günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun.Regaip Kandiliniz mübarek olsun[/SIZturkbayragiE]
Günaydın caanım :) yaaa dün google da bi baktım benim tüm yazdıklar meydanda eee isim soyadda bariz belli :) dedim değiştirmek lazımo kadar kaynana maynana dedikodusu var kaydirigubbakcemile3
Dün gece eşimle açlık komasına girdik ne olduysa:) Durmadan acıktım galiba ben diye diye adamı acıktırdımGece 12de kokoreç,midye tava yedi eşim :) Ben de köfte ekmek kızım da şaşırmıştır annem bu saatte yemezdi diye kesin :))))
ah kıyamam dolmuşun demekki baya, neyse yakınsa en kısa zamanda görüşün hasret giderin bari, bu kadar üzülmenden ii dir, sen demek tamamen hamilelik duygusallığına yenik düşmüşün bu aralar, kafanı dağıtacak bi şi ler yapsan belki düzelir cnm...
günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun.Regaip Kandiliniz mübarek olsun[/SIZturkbayragiE]
günaydınlar!
herkese hayırlı kandiller! bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
hamileliğimiz ve doğumumuz su gibi geçsin.
iidir sen nasılsın canım . ütü yapmam gerekiyor ama ertelemek için bahaneler üretiyorum anırım klimayı acarak yapabileciğim burası çok sıcak arkadaşlar dışarıda kimse yok....Günaydınnnnnnn kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile5
günaydınlar!
herkese hayırlı kandiller! bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
hamileliğimiz ve doğumumuz su gibi geçsin.
Günaydınlar herkese opuyorumnanaktan
Saces seninde kandilin mübarek olsun canım
Herkese iyi kandiller..
hepinizin kandili mübarek olsun
Dün gece eşimle açlık komasına girdik ne olduysa:) Durmadan acıktım galiba ben diye diye adamı acıktırdımGece 12de kokoreç,midye tava yedi eşim :) Ben de köfte ekmek kızım da şaşırmıştır annem bu saatte yemezdi diye kesin :))))
günaydın esra,melodi,melcan ,bijo
Günaydın kızlar, nasılsınız...
geçmişi okuya okuya geliyorum...
herkese kocamann günaydınlarr..
kandiliniz mübarek olsunn arkadaşlarrr...
Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri
kandiliniz mübarek olsun
sağlıklı bir hamilelik, sorunsuz bir doğum yapmak ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş.
Hani derler yaa tek avazda doğum yapmak dileğiylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?