2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh ahh ben zaten cok su ıcıyorum ama gıcık oluyorum evde sort gıymek ıstemıyorum ayaktayken bellı sayılmaz ama oturunca delık delık oluyo ınsan sınır oluyo...
boşver canım ya napalım benim de popomda var.evlenince oldu doğum kontrol hapından oldu hep o yüzden doğumdan sonra içmem doğum kontrol hapı fln.geçenlerde suna dumanya selülit kremi tarifi vermişti. acaba işe yarar mı

ay hadı gozun aydın cok sevındım

kızlar ne cok sayfa gıtmıs oku oku bıtmedı :hulya:

canım belli zaten sende yemek fazla yemediğin zayıfsın.ama sen ye bebiş büyüsün benim halamın kızı 8.ayın içinde doktora gitmiş bebek 1,5 kiloymuş daha.

en iyisi alim kocamamı yanıma gedlim bi yerde yiyelim.sonra eve gidim ayakalrımı uzetim yatim meyve yiyim.:)))) ben güzel benmki oldu :)))

ayyy evet yemedim hiç. yiyebilirmiyim bilmiyorum da kalamar dediğinide bilmiorum bilmiyorumkismile deniz ürünlerini hiç bilmem yaa. anam babam balık bilirim o kadar. konyada balık restoranları pahalı oluo genelde

fawwwwww sempatiksalakcinni gacılara bak 2 çeşit yemek yapıolar halim yok o kadar yapabildim diolar :1ninca: ben inanın çoğu zaman salata yapatım mesela tek odur yanına yapmam bişe. yada sadece çorba. yada sadece pilav yaptığımda oluo :kedi: amannnn valla napaım işten sonra o saatte yemek yapamıom zaten çok acıkıom eve gidene kadar

meraba kizlar,,
ben de ne yicem bilmiyorum. dun balik yaptim biraz kalmisti buz dolabindan cikardim yedim demin. aksama acim galiba..

canım belli zaten sende yemek fazla yemediğin zayıfsın.ama sen ye bebiş büyüsün benim halamın kızı 8.ayın içinde doktora gitmiş bebek 1,5 kiloymuş daha.
Kız olur mu ben az yemiyorum.ben az ama sık yiyorum sık sık yiyorum hatta
kızlar bu selulıt kremlerı hamıleyken kullanılmaz demı.
valla kullanma boşve rkimyevi madde ne de olsa bekle az daha
nasıl yemezsin yaaa yemen lazımm :) gel istanbulaa götürelim sizi :)

bu arada bugün dr.umu aradım ve şu tetanoz aşısı ve nane çayı olayını sordum

tetanoz aşısını olmak zorunda değilsin biz önermiyoruz ama olmak isteyenede engel olmuyoruz dedi, yani benim keyfime bıraktı...

sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorundamıyım die sordum, hayır dedi, sağlık bakanlığı onlara bi kota koyuyormuş sene içinde bu kadar hamile kadın bulup kaydını yaptırın die, onlarda kapı kapı dolaşıp hamiş arıyorlarmış...

nane çayı içmemde hiç bi sakınca yokmuş dilediğim kadar içebilirmişim ama diğer bitki çayları yasak...

sizede bilgi vereyim dedim...

merhaba arkadaşlar ne zamandır uğramadım....umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir..
bizde de çok şükür herşey yolunda bakalım...oğlumuz Buğramız tekmeleyip duruyo annesini:))
çok sevgiler..görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…