oooohhhh afiyet olsun valla, yarasın bebişine, kız sen işten ayrılınca daha az gelmeye başladın, ablana yakın yere taşındın herhalde bütün gün birliktesiniz, ne güzel...
evet canım haklısın
20,haftadasın galiba
bende yarın 16.haftaya başlıyorum inş. cinsiyet öğrenmedik hala ya..
senin neyin olacak :CüvCüv:
evet canım haklısın
20,haftadasın galiba
bende yarın 16.haftaya başlıyorum inş. cinsiyet öğrenmedik hala ya..
senin neyin olacak :CüvCüv:
ben de yarın 19. haftama giriyorum ben de hala öğrenemedim canım, hala eşimin ssksından yararlanamıyorum haftaya kaldı sanırım bebişi görmek..bilmiyorumkismile
sağol canım yarar inşallah
çalışırken de aynıydım evden işe işten eve, mide bulantılarımdan dolayı gezmeye çıkamıyordum ki..
eşimle geziyoruz fırsat oldukça.. bugün aşırı sıcaktı bayılıcaktım kendimi yatağa zor attım. akşam hava serinledi çok şükür akşam da pazara çıktık..
benim eşim de 00:15te gelicek bu hafta malum akşamcı..
ben de yarın 19. haftama giriyorum ben de hala öğrenemedim canım, hala eşimin ssksından yararlanamıyorum haftaya kaldı sanırım bebişi görmek..bilmiyorumkismile
bende 16+5 iken öğrenebilmiştim cnm, yakında öğrenirsin yani, benim minik bi prensesim olacak, Allah kısmet ederse tabi...
sen ne hissediyorsun...
beklemek kadar zor bişi yok dimi :))
merak ediyosun görmek istiyosun
benimde randevum ayın 25inde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
işten ayrıldıktan ne kadar zaman sonra faydalana biliyormuşun peki?
aaaa seninkide baya geç gelio valla allah sabır versin gece yalnız kalmak çok zor, haklısın bugün çok sıcaktı gerçekten bende daraldım valla...
ayın 25inde gidicem doktora.ayın 25inde benimde 17+1 olacak öğrenirim inşallah. çok merak ediyorum
bana erkek gibi geliyor. bakalım ne olacak.sağlıklı olsunda. farketmez. ilk bebişim daha :)
rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
ayın 25inde gidicem doktora.ayın 25inde benimde 17+1 olacak öğrenirim inşallah. çok merak ediyorum
bana erkek gibi geliyor. bakalım ne olacak.sağlıklı olsunda. farketmez. ilk bebişim daha :)
rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere
iyi geceler. bebişleride öptüm...tatlışlarım benim :)))
hoşçakalın.
selam brc80, yarenn ve tabiki prop, naber? sizin kocişlerde maçmı izliyo...
inşallah sağlıklı hayırlı ve gönlünden geçen olur...
benim bebiş kıpraşmaya başladı zemuszemuszemuszemus
bana da erkek diyorlar, çin takvimi- makas bıçağa oturma- kafama tuz atma- yüzük sallama hepsini denediler erkek çıktı kaydirigubbakcemile3
sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ne de olsa ikisinden de yok bende :)
hem de nasılllll, hayırlısı bakalım...
evrakları verdi fabrikadaki muhasebeye onlar hallediceklermiş 15 gün içinde hallolur demişler.. 1 haftası geçtii.. geriye kaldı 1 hafta daha..
evet zor, diğer evde alışmıştım ama burada zor oluyor alışması..
malesefffff maç izliyoor . şu maçlar bitse püffffffffff:umursamaz::1closedeyes:
hadi hayırlısı inşallah çabuk hallederler cnm, nasıl yeni evine alıştınmı...
kız daha yeni başladı 3 hafta daha devam edecek yandık yani......
hhhooooofffffffff......-tatlicadiarzu-
inşallah canım, eski evime göre zor oluyor ilk göz ağrımdı orası.. alışırız artık ne yapalım biraz daha zaman geçsin de..
dün sabah önceki kapı komşumla msn de konuşuyoruz karşılıklı içli içli ağladık.. çok zor oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?