2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm güzel anneler...hepinizin kandili mübarek dualarınız kabul olsun....

slm...
tum annıslerın kandılı mubarek olsun..
.inşallah hepımız saglıklı bı hamılelık sonunda saglıklı bebıslerımızı kucagımıza alırız.Allah hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah...AMıNNN

kızlar hamıslerın duası kabul olurmus ole duydum.bol bol dua edlım

POffffffffffffffffffffffffffffff valla eridim bittim kızlar bi gezmeye gittim geldim haşlandı beynim, bundan sonra bı hafta evden cıkmam artık :)))
cevahir e gittim kendıme tatıl ıcın ciciler aldım, şort da alıcaktım ama bi denecık sort 80 mılyon valla dedım ben bunu hamılelıgım bıtınce gıymem heba olur alamadım üstlere verılen paraya acımıyorum dogurunca da gıyılır ama altlar gıyılmez kı bir şortum bilee yok anlıyor musunuz ne giyiciğim tatılde
loğusa tacıım hazır :)
bugün kargoya verıo bakalım ne zaman elımde olcak :))

kızlar selamlar regaip kandilimiz mübarek olsun allahım hepimizi bebelerimize sağsalim kavuştursun inş

melaike -cıncık amin inşallah
evet hamilelerin duaları kabul olurmuş

slm güzel anneler...hepinizin kandili mübarek dualarınız kabul olsun....

slm kızlar

güle güle kullan canım tacını.Bende bikinide yaşıyorum o sorunu memişlerim büyüdüğü için eskilerini kullanamıyorum yenilerde pahalı sonra kullanabilecekmiyim ? sorun bir bikinim bile yok.:teytey:

benımkılerde kahve bıde yer cekımıne uydular buyuklukten artık sutyensız gezemıyorum yoksa terden altları pısık olur...annelık zorr

gezilmezki artık kocemen oldu sempatiksalakcinni
sarkıyo sanki böle eyvahedigeldismile
bende gecen gün ordaydın ne ka güzel şeyler vardı boshayallersmile
tacını göremim ben bilmiyorumkismile

bugün kimsecikler yok sıcak bayıldı herhalde herkes.. :)

bence de laelaelaelaelae

prop bişey merak ediyom.senin gayet iyi bi mesleğin var.bende o sektördeyim çok ihiyaç duyulan bi meslek seninki.keyfiyenmi çalışmıyosun.yoksa başka özel bi nedeni mi var.hem bence en iyisni yapıysounda :))))

popona olan ince bi eşofman al onu şort yap, bu arada tacın güzel olmuş cnm...

nası yani alıp kesiyim mi sonra ? bi de C&A ya gittim Gebe deki pahalı diye ordakı ucuzdu eyvallah ama beden yoktu 34 ve 36 beden kalmışmış sadece :S adama dedım kı hıc hayatında 34 beden hamıle gordun mu adam dıyo normalde kac bedensen o bedenı alıosun ıste dıyo salak mıdır nedır hıc kılo almıom sankı sadece karnım cıkıo hıc kılo almadan dedım lanet olsun :) şort da cok guzeldı haaaa haki yeşil en sevdıgım renk ucuzdu da 45 TL ama tabı kı 34 ve 36lar sonsuza kadar durcak orda cunku oyle bı hamıle dont exist yani :)

tacıma yapılan iltifatlar için tekrar tekrar teşekkürler kızlar :) işalla oğlum da beğenir doğunca

ay süper. kaça aldın

iyi günlerde kullan tacını canım, çok güzel olmuş...

yeğenim ben de gece ateşi çıkmış şimdi gayet normal ama ıslak mendilleri hazırlayıp başına ve sırtına koydum.. şimdiden bizim bebişe alıştırma oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…