benim memiklerde kahverengi oldu ne ka çiykin
güle güle tak tacını prop
tacın cok seker..
slm güzel anneler...hepinizin kandili mübarek dualarınız kabul olsun....
slm kızlarslm...
tum annıslerın kandılı mubarek olsun..
.inşallah hepımız saglıklı bı hamılelık sonunda saglıklı bebıslerımızı kucagımıza alırız.Allah hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah...AMİNNN
kızlar hamıslerın duası kabul olurmus ole duydum.bol bol dua edlım
POffffffffffffffffffffffffffffff valla eridim bittim kızlar bi gezmeye gittim geldim haşlandı beynim, bundan sonra bı hafta evden cıkmam artık :)))
cevahir e gittim kendıme tatıl ıcın ciciler aldım, şort da alıcaktım ama bi denecık sort 80 mılyon valla dedım ben bunu hamılelıgım bıtınce gıymem heba olur alamadımüstlere verılen paraya acımıyorum dogurunca da gıyılır ama altlar gıyılmez kı bir şortum bilee yok anlıyor musunuz ne giyiciğim tatılde
loğusa tacıım hazır :)bugün kargoya verıo bakalım ne zaman elımde olcak :))
benımkılerde kahve bıde yer cekımıne uydular buyuklukten artık sutyensız gezemıyorum yoksa terden altları pısık olur...annelık zorr
bende gecen gün ordaydın ne ka güzel şeyler vardı boshayallersmilePOffffffffffffffffffffffffffffff valla eridim bittim kızlar bi gezmeye gittim geldim haşlandı beynim, bundan sonra bı hafta evden cıkmam artık :)))
cevahir e gittim kendıme tatıl ıcın ciciler aldım, şort da alıcaktım ama bi denecık sort 80 mılyon valla dedım ben bunu hamılelıgım bıtınce gıymem heba olur alamadımüstlere verılen paraya acımıyorum dogurunca da gıyılır ama altlar gıyılmez kı bir şortum bilee yok anlıyor musunuz ne giyiciğim tatılde
bugün kimsecikler yok sıcak bayıldı herhalde herkes.. :)
slm canım seninde kandilin mubarek olsun. amin canım inş.:Saruboceq:kızlar selamlar regaip kandilimiz mübarek olsun allahım hepimizi bebelerimize sağsalim kavuştursun inş
popona olan ince bi eşofman al onu şort yap, bu arada tacın güzel olmuş cnm...
POffffffffffffffffffffffffffffff valla eridim bittim kızlar bi gezmeye gittim geldim haşlandı beynim, bundan sonra bı hafta evden cıkmam artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?