hergun yemek abartmakmı acaba:kedi:
değil tabi ya. dondurma sağlam yerdense hiç problem yok :)değil canım abartılmadığı sürece değil
mercimekliii pilav hiç yemedimm nasıl oluyoki acep seninde aline sağlık
değil tabi ya. dondurma sağlam yerdense hiç problem yok :)
tşk.ederim cıncık
ye ye bişey olmaz. Süt içemeyenlere dondurma veriyolar zaten doktorlar. Valla ben her gün 2 tane magnum yiyorum nerdeyse.hatta genelde magnumun küçük paketli olanlarından alıyoruz çok da güzel oluyor :)ben normal kapalı algıda urunlerını yıyorum ıste.
Gerçekten mi yemedin?Ya kötü değil tadı aslında ama ben kalamarı daha çok seviyorum.Tabi sen hamileyken yeme karides şimdi kabuklu deniz ürünleri yemeyin yazıyor heryerde.ama güzel bir balık restoranına git ya karidesini kalamarını balıktan önce :))))karides hayatımda hiç yemedim. markette görmüştüm sadece. ve görüntüsü inanılmaz tiksindirmişti beni. neye benzio tadı
amaaaaaan hiç sorma valla bol suya talim.duşa girince kese yap yukardan aşağıya.deniz tuzuyla da ovala sonra.selülit kadının aynasıdır boşverkızlar bu arada ben selulıtlendım ya naapcez sımdı.hemde tam yaza gırmısken cok moralım bozuluyo kılo selulıt yaptı yaaaaa
yazın zaten çok yemek yenmiyor ki ne bilim benim canım istemiyor yazın hafif şeyler en ideali. mesela zeytinyağlı fasülye yanına salata tamamdır :) ya da gözleme karpuzbenimimde bugün menüde börek var birde ayran yaparım ohhh çalışınca yetiştiremiyorum eve gelince yorgun oluyorum çok eşim bu durumdan çok şikayetci ama elimden geleni yaptığımı biliyor kıyamıyor banasesini çıkarmıyor birde yanına mevsim salata yaparım bol limonlu yeterrrrr
amaaaaaan hiç sorma valla bol suya talim.duşa girince kese yap yukardan aşağıya.deniz tuzuyla da ovala sonra.selülit kadının aynasıdır boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?