boşver canım ya napalım benim de popomda var.evlenince oldu doğum kontrol hapından oldu hep o yüzden doğumdan sonra içmem doğum kontrol hapı fln.geçenlerde suna dumanya selülit kremi tarifi vermişti. acaba işe yarar mıahh ahh ben zaten cok su ıcıyorum ama gıcık oluyorum evde sort gıymek ıstemıyorum ayaktayken bellı sayılmaz ama oturunca delık delık oluyo ınsan sınır oluyo...
bende yazayım doktor kontrolümün nasıl geçtiğini
dün hastaneye gittim oh dedim mis gibi bomboştu hiç beklemicem derken doktorum 2 tane sezeryana girdi 1 saatten uzun süre gelmesini bekledik
sonra dediki Aslı hanım beni bu kadar bekledi o zaman renklide bakalım ben tabi havalara uçtum zaten gönlümdende geçiyordu inşallah renkli ultrasonda bakar diye.
Neyse herşey yolundaymış parmaklarımızı saydı çok şükür bir eksiklik yok kesin ERKEK dedi. Beyefendi keyif yapıyordu yavrum bir kolunu almış kafasının altına bacaklarıda açmış ohhh miss gibi sere serpe yatıyordu kuzucuğum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra kısmetse.
heh işte daha ne olsun kes kes ye :)dimi canım evde kavun var bak iyi hatırlattın kaldı o dolapta birde onu keserizzz ohh zemuszemus
yazın zaten çok yemek yenmiyor ki ne bilim benim canım istemiyor yazın hafif şeyler en ideali. mesela zeytinyağlı fasülye yanına salata tamamdır :) ya da gözleme karpuzsen de böreğin yanına karpuz kes serin serin :)
Gerçekten mi yemedin?Ya kötü değil tadı aslında ama ben kalamarı daha çok seviyorum.Tabi sen hamileyken yeme karides şimdi kabuklu deniz ürünleri yemeyin yazıyor heryerde.ama güzel bir balık restoranına git ya karidesini kalamarını balıktan önce :))))
amaaaaaan hiç sorma valla bol suya talim.duşa girince kese yap yukardan aşağıya.deniz tuzuyla da ovala sonra.selülit kadının aynasıdır boşver
yazın zaten çok yemek yenmiyor ki ne bilim benim canım istemiyor yazın hafif şeyler en ideali. mesela zeytinyağlı fasülye yanına salata tamamdır :) ya da gözleme karpuzsen de böreğin yanına karpuz kes serin serin :)
ohh elineee sağlıkk
Kız olur mu ben az yemiyorum.ben az ama sık yiyorum sık sık yiyorum hattacanım belli zaten sende yemek fazla yemediğin zayıfsın.ama sen ye bebiş büyüsünbenim halamın kızı 8.ayın içinde doktora gitmiş bebek 1,5 kiloymuş daha.
valla kullanma boşve rkimyevi madde ne de olsa bekle az dahakızlar bu selulıt kremlerı hamıleyken kullanılmaz demı.
nasıl yemezsin yaaa yemen lazımm :) gel istanbulaa götürelim sizi :)ayyy evet yemedim hiç. yiyebilirmiyim bilmiyorum dakalamar dediğinide bilmiorum bilmiyorumkismile deniz ürünlerini hiç bilmem yaa. anam babam balık bilirim o kadar. konyada balık restoranları pahalı oluo genelde
fawwwwww sempatiksalakcinni gacılara bak 2 çeşit yemek yapıolar halim yok o kadar yapabildim diolar :1ninca: ben inanın çoğu zaman salata yapatım mesela tek odur yanına yapmam bişe. yada sadece çorba. yada sadece pilav yaptığımda oluo :kedi: amannnn valla napaım işten sonra o saatte yemek yapamıom zaten çok acıkıom eve gidene kadar
oh superrrren iyisi alim kocamamı yanıma gedlim bi yerde yiyelim.sonra eve gidim ayakalrımı uzetim yatim meyve yiyim.:)))) ben güzel benmki oldu :)))
kızlar bu selulıt kremlerı hamıleyken kullanılmaz demı.
valla zeyn takdir ettim seni demek hemen yaptın sende kurabiyeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?