2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne iyi olur ha :sinifsinif:

tahinle yesen pekmezi faydası olmaz mı acaba bilmiyorumkismile

canım tatlıyı hıç sevmem.. ve tercih etmem... dun cukulatayı bile bebek için zorla yadım.. midem bulanıyor tatlı yıyınce...
benım kahvaltılarımda bıle asla tatlı olmaz.. sadece eşimin zoruyla bal olur... ama tuzlu ekşı, acı ne varsa yerım...
ondan yemek istemıyorum hıç...

oldu cnm bende şimdi fotosunu çektim yemek sitesine eklicem birazdan...

çok hafif lezzetli ve çabuk hazırlanan bi kurabiye...

ne kadar marifetlısınız.. ben akşama yemek yapmamak için bahane arıyorum.....

slm kızlar
selam kızlar şimdi doktor kontrolümden geldim ve cinsiyetini açıklıyorum: erkek
ikili testim temiz çıktığından üçlüye gerek duymadı..şimdilik çok şükür herşey yolunda....
oğluşun hayırlı olsun cnım.maşallah herşeylerideiiymiş süper yani
Gidip çeşme başına şişemi doldurup geleyim bari..sempatiksalakcinni

Bu arada bol su içmeyi unutmasın kimse, bebekleri susuz bırakmayın
.
suyu çok içiyorum ne gece ne gündüz tuvaletten ayrılamıyorum. hhatta kociş dalga geçiyor ortalıkta yoksan tuvalettesin oturma odasından çok kullanır oldun diyor .
bunla ilgili bişey biliyorum bebklerin anne karnında en çok oynadıkları oyuncak idrar kesesiymiş. daha bizimkiler için erken ama oynamaya başlıyınca ne yapcaz bilmem artık
:teytey:
belimm ağrıyoo bugün yaaaa ((
geçmiş olsun canım biraz yat uzan ii gelebilir.
canım pekmezi direk kaşıkla yiyemiyorsan biraz ılık su ile sulandırıp iç aslında bu şekilde içmek daha iiymiş kana çabuk karışıyormuş.
süper olmuş, ben beğendim valla...

eline sağlık.... bende yapıcaktım seni bekledim tavsiye edersen yapim diye düşündüm . afiyet şeker olsun.

ablası doğum yaptı Antalya'ya uçtu geçen hafta

aa doğru yaa

süper olmuş, ben beğendim valla...

hehe bende beğenebildim

hım anlıyorum miden bulanıyorsa zorlamamak lazım ama nasıl içicenki o zaman pekmezi akannehir

benim hala tatlıyla pek aram yok. sadece dondurma yiyorum.
meyve seviyorum o kadar.
ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur atlıyı sözünü çürüttüm.

akaşm bide yemek derdi var bugün yemek yemek istyorum ama cnm hiçç işten çıkıp yemek yapmak istemiyo.hem pratik hem lezzetli şeyler yapmam lazım

hiç sorma aso ya oooffff içimi daraltıyo ben alıştırmadım kız bu böle çalışıyomuş, yani onu geçtim akşamda yiyip gidio ya, oooofffff....

yani günde 3 öğün ooohhh valla ben kendime hazırlamaya üşeniyorum bide bunla uğraş dur...

nalan cnm hiç tatlı istemezdi ama bu kurabiylerden istiyorum ben yaa.ben yapamam kii bunu

yaparsın tatlım nie yapamayasın, kurabiyeyi yuvarlak yapıp ortasına parmağınla bi delik yapcan o kadar, kıvamınıda eline yapışmayacak hale gelene kadar un koycan ama unu yavaş ilave yani birden boca etme, ben sonlara doğru 1 çorba kaşığı koyup ii ce yoğurup yetmezse 1 çorba ka. daha koyuyorum o şekilde yap sende...fırından çıkıncada ortasına koy marmelatını bitti gitti,

yanlız dikkat edin 10 dakika bile sürmüyo olması...

selam kızlar şimdi doktor kontrolümden geldim ve cinsiyetini açıklıyorum: erkek
ikili testim temiz çıktığından üçlüye gerek duymadı..şimdilik çok şükür herşey yolunda....
canim gözün aydin
masamda durur suyum baktıkça içerim
içtikçe şişerim
şiştikçe de işerim :roflol:
:roflol::roflol::roflol:helal olsun cok güzel anlatmissin

canim benim üzerimde tembellik var dün basite kacip puding yapip yedim ama aklim hala kurabiyedekaydirigubbakcemile3

benm kurabiyeden önce yeemk yapmama lazım eve gidincee

benim hala tatlıyla pek aram yok. sadece dondurma yiyorum.
meyve seviyorum o kadar.
ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur atlıyı sözünü çürüttüm.

ben de aynı senin gibiyim o sözsadece kafiye uyduğu için söylenmiş bence. ayrıca ingilizce okuduğum bütün metinlerde ekşi tuzlu istemek oğlana işarettir diyor.

akşama bende ne yapsam diye düşünüyorum canım bişey istemiyor üşeniyorum . püffff.
mutfaktakı bazı şeylerıde kaldırdım. hiç mutfağa giresim yok :bbo:. pratik bişiy yaparım ama nee.. boshayallersmilebilmiyorumkismile

Benim takip ettiğim bi itiraf sitesinden alıntılarrr

"ıneklerin ayaklarına bir çip takılıyormuş, ineğin memesinde ne kadar süt olduğunu gösteriyormuş. Bu sayede ineğin verimliliği ölçülebiliyormuş. ıyi de bunu tam da ben bebeğimi emzirirken söylersen bozulurum tabi canım kocam."

Beşiği gördüğü zaman uykusu kaçan, kuytu bir köşe bulup halı üzerinde uyuyakalan; kaşığı gördüğü zaman iştahı kaçan, yemek hariç her şeyi ağzına alan; çişi geldiği zaman tuvaletten kaçan, ama sürekli çiş diyemırıldanan, soyunduğu zaman banyodan kaçan atletiyle banyo yapmayı seven çok tatlı bir bebeğim var, beni delirtmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…