2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki bu hafta gececi de kurtuldum, yoksa o da izlerdi :)))
cuma günü izne çıkıyor, anne ve kayınvalide tarafına gecicez oralarda kalıcaz bol bolkaydirigubbakcemile3

ne tarafta annenler? valla sen bu hafta yırtmışsın, ama benim öle bi şansım yok maalesef cnm, benimki her akşam en geç yedi buçukta evde...

selam brc80, yarenn ve tabiki prop, naber? sizin kocişlerde maçmı izliyo...

nalancım şimdi gördüm valla. 2 saattir geçmişi okuyorum. iyiyim canım sen nasılsınĞ? dişçiye gittim bugün faciaydı. diştaşlarımı temizlettim. uyuşturmadan dolgu yaptırdığımda bile bu kadar acımamıştı. onun sersemliği vardı bütün gün..

aaaa kıyamam ben sana ya yapma öle bebişinde üzülüyo öle, alışırsın nolcek, komşunda arada gelir, çokmu uzak...

aslında o kadar ağlamazdım ama dolmuşum demekkii o gece de babamla ilgili kötü bir rüya görmüştüm.. babamla bile telefonda konuşurken ağladım 3 kere telefonu ablama verip geri aldım.. hamilelik duygusallığı herhalde..
çok uzak değil minibüsle yarım saat arabayla 15 dk, haftaya gidebilirsem gidicem bu hafta telaşı var oğlunun nişanlısı ve ailesi gelicekmiş..

ne tarafta annenler? valla sen bu hafta yırtmışsın, ama benim öle bi şansım yok maalesef cnm, benimki her akşam en geç yedi buçukta evde...

annemler mecidiyeköyde valideler de emirganda..
evet genelde maç olduğu zamanlar gececi oluyor iyi denk geliyor :)
gerçi saatleri normal olsa sabah gitse akşam gelse keşke çok isterdim.. bir hafta sabah bir hafta akşamcı zor oluyor alışamıyosun uyku düzenin bozuluyor.

aaa niye o kadar acıttı ki salak mı ne, geçmiş olsun güle güle kirlet diim o zaman bende....

ah kıyamam dolmuşun demekki baya, neyse yakınsa en kısa zamanda görüşün hasret giderin bari, bu kadar üzülmenden ii dir, sen demek tamamen hamilelik duygusallığına yenik düşmüşün bu aralar, kafanı dağıtacak bi şi ler yapsan belki düzelir cnm...

günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah

günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah

günaydın zeyn çok geçmiş olsun. Ballı sıcak suyu annemde bana yapardı bide limon ve karabiber eklerdi . ballı çay yarasın kızına...

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun.Regaip Kandiliniz mübarek olsun[/SIZturkbayragiE]

günaydın güsel annne adayları nasılsınız dün eve bir gittim ayaklarım şişmiş sürekli iş yerinde masa başında oturduğum için heralde hemen tuzlu su yaptım soktum ayaklarımı kovanın içine iyi geldi sonra kütt uyumuşum sabah açtım gözlerimi bugünde sıcak olucak belli kendinize iyi bakın bol bvıol su için hepinizi öpüyorum :)

Günaydınlar herkese opuyorumnanaktan

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun.Regaip Kandiliniz mübarek olsunturkbayragi

Saces seninde kandilin mübarek olsun canım
Herkese iyi kandiller..

günaydın zeyn çok geçmiş olsun. Ballı sıcak suyu annemde bana yapardı bide limon ve karabiber eklerdi . ballı çay yarasın kızına...

sagol tatlim simdi yatiyor kalkinca yapayimda icsin yavrum kendim hasta olsam hic umursamam ama cocuk hasta olunca moralim bozuluyor:çok üzgünüm:iyilessin diye gözüne bakiyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…