ne iyi olur ha :sinifsinif:
tahinle yesen pekmezi faydası olmaz mı acaba bilmiyorumkismile
oldu cnm bende şimdi fotosunu çektim yemek sitesine eklicem birazdan...
çok hafif lezzetli ve çabuk hazırlanan bi kurabiye...
oğluşun hayırlı olsun cnım.maşallah herşeylerideiiymiş süper yaniselam kızlar şimdi doktor kontrolümden geldim ve cinsiyetini açıklıyorum: erkek
ikili testim temiz çıktığından üçlüye gerek duymadı..şimdilik çok şükür herşey yolunda....
suyu çok içiyorum ne gece ne gündüz tuvaletten ayrılamıyorum. hhatta kociş dalga geçiyor ortalıkta yoksan tuvalettesin oturma odasından çok kullanır oldun diyor .Gidip çeşme başına şişemi doldurup geleyim bari..sempatiksalakcinni
Bu arada bol su içmeyi unutmasın kimse, bebekleri susuz bırakmayın.
geçmiş olsun canım biraz yat uzan ii gelebilir.belimm ağrıyoo bugün yaaaa((
canım pekmezi direk kaşıkla yiyemiyorsan biraz ılık su ile sulandırıp iç aslında bu şekilde içmek daha iiymiş kana çabuk karışıyormuş.slm kızlar... dun doktor a gıttım.. bebegımı gördum tekar.. o kadar çukulata yedım.. hiç istifını bozmadı... doktor oynadı bıraz ama rahatını asla bozmadı...
akşam balık aldım.. yerken karnım seyırmeye başladı... demek bebegım balık sevıyor..
testlerde bende kansızlık çıktı. öncekı degerlerin altına düşmüş.. kan hapını ikiye çıkardı... ve pekmez iç dedi... nasıl içcem ya(((
süper olmuş, ben beğendim valla...
ablası doğum yaptı Antalya'ya uçtu geçen hafta
süper olmuş, ben beğendim valla...
canım tatlıyı hıç sevmem.. ve tercih etmem... dun cukulatayı bile bebek için zorla yadım.. midem bulanıyor tatlı yıyınce...
benım kahvaltılarımda bıle asla tatlı olmaz.. sadece eşimin zoruyla bal olur... ama tuzlu ekşı, acı ne varsa yerım...
ondan yemek istemıyorum hıç...
.....
Fınfık senin yapacağın tarifde çok güzele benzio yaparsan banada haber verirmisin nasıl olduğunu...
oh valla keyfe bak kadındaki. Niye kahvaltıyı sende yapıyor ki bu kadın? Evinde yapsın da gelsin bir kahvaltı keyfi eksikti valla sen iyi rahata alıştırmışsın.Bence konuş direk işe başla kahvaltını evde yap da gel zaman kaybı oluyor de.ayyyyy ne sinir kadınmış ya bu.Benim yeni kadın 9da geldi o gün biz 9-5 çalışıyoruz diyor.sanki şirketler tövbe yarabbim :) Benim eski ukraynalı olan eve girer girmez çantasını koyuppp saniyesinde işe başlıyordu hiç ara da vermiyordu.bir öğlen yemeğind eoturuyordu. Hiç aralıksız yapıp gidiyordu.
nalan cnm hiç tatlı istemezdi ama bu kurabiylerden istiyorum ben yaa.ben yapamam kii bunu
canim gözün aydinselam kızlar şimdi doktor kontrolümden geldim ve cinsiyetini açıklıyorum: erkek
ikili testim temiz çıktığından üçlüye gerek duymadı..şimdilik çok şükür herşey yolunda....
:roflol::roflol::roflol:helal olsun cok güzel anlatmissinmasamda durur suyum baktıkça içerim
içtikçe şişerim
şiştikçe de işerim :roflol:
yaparsın tatlım nie yapamayasın, kurabiyeyi yuvarlak yapıp ortasına parmağınla bi delik yapcan o kadar, kıvamınıda eline yapışmayacak hale gelene kadar un koycan ama unu yavaş ilave yani birden boca etme, ben sonlara doğru 1 çorba kaşığı koyup ii ce yoğurup yetmezse 1 çorba ka. daha koyuyorum o şekilde yap sende...fırından çıkıncada ortasına koy marmelatını bitti gitti,
yanlız dikkat edin 10 dakika bile sürmüyo olması...
yaparsın tatlım nie yapamayasın, kurabiyeyi yuvarlak yapıp ortasına parmağınla bi delik yapcan o kadar, kıvamınıda eline yapışmayacak hale gelene kadar un koycan ama unu yavaş ilave yani birden boca etme, ben sonlara doğru 1 çorba kaşığı koyup ii ce yoğurup yetmezse 1 çorba ka. daha koyuyorum o şekilde yap sende...fırından çıkıncada ortasına koy marmelatını bitti gitti,
yanlız dikkat edin 10 dakika bile sürmüyo olması...
benim hala tatlıyla pek aram yok. sadece dondurma yiyorum.
meyve seviyorum o kadar.
ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur atlıyı sözünü çürüttüm.
Biz bugün çimçim karidesli lavyorin yicezkızlarrrr dapıyosunuzzz
akşama ne pişriyosunuzzz
havada cok sıcak bişey yapasımda yok
Biz bugün çimçim karidesli lavyorin yicez
kızlarrrr dapıyosunuzzz
akşama ne pişriyosunuzzz
havada cok sıcak bişey yapasımda yok
Kız şaka yapıyorum :)))))) Biz bir kere yemeğe gittik de enteresan yemekler vardı menüde afrodizyak etkili yemeklermiş sevgililer gününe özel:) ordan aklımda kaldı o tadını da beğenmedim zaten böğğghho ne ki ben bilmemki bilememki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?