Bu durumda yapacağın tek şey şu,
Babana şunu söyle ben bu iki isimlede çocuğuma seslenemem sizin yanınızda de sempatiksalakcinni
Banada babanemin adını vermişler ve hiç bir zaman ailem bana adımı tam söyleyemedisempatiksalakcinni
Hep kısaltıp söylediler sizde de öyle olabilir dikkat et..
birisi sağol canım.
erkek anası olup gelinime kök söktüreceğim. :roflol:
Ben de bebeğimin ilk adını ahmet koyucam allah nasip ederse. isimleri ben buluyorum yeğenimin ismini de ben koydum bayılırım isim bulmaya.
kolay gelsin temizlik yapılır sende burda bizile sohbet edersin olur biter şeker.Günaydın kızlar ben geldim, nasılsınız?
Bende temizlik var bugün, oooofffffff bugün nası geçecek ya...
ehe ehe babaların oğul tutkusu .. çınar güzel bir isim köklü görkemli bir ağaç ...çınar ismi güzel benmde çokk hoşuma gidiyo ama eşim ağaç ismi okulda dalga geçerler ağaç diye sonra okulu yıkarım diyo tipik şımarık baba sendromu yani .sen karışma benm oğlum diyorum bende .bakalım bukdar konşmadan sonra ne olur adı.:))))
birisi sağol canım.
erkek anası olup gelinime kök söktüreceğim. :roflol:
biz de Toprak isminin yanına Berat ismini eklemeye karar verdik. ama tabi Toprak diye çağırıcaz :) eşim çok istiyormuş Berat adını kırmadım yanına koyalım o zaman dedim :)
toprak ismini çok sewerim..
ahmet zeki emir mi olsaaa hep hiç biri kırılmazzz hem benim istediğim olur emir deriss
yazık kız çocuğua zorlık çeker bi kodlama yapıcak mesela 3 isim birden. ya da karışıklık olur sen en iyisi güzelce anlat bu durumu babana eminim anlayışla karşılar. zaten bir süre sonra alışır emir adına o da. sadece kendi babanın adını koymak da olmaz kayınpederini düşünerekten..
eminim karşılarrr canım amaaa ben unutamam bi kere dedi ya kalır içimdeee
herkese iyi geceler ben cok sık gıremıyorum.. bende bugun dr.a gıttım ve dr.umu degıstırdım bugun gıttıgım dr.u cok begendım bıraz pahalı ama muayne 100 dogumda normal 1600sezeryan 2100 müş belkı baska gıden vardır dr.dılek yagmur uskudarda..bebegım gayet ıyıymıs 205gr olmus mınık kızım..bıdahada temmuzun 20sınde gıdıcem off nasıl dayancam okadar yaaa.neyse hepınızı opuyorum cıcıs anneler
günaydın güzel anneler! bugün sizin yüzünüzden havuçlu kek yapmayı planlıyorum.. ımm.. çok canım çekti..
bafoCum kızına maşallah! 380gr olmuşsa tekmelere hazırlaan
yapma bea hafta sonu piknik haYALİ KURUYOM YAĞMUR MU VAR GENEE Çok üzgünüm çoook
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
sabah acaip tansiyoum düşük tü zor işe geldim eşim getirdi beni. simdi iyiyim ama..
ruzgarım hayırlı olsun cnm oğluşun....
ben yine gelriim kızlar bir işlere bakima.s.
yahu bir arkadaş var cinsiywtini söyleme demiş doktoraa ben bilmiycem süpriz olsun demiş
dedim kızım delimin neden öğrenmiyon ben meraktan çatlardım dedim. oda yapmıycakmış doğmadan eşyalarınıda beyaz krem ve sarı alcakmış öğrenmiycem süprüz olsun diyoo ayy dedim erkek olursa pipisini görürsün bakmam diyo ayy dedim deli nasıl dayancan iki isim belirlemiş erkek olursa berke kızolursa zeynep allaım yarabbim dedim dayanamaasınnnnnnnnn diyo dayanırımmmmmmm:) görecez dedimm leyn bebek 5 aylıkda olmuş bu arada karı koca alemler zatiii
Yapma arkadaşım kıyamam bak gelininin annesi bu formda olbabilir .Hepimiz bebişlerimiz için ne kadar hevesli ne kadar umutluyuz.Gelinin de annesi var üzülür ben çok çekiyorum kayınvalidemden üzülüyorum hep ağlıyorum sonra annem ağladığımı görür diye sabrediyorum. ben oğluma insan sevgisini öğretcem eşine sahip çıkmasını öğretcem. Gelinimi ezdirmem.
ahmet zeki emir mi olsaaa hep hiç biri kırılmazzz hem benim istediğim olur emir deriss
Günaydınlar herkeseeopuyorumnanaktan
Bir arkadaşım gebeliğinde sadece 4 kg almıştı:bbo:
Aso doktorlar en az 10 kg diyorlar da bebeğin gelişimi ve kilosunun bununla ilgisi yok sanki :bbo:
Ben biliyorum 10 kg ile doğuma gidip 2 kg bebek doğuranları
Benim annem 7 ay boyunca sadece elma ve çay ile beslenmiş çünkü hiç bir yemeğin kokusuna tahammül edemiyormuş
ve sürekli bulantı çekmiş sonuç itibariyle ben 4 kg doğmuşumsempatiksalakcinni
günaydın güzel anneler ve bebişleri.
dün doktoro gittik. ultrosona girdim. yavrucuğum kocaman olmuş. sırtını, karnını, ellerini parmaklarını,bacaklarını her şeyini gördük.
sonra doktorum bak sanki gülümsüyor dedi. dudaklarını gösterdi. çok ilginçti.
ben tabi kalbim güm güm cinsiyetini bekliyorum.
doktorum cinsiyetini söylemişmiydim dedi.
hayır ama kız değil mi dedim?
gülümseyerek kafa salladı.
bu arada benim edepsiz yavrum kıçını döndü veeeeeeee pipisini gösterdi.
oğlan dedi doktor, emin misiniz dedim evet dedi.
tabi sevindim ama bana kızmayın sakın ama gözlerim doldu.
çünkü etrafımdaki çoğu kişi hep kız demişti. içimden hep oğlanda olabilir demiştim ne kadar kız istesemde. hatta erkek ve kız için isimlerimiz çoktan hazırdı.
eşim tabi çok sevindi baba oğul şunu yapıcaz deyip durdu.
ama tabi erkekler anneye bağlı oluyor bu da benim mutluluğum oldu. senağlama
karnımı severken diyorum ki seni gidi seni anneni kandırdın.
yani ekşi aşermek, tatlıdan uzaklaşmak filan hepsi hikayeymiş.
allahım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.
süper bir kaynana olacağım. :roflol:
4 lü test sonucunu 10 gün sonra öğreneceğim.
bu arada 200 gram ve 13,6 cm boyu.
bende yazayım doktor kontrolümün nasıl geçtiğini
dün hastaneye gittim oh dedim mis gibi bomboştu hiç beklemicem derken doktorum 2 tane sezeryana girdi 1 saatten uzun süre gelmesini bekledik
sonra dediki Aslı hanım beni bu kadar bekledi o zaman renklide bakalım ben tabi havalara uçtum zaten gönlümdende geçiyordu inşallah renkli ultrasonda bakar diye.
Neyse herşey yolundaymış parmaklarımızı saydı çok şükür bir eksiklik yok kesin ERKEK dedi. Beyefendi keyif yapıyordu yavrum bir kolunu almış kafasının altına bacaklarıda açmış ohhh miss gibi sere serpe yatıyordu kuzucuğum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra kısmetse.
Canım ne güzel yazmışsın mafoldumben
Allah seni en kısa zamanda kurtarsın o cadı kayınvalidenden :umursamaz:
Senin yaşadığın durumu bende yaşasam kıramazdım galiba babamı senin için zor bir durum canım bencede koy 3 tane isim en kötü üniv. sınavında zorlanır hepsi bu sempatiksalakcinni
hemde kimsenin kalbi kırılmaz
A.Z. Emir ...... olarak kullanır sempatiksalakcinni
Canım ne güzel yazmışsın mafoldumben
Allah seni en kısa zamanda kurtarsın o cadı kayınvalidenden :umursamaz:
amin canım cümlemizi hayırlı insanlarla karşılatırsın rabbim.
günaydın kısçelerrr :lepi:
dün mothercareye gittim her ayın 15 inde belirli ürünlerde %50 indirim oluyomuşş :lepi:
ve bi takım aldım harikaa :kedi:
ne güzel şeyler vardı ya her ayın 15 inde gideceğim inşallahh
beşikler bebek arabaları neler vardı neler boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?