Kız şaka yapıyorum :)))))) Biz bir kere yemeğe gittik de enteresan yemekler vardı menüde afrodizyak etkili yemeklermiş sevgililer gününe özel:) ordan aklımda kaldı o tadını da beğenmedim zaten böğğghh
oofff o kadar yoğunum ki girip bakamadim sizlere bi türlü
burdayısss uyuştuk hepimiz yazanda yok pek
bende mercimek yemeği pilav ve çorba war tatlim..
kız şaka yapıyorum :)))))) biz bir kere yemeğe gittik de enteresan yemekler vardı menüde afrodizyak etkili yemeklermiş sevgililer gününe özel:) ordan aklımda kaldı o tadını da beğenmedim zaten böğğghh
sen kurtulmusunn
ben karidesi çok sevmiyorum zaten o yemeği de sevmedim çimçim karidesli lavyorini.benim damak tadıma hitap etmedi. ama eşim beğendi. ben kalamarcıyım yaa var yaa oooff :))))karides sewiorum aslinda güveçte özellikle ama şarapla güsel oluyo.
sıcakdada hiç gitmiyo çorbaa yapmıcam kalıyopilavla çorbayi ewe gidince yapicam..tabi artik trafik warsa we ben kaçta gidersem onuda bilmiorum.
ama 8 den önce zorr
ben karidesi çok sevmiyorum zaten o yemeği de sevmedim çimçim karidesli lavyorini.benim damak tadıma hitap etmedi. ama eşim beğendi. ben kalamarcıyım yaa var yaa oooff :))))
ben fırın makarnaynan kaşarlı manyat yapcamm buldumm
sıcakdada hiç gitmiyo çorbaa yapmıcam kalıyo
bende cok severim kızarmıl kalamarıı kızz biz nerden bulcas şimdi kalamarııı heee
kızlar dr.a gıtceklerden bırı dondurma yemek zararlımı bı sorsa.ben hergun kesın yıyorum sormayıda unuttum.yada bılen varsa yazabılırmı lutfennbilmiyorumkismile
bende patlıcan oturtayımm barii yanınada nohutlu pilav , cacık, salata cokacimcoook
bulamıyosan git dondurulmuş al evde yap :) ya da gel istanbula götüreyim seni
değil canım abartılmadığı sürece değil
bende sımdı borcama patates ustune antrıkot dızdım ustunede salcalı sos yaptım doktum ohh 2dklık yemek oldu.bıde mercımeklı pılav yapcam.belkım cacıkta yaparım ama emın degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?