2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım koymasamda bişey demezz ama benim içimde kalırrr ben cok düşkünümdür babama asla kırmaz beni

birisi sağol canım.
erkek anası olup gelinime kök söktüreceğim.
:roflol:

hemen girmiş kaynanaaa modunaaa guclubacismile

Ben de bebeğimin ilk adını ahmet koyucam allah nasip ederse. isimleri ben buluyorum yeğenimin ismini de ben koydum bayılırım isim bulmaya.

bende cok istedimm ahmet ismini ama zeki yi diil bizde ahmet derizzz nolcakkk dimi ama

Günaydın kızlar ben geldim, nasılsınız?

Bende temizlik var bugün, oooofffffff bugün nası geçecek ya...
kolay gelsin temizlik yapılır sende burda bizile sohbet edersin olur biter şeker.
ehe ehe babaların oğul tutkusu .. çınar güzel bir isim köklü görkemli bir ağaç ...
birisi sağol canım.
erkek anası olup gelinime kök söktüreceğim.
:roflol:

Yapma arkadaşım kıyamam bak gelininin annesi bu formda olbabilir .Hepimiz bebişlerimiz için ne kadar hevesli ne kadar umutluyuz.Gelinin de annesi var üzülür ben çok çekiyorum kayınvalidemden üzülüyorum hep ağlıyorum sonra annem ağladığımı görür diye sabrediyorum. ben oğluma insan sevgisini öğretcem eşine sahip çıkmasını öğretcem. Gelinimi ezdirmem.

asliyılmaztebrik ederim canım oğlan anaları olcaz erkek bebek topiği koyalım böcüklerin yanında çiçeklerimizde var ama erkek çoğunluktaaaa ama dimi :)

toprak ismini çok sewerim..

ben de öyle canım.
eşim önce istemedi ama benim genç kızlık hayalim diyince tamam canım Toprak olsun, o zaman yanına da Berat koyalım mı dedi. yani o bana saygı duydu ben ona kaydirigubbakcemile5

yahu bir arkadaş var cinsiywtini söyleme demiş doktoraa ben bilmiycem süpriz olsun demiş
dedim kızım delimin neden öğrenmiyon ben meraktan çatlardım dedim. oda yapmıycakmış doğmadan eşyalarınıda beyaz krem ve sarı alcakmış öğrenmiycem süprüz olsun diyoo ayy dedim erkek olursa pipisini görürsün bakmam diyo ayy dedim deli nasıl dayancan iki isim belirlemiş erkek olursa berke kızolursa zeynep allaım yarabbim dedim dayanamaasınnnnnnnnn diyo dayanırımmmmmmm:) görecez dedimm leyn bebek 5 aylıkda olmuş bu arada karı koca alemler zatiii

ahmet zeki emir mi olsaaa hep hiç biri kırılmazzz hem benim istediğim olur emir deriss

yazık kız çocuğua zorlık çeker bi kodlama yapıcak mesela 3 isim birden. ya da karışıklık olur sen en iyisi güzelce anlat bu durumu babana eminim anlayışla karşılar. zaten bir süre sonra alışır emir adına o da. sadece kendi babanın adını koymak da olmaz kayınpederini düşünerekten..

bizimki ibrahim doğukan ama biz doğukan diğe çağırırızzz ismi eşim beğendi benimde hoşuma gitti sesimi çıkarmadım ibrahimde dedesinin ismi onun üstünde çok hakkı vsrmış olsun dedik

eminim karşılarrr canım amaaa ben unutamam bi kere dedi ya kalır içimdeee

gözünaydın cnm, maşallah kızına Allah nazarlardan saklasın

günaydın güzel anneler! bugün sizin yüzünüzden havuçlu kek yapmayı planlıyorum.. ımm.. çok canım çekti..
bafoCum kızına maşallah! 380gr olmuşsa tekmelere hazırlaan

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

yapma bea hafta sonu piknik haYALİ KURUYOM YAĞMUR MU VAR GENEE Çok üzgünüm çoook

figen sana bi şi sorcam, niye yazılarını bi büyük bi küçük yazıyosun, yani elin takılıyo caps locka ondanmı oluyo sen fark etmeden, yoksa kendin bilerekmi yapıyosun, sadece sende olan bi durum ve bayadır dikkatimi çekio kelimeye küçük başlayıp büyük harfle bitiriyosunda, bi sorim dedim...

geçmiş olsun bafo cum dikkat et kendine ayran iç tuzlu ii gelir, bide tansiyonuna baktır eczanede...

tercih meselesi tabi..sürpriz sewiolar demekki..

Canım ne güzel yazmışsın mafoldumben
Allah seni en kısa zamanda kurtarsın o cadı kayınvalidenden :umursamaz:

ahmet zeki emir mi olsaaa hep hiç biri kırılmazzz hem benim istediğim olur emir deriss

Senin yaşadığın durumu bende yaşasam kıramazdım galiba babamı senin için zor bir durum canım bencede koy 3 tane isim en kötü üniv. sınavında zorlanır hepsi bu sempatiksalakcinni
hemde kimsenin kalbi kırılmaz

A.Z. Emir ...... olarak kullanır sempatiksalakcinni

günaydın kısçelerrr :lepi:

dün mothercareye gittim her ayın 15 inde belirli ürünlerde %50 indirim oluyomuşş :lepi:
ve bi takım aldım harikaa :kedi:
ne güzel şeyler vardı ya her ayın 15 inde gideceğim inşallahh
beşikler bebek arabaları neler vardı neler boshayallersmile

Günaydınlar herkeseeopuyorumnanaktan

Bir arkadaşım gebeliğinde sadece 4 kg almıştı:bbo:

ortak arkadasımız mı aceba sempatiksalakcinni
benimde bi arkadasım 4 kilo aldı bebek de maşallah doğdu :ecrin_bebek:

sana da maşallah sempatiksalakcinni

:lepi:
oğlan anası melodiii Şeniz
hayırlı olsun canım

değmeyin oğlanın keyfine zemuszemus

A.Z Emir Özdemirrr ne de güzell olduu

heh ya hele şükür bende mother care haberi bekliyordum..

Nasıl indirim falan önce bindirip sonramı indirmişlersempatiksalakcinni

ürünleri neyim nasıl bende gidecem bir dahaki ay..

mesela bebek arabalarının ortalama fiyatı ne kadar baktın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…