2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inş öledir ya çok tatlılar bi anda varlığını hissetmek çok güzel bir duygu

evet gerçekten çok güzel bi duygu bende ilk hissettiğimde çok heycanlandım, benimki sağda yatıyo ama...

çoook geçmiş olsun zeynepcim, en kısa zamanda iyileşir inşallah kızın. havuzda mı üşüttü acaba??

geçmiş olsun kızına cnm, çok üzüldüm, bol bol sıcak bi şi ler içir bari belki ii gelir...

sizinde kandiliniz mubarek olsun kızlar...

ooohhhhh afiyet olsun cnm, yarasın bebişede...

yeni gelenler günaydınlar!
zeyn geçmiş olsun kızına canım.

geçmiş olsun zeyn kızına allah iyiliğini versin.

zeyn geçmiş olsun çok kızınaa,hemen iyileşsin :)

kizlar cok sagolun allah razi olsun cay yaptim kizima iciyor simdi daha iyi gibi bugün dinlenirse yarina birseyi kalmaz insallah:Saruboceq:

canim benim bebiste hep solumda yada tam rahmin üstünde bazen sagima yatiyorum belki kayar diye yok anam soluma yapismis sanki cocuk:roflol: doktoruma sorucam zaten niyye böyle diyesempatiksalakcinni

canim benim bebiste hep solumda yada tam rahmin üstünde bazen sagima yatiyorum belki kayar diye yok anam soluma yapismis sanki cocuk:roflol: doktoruma sorucam zaten niyye böyle diyesempatiksalakcinni
bende korkuyorum artık sola yatmaya bebeğin kafasına yatıcam diye ayağa kalkana kadar bebek orda duruyo çok tuhaf birşey
evet bende hep sağda hissediyorum ayaklarını zaten benimkinin bası aşağıdaymıs

ben iki taraftada hissediyorum ya benimki çok hareketli yada bi kafa bi tekme sallıyo bize ama 2 gündür sol tarafımda çok fazla hissediyorum

sıcaktan pc ekranına bakamıorum şaşı oldum iice çok uyku bastırdııııııı.
evimmmmmmmmmmmde olsamda yatsam uyusam cıbıl cıbıl serin serin

valla bende öyle sirt üstü yatmaya gayret ediyorum bebise birsey olur diyeboshayallersmile

bende evimde olmak istim cıbıl cıbıl
bide duşta olmak zemuszemus
habire yıkanasım var
banyoya aşeriyom hep :roflol:

Ohhhhhhhhhhhh be ütü bitti şükür klima ile yaptım ama ne yapım sıcakta başka ütümü yapılır. Bu arada doktor bana klima önünde oturmayacaksın dedi de ondan bu klimadan kaçış.
Evet ya deniz gibisi yok havuz filan kesmiyor.Su kuşu olursun ne güzel bebişinde alışır zaten seneye bu zamanlar tam denize girmelik olacaklar inş. çok merak ediyorum acaba bebeğimde benim gibi denizi sevecekmi? babası ne güneşlenmeyi nede denizi seviyor malak gibi yatim diyor gölge de ne anlar erkekler .Ama benim oğlum denizi sevecek ah o memikler bende de sorun ne bir yere sığıyorlar nede estetikler.Ucuna bakamıyorum zaten pembe gögüs ucumu özledim ama emsirdikten sonra düzeliyormuş.
bi anda öle şiş görünce çok şaşırdım soluma yatmaya korkar oldum cumartesi doktoruma sorucam bakalım niye öle yapıyomuş

ya ben solumuza yatmamızın bizim için ve bebişimiz için ii olduğunu okumuştum sanırım kaan kocatepeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…