) canım bunun kararını verecek olan sen ve eşin.. bu iki ismi koyarsan bu sefer hangi isimle çağırıcaz davası olur :)) ahmet zeki diye seslenirsiniz çocuğa artık. ahmet ismi çok güzel bence hem anlamı açısından hem de bir erkeğe çok yakışıyor. ben düşünürdüm ama erkek kardeşimin adı ahmet :)

sağol tatlım herşeyin hayırlısı

Hayırlı olsun oğlun canım gözün aydın sağlıkla gelsin opuyorumnanaktan

:[/I][/B]

sağol canım hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah zaten kızım vardı bu da erkek oldu Allah gönlüme göre verdi hayırlısı inşallah

bende ahmet ismini cok severimmm cok istedim ama kayınpederimi çiğnememek adına vaz geçtimmm eşim pek karışmıyooo oda kıramaz babamı

çınar ismi güzel benmde çokk hoşuma gidiyo ama eşim ağaç ismi okulda dalga geçerler ağaç diye sonra okulu yıkarım diyo tipik şımarık baba sendromu yani .sen karışma benm oğlum diyorum bende .bakalım bukdar konşmadan sonra ne olur adı.:))))

gerçekten beklemek zor geliyor hepimize bencede çınar ismi güzel

Günaydın kızlar ben geldim, nasılsınız?

Bende temizlik var bugün, oooofffffff bugün nası geçecek ya...

günaydın nalancığım hoşgeldin
sizin evde her hafta temizlik var anlaşılan maşallah

hayırlısı olur canım inşallah. Evet bebişler akrep ve bence çok asil bir burç bende yengecim oğlumla ii anlaşcazzzz.

çok zor bir durum ebeveynlerin isim tutkusu beni şaşırtıyor ama babanada bişey demiyorum adamın ismini koyacak oğlu olmadığı için kızlarından medet ummuş kıyamam.
canım bende bazı yemeklerde bulantı yaşıyorum. hatta tavuk ve sarımsaklı hiç bişey yiyemiyorum beni mahvediyor. bence doymak için başka şeyler yemeye çalış hamur işi sadece anneye yarıyor ve senin vitamin ve protein deponuda bebek yiyor böylelikle sen karbonhidratları yağ olarak depo edeceksin doyurucu başka şeyler yemeye calış salata yapıp götür işe meyve ye bol bol...

canımcım asla öyle biri diildir asla beklemezdim zaten kayınpederimin adıyla beraber istemiş onlar yakın arkadaştaaa koymasam içimde kalıcakkk

Bu durumda yapacağın tek şey şu,

Babana şunu söyle ben bu iki isimlede çocuğuma seslenemem sizin yanınızda de sempatiksalakcinni

Banada babanemin adını vermişler ve hiç bir zaman ailem bana adımı tam söyleyemedisempatiksalakcinni
Hep kısaltıp söylediler sizde de öyle olabilir dikkat et..

birisi sağol canım.
erkek anası olup gelinime kök söktüreceğim.
:roflol:

Ben de bebeğimin ilk adını ahmet koyucam allah nasip ederse. isimleri ben buluyorum yeğenimin ismini de ben koydum bayılırım isim bulmaya.

sen çınar çınar diye konuşup babaya alıştırırsan ses etmez emin ol. bir süre sonra da hoşuna gider.. benim taktiğim

canım kolay gelsin valla evde birisinin temizlik yapması bile yetiyo bilirim..

hoşgeldin tatlim..

maşallah ne titiz insansin yaw..herhafta temizlik dipköşe
yorma sakin kendini ama...

beni bişeye sürmüorum elimi walla

Malesef hala bulantılarım devam ediyor canım...sabah başucuma atıştırmalık bişeyler alıyorum yatakta bişeyler yiyip kalkıyorum...7-24 mide bulantısından bir türlü kurtulamadım

ama ilk 3,5 ayımı hastahanede yatarak geçirdiğimi düşününce buna şükür diyip idare etmeye çalışıyorum...sana tekrar geçmiş olsun canım bulantı zor bişey Allah yardımcın olsun...

birisi sağol canım.
erkek anası olup gelinime kök söktüreceğim.
:roflol:
dur kız daha yeni kız annesi olma fikrinden uzaklaştın hemen kaynanalık planlarına mı başladın :roflol: :roflol:

Ben de bebeğimin ilk adını ahmet koyucam allah nasip ederse. isimleri ben buluyorum yeğenimin ismini de ben koydum bayılırım isim bulmaya.
maşallah ismiyle yaşasın süper bir seçim :lepi:

biz de Toprak isminin yanına Berat ismini eklemeye karar verdik. ama tabi Toprak diye çağırıcaz :) eşim çok istiyormuş Berat adını kırmadım yanına koyalım o zaman dedim :)

nalancım hoşgeldinn opuyorumnanaktan
keşke evde olsam bende temizlik yapsam boshayallersmile
temizlik ve deterjana aşerdim galibasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…