2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aso sıcağı birde bana sor eriyoruz............ ah istanbulda olmak vardı geçen sene ne güzel daha serin bir ortamdaydım.şimdi yanıyorum allah yardımcımız olsun.
Sen nerdesin Muğla merkez mi,bodrum mu yoksa ayy sen tam tatil merkezindesin her yer yakın sana ordan asıl seninki ne güzel :) atla denize:)

arkadaşlar benimde iki gündür ayaklarım şişiyoo ama sadece sağ şişiyo anlamıyom sıcaklar bastırdı yaa birde sürekli oturuyom yaa
ayaklarımı uzatıyom artık dün tuzlu su yaptım iyi geldi küvetin tıpaçı kayboldu bulamadım dün niyetm küveti doldurup içine uzanmaktı azcıkda tuz koyardım bugün alicez tıpa :)

canım tuzuda bırakmamak lazımmış iyot bebeğin zekasını etkiliyormuş netten okumuştum bende fazla yemezdim ama şimdi yemeklere sonradan atıyorum etkisini kaybetmesin diye tamamen kesmekte doğru değilmiş

evet güzelim mutlaka yemeliyiz ama işte ödem yapıncada çok tehlikeli oluyor zehirlenme gibi filan. yemeklere koyuyorum ama azalttım salata ekmek mutlaka tuzlu peynir cabası.bir yerlerden alıyoruz zaten bi şekilde.

Günaydın kızlar nasılsınız? Herkesin kandili mübarek olsun bol
Bol dua edelim hersey için geçmişi okuyamiyorum telefondan zor oluyor umarim herkes iyidır bir sorun yoktur.

teşekürler sacesim
bi yandan da bebek odası yapıyo musunuz diye sordum yapıyolarmış mothercareden baktığım bebek odası takımını çekmiştim onu gösterdim yaparız dediler buna daha çok sevindim en azından ucuza yaptırabilirim :kedi:

şişik derken korku bastı bana ha akannehir
evden işyerine gelirken 30dk felan yürüyorum bnide şişik olursa yürüyemem
7. ayda işten çıkartırlar beni akannehir
ben çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum bebemle vakşt gecirim istiyorum
bebe 2 aylıkken işe gelirsem çok ağlarım yaaa

günaydın esra,melodi,melcan ,bijo

günaydın canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız.herkesin kandili mübarek olsun..bütün dualarınız kabul olsun inşş
sağol canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın ? sıcaklarla boğuşuyorummmmm, uffff

oy yerim ben onuuuuuuuuuuu
kreker yemeyi bıraktım, sert meyveleri tercih et canım bozulmaz o zaman.. ya da pratik sandviçler hazırla..

evet ya bu sıcakta son aylar hiç çekilmez..Allah yardımcısı olsun...

Eşim dışarı çıkmıştı geliyormuş ben kahvaltı hazırlıyım görüşürüz kızlar..kaydirigubbakcemile5

kızlar 2 gündür kalktığımda bebek sol tarafta dev bir yumurta gibi şişmiş ve çok sert sağ tarafta bişey yok bebeğim çok hareketli hala sol tarafım şiş ve sert sizdede yaşayan varmı böle bişey

Sen nerdesin Muğla merkez mi,bodrum mu yoksa ayy sen tam tatil merkezindesin her yer yakın sana ordan asıl seninki ne güzel :) atla denize:)
canım benim ortacadayım ben ama işte gitmek lazım sahillr çok yakın değil buda benim şansım.. tek başınada gidilmiyor sıkılıyorsun şuan zaten dışarı çıkamıyoruz aslında bende hep gelmeeden önce ohhhhhhhh sefam olsun her gün denize girerim filan diyordum ama yakın olunca yapamıyorsun işte. tatil gibi olmuyor bakalım hafta sonları denize kaçarız sanırım.

ne güzeeeeellllllllllll inş dilediğin gibi olur canım.

kızlar ben çıkıyorum ütü yapmaya calışacağım umarım bitiririm kendinize ve bebişlerinize ii bakın.

Evet ya tek insanın canı sıkılıyor aynen. Ben de denizi o kadar özledim ki anlatamam.Annemler cumartesi geçiyorlar yazlığa sonunda.Temmuzun ilk haftası da ben gitcem.Denizden çıkmıcam bi gideyim de :) bebeğim deniz mineralleri alsın azcıkkaydirigubbakcemile3

bendede oluyor canım zaman zaman benim sağımdaaa sankii ittiriyo gibi geriliyooo sonra geçiyooo arada yapıyoo benim bebeğimde hareketliii

slm kızlarr. kandiliniz mübarek olsun olumunekankayizsmile
benimde ayaklarım çok berbat şişiyor yaa netcez böle bilmem boshayallersmile
memikler ayrı alem aldı başını gidiyo eyvahedigeldismile uçları kararınca sevemedim benim deil gibi geliolar laelaelaelaelae

bendede oluyor canım zaman zaman benim sağımdaaa sankii ittiriyo gibi geriliyooo sonra geçiyooo arada yapıyoo benim bebeğimde hareketliii

bi anda öle şiş görünce çok şaşırdım soluma yatmaya korkar oldum cumartesi doktoruma sorucam bakalım niye öle yapıyomuş

saol canım seninde işte olanlar bi leğen suu ayaklarını sokcak evde olanlarr zatenn rahat

size bişey sorcam..
ben 18.haftadayım ama hareketleri ile ilgili bişey anlayamıyorum..
benmi acele ediyorum yoksa benim bebiş tembelmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…