2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karides sewiorum aslinda güveçte özellikle ama şarapla güsel oluyo.

pilavla çorbayi ewe gidince yapicam..tabi artik trafik warsa we ben kaçta gidersem onuda bilmiorum.
ama 8 den önce zorr
sıcakdada hiç gitmiyo çorbaa yapmıcam kalıyo

ben karidesi çok sevmiyorum zaten o yemeği de sevmedim çimçim karidesli lavyorini.benim damak tadıma hitap etmedi. ama eşim beğendi. ben kalamarcıyım yaa var yaa oooff :))))

bende cok severim kızarmıl kalamarıı kızz biz nerden bulcas şimdi kalamarııı heee

selam kızlarrrr sabahtan beri şirkette net yok çıldırdım.
eeeeeeeeeeeee melodinin ne oldu sonuç
biri diyiversin geçmişi okumak ölüm şimdi

kızlar dr.a gıtceklerden bırı dondurma yemek zararlımı bı sorsa.ben hergun kesın yıyorum sormayıda unuttum.yada bılen varsa yazabılırmı lutfennbilmiyorumkismile

bende patlıcan oturtayımm barii yanınada nohutlu pilav , cacık, salata cokacimcoook

bende sımdı borcama patates ustune antrıkot dızdım ustunede salcalı sos yaptım doktum ohh 2dklık yemek oldu.bıde mercımeklı pılav yapcam.belkım cacıkta yaparım ama emın degılım

bende sımdı borcama patates ustune antrıkot dızdım ustunede salcalı sos yaptım doktum ohh 2dklık yemek oldu.bıde mercımeklı pılav yapcam.belkım cacıkta yaparım ama emın degılım

mercimekliii pilav hiç yemedimm nasıl oluyoki acep seninde aline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…