Sen nerdesin Muğla merkez mi,bodrum mu yoksaaso sıcağı birde bana sor eriyoruz............ ah istanbulda olmak vardı geçen sene ne güzel daha serin bir ortamdaydım.şimdi yanıyorum allah yardımcımız olsun.
canım tuzuda bırakmamak lazımmış iyot bebeğin zekasını etkiliyormuş netten okumuştum bende fazla yemezdim ama şimdi yemeklere sonradan atıyorum etkisini kaybetmesin diye tamamen kesmekte doğru değilmiş
günaydın esra,melodi,melcan ,bijo
sağol canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın ? sıcaklarla boğuşuyorummmmm, uffffgünaydın kızlar nasılsınız.herkesin kandili mübarek olsun..bütün dualarınız kabul olsun inşş
sağol esracım evet cinsiyetimiz erkekmiş.
edepsiz kuzum önce gülücük attı sonra döndü poposunu gösterdi.
az önce karnım acıktı değişiklik olsun diye eti formun mısır pirinç patlağından almıştım onu yiyordum.
arkadaşım geldi bu lıght yenmez bu diye kızdı.
lıght olduğunu unutmuşum.
çubuk kraker yemekten bıktım.
ne yicem ben aralarda. meyve getiriyorum sıcaktan bozuluyor.
tatilde evde birşeyler yapayım bari arada yerim.
iidir sen nasılsın canım . ütü yapmam gerekiyor ama ertelemek için bahaneler üretiyorum anırım klimayı acarak yapabileciğim burası çok sıcak arkadaşlar dışarıda kimse yok....
çok şükür iyiyim canım, benim de ütüm var ama bu sıcakta yapamam düşer kalırım valla..
aminnnnn canımmmm. dün bir tanıdığı gördüm kızın doğumuna 40 gün filan kalmış ama durumu çok kötüydü sıcaktan yürüyemiyordu. rabbime şükrettim bizim ağır günlerimiz en aazından serin havalara denk gelcek çok şükür rabbime.
canım benim ortacadayım ben ama işte gitmek lazım sahillr çok yakın değil buda benim şansım.. tek başınada gidilmiyor sıkılıyorsun şuan zaten dışarı çıkamıyoruz aslında bende hep gelmeeden önce ohhhhhhhh sefam olsun her gün denize girerim filan diyordum ama yakın olunca yapamıyorsun işte. tatil gibi olmuyor bakalım hafta sonları denize kaçarız sanırım.Sen nerdesin Muğla merkez mi,bodrum mu yoksaayy sen tam tatil merkezindesin her yer yakın sana ordan asıl seninki ne güzel :) atla denize:)
teşekürler sacesim
bi yandan da bebek odası yapıyo musunuz diye sordum yapıyolarmış mothercareden baktığım bebek odası takımını çekmiştim onu gösterdim yaparız dediler buna daha çok sevindim en azından ucuza yaptırabilirim :kedi:
Evet ya tek insanın canı sıkılıyor aynen. Ben de denizi o kadar özledim ki anlatamam.Annemler cumartesi geçiyorlar yazlığa sonunda.Temmuzun ilk haftası da ben gitcem.Denizden çıkmıcam bi gideyim de :) bebeğim deniz mineralleri alsın azcıkkaydirigubbakcemile3canım benim ortacadayım ben ama işte gitmek lazım sahillr çok yakın değil buda benim şansım.. tek başınada gidilmiyor sıkılıyorsun şuan zaten dışarı çıkamıyoruz aslında bende hep gelmeeden önce ohhhhhhhh sefam olsun her gün denize girerim filan diyordum ama yakın olunca yapamıyorsun işte. tatil gibi olmuyor bakalım hafta sonları denize kaçarız sanırım.
ne güzeeeeellllllllllll inş dilediğin gibi olur canım.
kızlar 2 gündür kalktığımda bebek sol tarafta dev bir yumurta gibi şişmiş ve çok sert sağ tarafta bişey yok bebeğim çok hareketli hala sol tarafım şiş ve sert sizdede yaşayan varmı böle bişey
Kızlar ben de kaçıyorum kahveye misafirlerim geldi çok çok öpüyorum görüşürüz.
bendede oluyor canım zaman zaman benim sağımdaaa sankii ittiriyo gibi geriliyooo sonra geçiyooo arada yapıyoo benim bebeğimde hareketliii
slm kızlarr. kandiliniz mübarek olsun olumunekankayizsmile
benimde ayaklarım çok berbat şişiyor yaa netcez böle bilmem boshayallersmile
memikler ayrı alem aldı başını gidiyo eyvahedigeldismile uçları kararınca sevemedim benim deil gibi geliolar laelaelaelaelae
bi anda öle şiş görünce çok şaşırdım soluma yatmaya korkar oldum cumartesi doktoruma sorucam bakalım niye öle yapıyomuş
öyle rahat ediyodur canım uyumak için kendilerine yer beğeniyolarmışşş:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?