benimki bu hafta gececi de kurtuldum, yoksa o da izlerdi :)))
cuma günü izne çıkıyor, anne ve kayınvalide tarafına gecicez oralarda kalıcaz bol bolkaydirigubbakcemile3
selam brc80, yarenn ve tabiki prop, naber? sizin kocişlerde maçmı izliyo...
aaaa kıyamam ben sana ya yapma öle bebişinde üzülüyo öle, alışırsın nolcek, komşunda arada gelir, çokmu uzak...
kızlar ben yavaştan kaçim uykum geldi valla, hadi hepinizi öpüyorum ii geceler hepinize...
ne tarafta annenler? valla sen bu hafta yırtmışsın, ama benim öle bi şansım yok maalesef cnm, benimki her akşam en geç yedi buçukta evde...
nalancım şimdi gördüm valla. 2 saattir geçmişi okuyorum. iyiyim canım sen nasılsınĞ? dişçiye gittim bugün faciaydı. diştaşlarımı temizlettim. uyuşturmadan dolgu yaptırdığımda bile bu kadar acımamıştı. onun sersemliği vardı bütün gün..
kızlar ben yavaştan kaçim uykum geldi valla, hadi hepinizi öpüyorum ii geceler hepinize...
bizde maç problemi yok. hiç sevmez eşim. takım da tutmaz. şanslıyım yani....
iyi geceler canım ben de kaçtım.
aaa niye o kadar acıttı ki salak mı ne, geçmiş olsun güle güle kirlet diim o zaman bende....
aslında o kadar ağlamazdım ama dolmuşum demekkii o gece de babamla ilgili kötü bir rüya görmüştüm.. babamla bile telefonda konuşurken ağladım 3 kere telefonu ablama verip geri aldım.. hamilelik duygusallığı herhalde..
çok uzak değil minibüsle yarım saat arabayla 15 dk, haftaya gidebilirsem gidicem bu hafta telaşı var oğlunun nişanlısı ve ailesi gelicekmiş..
günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun.Regaip Kandiliniz mübarek olsunturkbayragi
günaydın zeyn çok geçmiş olsun. Ballı sıcak suyu annemde bana yapardı bide limon ve karabiber eklerdi . ballı çay yarasın kızına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?