size bişey sorcam..
ben 18.haftadayım ama hareketleri ile ilgili bişey anlayamıyorum..
benmi acele ediyorum yoksa benim bebiş tembelmi..
kızlar 2 gündür kalktığımda bebek sol tarafta dev bir yumurta gibi şişmiş ve çok sert sağ tarafta bişey yok bebeğim çok hareketli hala sol tarafım şiş ve sert sizdede yaşayan varmı böle bişey
inş öledir ya çok tatlılarbi anda varlığını hissetmek çok güzel bir duygu
evet gerçekten çok güzel bi duygu bende ilk hissettiğimde çok heycanlandım, benimki sağda yatıyo ama...
seninki kız olduğundan belki kızlar sağda olurmuş derler allah herkese yaşatsın
çoook geçmiş olsun zeynepcim, en kısa zamanda iyileşir inşallah kızın. havuzda mı üşüttü acaba??
geçmiş olsunnn canım inş.bir anca öncee iileşir
seninde kandilin mübarek olsun saol canım
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM BUGÜN HÜRMETİNE BEBEKLERİMİZ SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
daha geçen hafta cuma babamla annem geldi doğum günüm olduğu için ama ne bileyim tutamadım kendimi.. evet canım birşeylerle uğraşmaya başlayacağım inşallah :))
çok geçmiş olsun canım ya kıyamam... ballı limonlu su, ballı limonlu ıhlamur biraz karabiberle çok iyi geliyor.. eğer limon yiyebiliyorsa kabuğuyla beraber yarım limon yedir akşama da diğer yarısını.. çok iyi geliyor ben kendimi kötü hissettiğimde yerim sabaha bişeyim olmaz..
Ne güzel bir mesaj bu canım Allah razı olsunnnn senin de kandilin mübarek olsun..
Regaip Kandiliniz Mübarek Dualarınız Kabul Olsun..
geçmiş olsun kızına cnm, çok üzüldüm, bol bol sıcak bi şi ler içir bari belki ii gelir...
sizinde kandiliniz mubarek olsun kızlar...
ooohhhhh afiyet olsun cnm, yarasın bebişede...
yeni gelenler günaydınlar!
zeyn geçmiş olsun kızına canım.
geçmiş olsun zeyn kızına allah iyiliğini versin.
zeyn geçmiş olsun çok kızınaa,hemen iyileşsin :)
kizlar cok sagolun allah razi olsun cay yaptim kizima iciyor simdi daha iyi gibi bugün dinlenirse yarina birseyi kalmaz insallah:Saruboceq:
kızlar 2 gündür kalktığımda bebek sol tarafta dev bir yumurta gibi şişmiş ve çok sert sağ tarafta bişey yok bebeğim çok hareketli hala sol tarafım şiş ve sert sizdede yaşayan varmı böle bişey
inşallah cnm, Allah acil şifalar versin...
seninki kız olduğundan belki kızlar sağda olurmuş derler allah herkese yaşatsın
sagol tatlimopuyorumnanaktan
bende korkuyorum artık sola yatmaya bebeğin kafasına yatıcam diye ayağa kalkana kadar bebek orda duruyo çok tuhaf birşeycanim benim bebiste hep solumda yada tam rahmin üstünde bazen sagima yatiyorum belki kayar diye yok anam soluma yapismis sanki cocuk:roflol: doktoruma sorucam zaten niyye böyle diyesempatiksalakcinni
evet bende hep sağda hissediyorum ayaklarını zaten benimkinin bası aşağıdaymıs
bende korkuyorum artık sola yatmaya bebeğin kafasına yatıcam diye ayağa kalkana kadar bebek orda duruyo çok tuhaf birşey
ben iki taraftada hissediyorum ya benimki çok hareketli yada bi kafa bi tekme sallıyo bize ama 2 gündür sol tarafımda çok fazla hissediyorum
Evet ya deniz gibisi yok havuz filan kesmiyor.Su kuşu olursun ne güzel bebişinde alışır zaten seneye bu zamanlar tam denize girmelik olacaklar inş. çok merak ediyorum acaba bebeğimde benim gibi denizi sevecekmi? babası ne güneşlenmeyi nede denizi seviyor malak gibi yatim diyor gölge de ne anlar erkekler .Ama benim oğlum denizi sevecekEvet ya tek insanın canı sıkılıyor aynen. Ben de denizi o kadar özledim ki anlatamam.Annemler cumartesi geçiyorlar yazlığa sonunda.Temmuzun ilk haftası da ben gitcem.Denizden çıkmıcam bi gideyim de :) bebeğim deniz mineralleri alsın azcıkkaydirigubbakcemile3
ah o memikler bende de sorun ne bir yere sığıyorlar nede estetikler.Ucuna bakamıyorum zaten pembe gögüs ucumu özledim ama emsirdikten sonra düzeliyormuş.slm kızlarr. kandiliniz mübarek olsun olumunekankayizsmile
benimde ayaklarım çok berbat şişiyor yaa netcez böle bilmem boshayallersmile
memikler ayrı alem aldı başını gidiyo eyvahedigeldismile uçları kararınca sevemedim benim deil gibi geliolar laelaelaelaelae
bi anda öle şiş görünce çok şaşırdım soluma yatmaya korkar oldum cumartesi doktoruma sorucam bakalım niye öle yapıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?