2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooohhhh afiyet olsun valla, yarasın bebişine, kız sen işten ayrılınca daha az gelmeye başladın, ablana yakın yere taşındın herhalde bütün gün birliktesiniz, ne güzel...

sağol canım yarar inşallah

çalışırken de aynıydım evden işe işten eve, mide bulantılarımdan dolayı gezmeye çıkamıyordum ki..
eşimle geziyoruz fırsat oldukça.. bugün aşırı sıcaktı bayılıcaktım kendimi yatağa zor attım. akşam hava serinledi çok şükür akşam da pazara çıktık..
benim eşim de 00:15te gelicek bu hafta malum akşamcı..

evet canım haklısın
20,haftadasın galiba
bende yarın 16.haftaya başlıyorum inş. cinsiyet öğrenmedik hala ya..
senin neyin olacak :CüvCüv:

ben de yarın 19. haftama giriyorum ben de hala öğrenemedim canım, hala eşimin ssksından yararlanamıyorum haftaya kaldı sanırım bebişi görmek..bilmiyorumkismile

evet canım haklısın
20,haftadasın galiba
bende yarın 16.haftaya başlıyorum inş. cinsiyet öğrenmedik hala ya..
senin neyin olacak :CüvCüv:

bende 16+5 iken öğrenebilmiştim cnm, yakında öğrenirsin yani, benim minik bi prensesim olacak, Allah kısmet ederse tabi...

sen ne hissediyorsun...

ben de yarın 19. haftama giriyorum ben de hala öğrenemedim canım, hala eşimin ssksından yararlanamıyorum haftaya kaldı sanırım bebişi görmek..bilmiyorumkismile

beklemek kadar zor bişi yok dimi :))
merak ediyosun görmek istiyosun
benimde randevum ayın 25inde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım

aaaa seninkide baya geç gelio valla allah sabır versin gece yalnız kalmak çok zor, haklısın bugün çok sıcaktı gerçekten bende daraldım valla...

bende 16+5 iken öğrenebilmiştim cnm, yakında öğrenirsin yani, benim minik bi prensesim olacak, Allah kısmet ederse tabi...

sen ne hissediyorsun...

ayın 25inde gidicem doktora.ayın 25inde benimde 17+1 olacak öğrenirim inşallah. çok merak ediyorum
bana erkek gibi geliyor. bakalım ne olacak.sağlıklı olsunda. farketmez. ilk bebişim daha :)
rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

beklemek kadar zor bişi yok dimi :))
merak ediyosun görmek istiyosun
benimde randevum ayın 25inde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım

hem de nasılllll, hayırlısı bakalım...

işten ayrıldıktan ne kadar zaman sonra faydalana biliyormuşun peki?

evrakları verdi fabrikadaki muhasebeye onlar hallediceklermiş 15 gün içinde hallolur demişler.. 1 haftası geçtii.. geriye kaldı 1 hafta daha..

aaaa seninkide baya geç gelio valla allah sabır versin gece yalnız kalmak çok zor, haklısın bugün çok sıcaktı gerçekten bende daraldım valla...

evet zor, diğer evde alışmıştım ama burada zor oluyor alışması..

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere
iyi geceler. bebişleride öptüm...tatlışlarım benim :)))
hoşçakalın.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm, eğer yaramaz gösterirse öğrenirsin göstermezse bi dahaki sefere kalır, esin gibi beklersin sonra..

inşallah sağlıklı hayırlı ve gönlünden geçen olur...
benim bebiş kıpraşmaya başladı zemuszemuszemuszemus
bana da erkek diyorlar, çin takvimi- makas bıçağa oturma- kafama tuz atma- yüzük sallama hepsini denediler erkek çıktı kaydirigubbakcemile3
sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ne de olsa ikisinden de yok bende :)

çin takviminde kız çıkıyor ya bakalım hayırlısı.kıpırtıları erken başlayınca herkes banada erkek diyor. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. benimde ilk bebişim. ne gelirse razıyım bende kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı inşallah çabuk hallederler cnm, nasıl yeni evine alıştınmı...

hadi hayırlısı inşallah çabuk hallederler cnm, nasıl yeni evine alıştınmı...

inşallah canım, eski evime göre zor oluyor ilk göz ağrımdı orası.. alışırız artık ne yapalım biraz daha zaman geçsin de..
dün sabah önceki kapı komşumla msn de konuşuyoruz karşılıklı içli içli ağladık.. çok zor oldu..

kız daha yeni başladı 3 hafta daha devam edecek yandık yani......

hhhooooofffffffff......-tatlicadiarzu-

benimki bu hafta gececi de kurtuldum, yoksa o da izlerdi :)))
cuma günü izne çıkıyor, anne ve kayınvalide tarafına gecicez oralarda kalıcaz bol bolkaydirigubbakcemile3

aaaa kıyamam ben sana ya yapma öle bebişinde üzülüyo öle, alışırsın nolcek, komşunda arada gelir, çokmu uzak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…