2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah

geçmiş olsunnn canım inş.bir anca öncee iileşir

seninde kandilin mübarek olsun saol canım

Günaydın caanım :) yaaa dün google da bi baktım benim tüm yazdıklar meydanda eee isim soyadda bariz belli :) dedim değiştirmek lazım o kadar kaynana maynana dedikodusu var kaydirigubbakcemile3

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM BUGÜN HÜRMETİNE BEBEKLERİMİZ SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

aaa asom sana yazdıklarımm çıkmamışşş
aaa demek cıkıyo googleee da
bebek açıkmıştırrr yiyince cokta sevinmiştir eminim

daha geçen hafta cuma babamla annem geldi doğum günüm olduğu için ama ne bileyim tutamadım kendimi.. evet canım birşeylerle uğraşmaya başlayacağım inşallah :))

günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah

çok geçmiş olsun canım ya kıyamam... ballı limonlu su, ballı limonlu ıhlamur biraz karabiberle çok iyi geliyor.. eğer limon yiyebiliyorsa kabuğuyla beraber yarım limon yedir akşama da diğer yarısını.. çok iyi geliyor ben kendimi kötü hissettiğimde yerim sabaha bişeyim olmaz..

Ne güzel bir mesaj bu canım Allah razı olsunnnn senin de kandilin mübarek olsun..

Regaip Kandiliniz Mübarek Dualarınız Kabul Olsun..

günaydınlar!
herkese hayırlı kandiller! bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
hamileliğimiz ve doğumumuz su gibi geçsin.

günaydınlar!

Aminnnnnn inşallahhh canım, sana da hayırlı kandiller hoşgeldin.. gözün aydın cnm bebişinin cinsiyeti belli olmuş.. Allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin..

sağol esracım evet cinsiyetimiz erkekmiş.
edepsiz kuzum önce gülücük attı sonra döndü poposunu gösterdi.
az önce karnım acıktı değişiklik olsun diye eti formun mısır pirinç patlağından almıştım onu yiyordum.
arkadaşım geldi bu lıght yenmez bu diye kızdı.
lıght olduğunu unutmuşum.
çubuk kraker yemekten bıktım.
ne yicem ben aralarda. meyve getiriyorum sıcaktan bozuluyor.
tatilde evde birşeyler yapayım bari arada yerim.

Günaydınnnnnnn kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile5
iidir sen nasılsın canım . ütü yapmam gerekiyor ama ertelemek için bahaneler üretiyorum anırım klimayı acarak yapabileciğim burası çok sıcak arkadaşlar dışarıda kimse yok....
günaydınlar!

aminnnnn canımmmm. dün bir tanıdığı gördüm kızın doğumuna 40 gün filan kalmış ama durumu çok kötüydü sıcaktan yürüyemiyordu. rabbime şükrettim bizim ağır günlerimiz en aazından serin havalara denk gelcek çok şükür rabbime.

evet bende ona şükrediyorum Sacescim. şimdi rahatız çok şükür.
bu arada herkes tuz yeme diyor birden kesmedim ama artık çok az kullanıyorum sonra bırakıcam.

geçmiş olsun kızına cnm, çok üzüldüm, bol bol sıcak bi şi ler içir bari belki ii gelir...

Günaydınlar herkese opuyorumnanaktan

Saces seninde kandilin mübarek olsun canım
Herkese iyi kandiller..

hepinizin kandili mübarek olsun

sizinde kandiliniz mubarek olsun kızlar...

ooohhhhh afiyet olsun cnm, yarasın bebişede...

Günaydın kızlar, nasılsınız...

geçmişi okuya okuya geliyorum...

günaydın nalancığım zaten geçmişin çogunda sen varsın dün akşam çok sıkılmışsın belli....bir müddet maçlarla yaşıcaz sanırım. aslında benim kocada izliyecekte ben izin vermiyorum. Çünkü hem pc de oyun oynayacak hemde maç izleyecek yani 2 meşgalemide işgal edecek bende birinden birini seçmesini söylüyorum sevgili oyunundan (kumam olur) vazgeçemediği için izliyemiyor ben de diziler filan takılıyorum işte.kaydirigubbakcemile3

Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri
kandiliniz mübarek olsun
sağlıklı bir hamilelik, sorunsuz bir doğum yapmak ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş.
Hani derler yaa tek avazda doğum yapmak dileğiylee

günaydın güzel anne ve onun bebişi seninde kandilin mubarek olsun. aminnnnnnnnnn canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…