2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdan herkezin bütün arkadaşlarımın ve ailelerinin kandilini kutlarım bol bol dua edelim sağlıklı bebişler dünyaya getirelim inşallah allahın izniyle

Günaydın kızlar bugün kandilmiş galiba.Hepinizin kandili mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah

Dün gece eşimle açlık komasına girdik ne olduysa:) Durmadan acıktım galiba ben diye diye adamı acıktırdım Gece 12de kokoreç,midye tava yedi eşim :) Ben de köfte ekmek kızım da şaşırmıştır annem bu saatte yemezdi diye kesin :))))

günaydın fınfık,aso ve figen....
afiyet olsun aso eşinede sana ve kızına yerim ben onu cimcime.

afiyet olsun asocum nettiniz öyle gece geceaklinialirimsmile

kizlar ben cikayim birazdan gelirim kendinize iyi bakin birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim allaha emanet olunolumunekankayizsmile

günaydın fınfık,aso ve figen....
afiyet olsun aso eşinede sana ve kızına yerim ben onu cimcime.

afiyet olsun asocum nettiniz öyle gece geceaklinialirimsmile

İyi etmişsin zemuszemus
:)) sağolun kızlar.Ya canım bişey yemek istiyodu sanırım acıkmıştım. diye diye eşim de başladı ben acıktım yemek söyleyelim neresi açıktır fln filan sonra verdik sipariş amannnn napayım arada olur böyle kaçamaklar direk yağ olmuştur dünkü yediklerimiz kaydirigubbakcemile3

günaydın kizlar..

kandiliniz mübarek olsun..daha çok dua edelim bugün bebişlerimiz ve biz sağlikli olalim hep diye olumunekankayizsmile

Günaydın bayanlar..
uzun zamandır foruma giremiyordum..bayaa bi ilerlemiş.. geçmişe de biraz baktım ama, göremedim.
ayrıntılı ultrasona giren var mı aranızda??
iyi kandiller..

günaydn kızlar... ne kandili bugün? kutlu ve mutlu olsun hepinize :)
ben yenı bı dızıye sardırdım onu seyredıyorum dun de bugun de zaten 2 sezonu yayınlanmıs henuz yarına bıter heralde, arada da oyunuma dalınca zaten buraya vakıt kalmıo :) arada gelıp yazarım sıze, hadı gorusuruz bakalım..

günaydıın regaib kandiliniz mübarek olsun, bebeklerimiz için bol bol dua edelim bu gece!

günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah

çoook geçmiş olsun zeynepcim, en kısa zamanda iyileşir inşallah kızın. havuzda mı üşüttü acaba??

herkese günaydın a.s.
kandiliniz mübarek olsunn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…