2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saces ne güzel dileklerde bulunmuşsun...
inşallah hepiniz zamanında ve sağlıklı, rahat bir şekilde , tek avazda:)bebişlerimizi kucağımız alırız...gerçi ben kendimle dalga geçmeye başladım...
normal doğuma cesaretim yok..
eşime diyorumki bu yıl kurban kesmemize gerek yok nasılsa beni kescekler kuzu gibi diye::)))

evet bende ona şükrediyorum Sacescim. şimdi rahatız çok şükür.
bu arada herkes tuz yeme diyor birden kesmedim ama artık çok az kullanıyorum sonra bırakıcam.

ya tuz sorunu bende de var ne kadar dikkat etsemde yemeklere tuz koyuyorum canım ama sanırım ondan da vazgeçecegim. Her akşam 1 saat yürüyüş yapıyorum yürürken ellerim ve ayaklarım o kadar şişiyorki....Daha erken mi bu şişmeler bilmiyorum ama dikkat etmek istiyorum işte.

sağol canım. senin için hayırlısı olurinş. ben normal doğum yapmak istiyorum ama kısmet rabbim hepimize dikişsiz sorunsuz doğumlar nasıp etsin.:Saruboceq:

benimki hem benimle sohbet edip, hem internette takılıp hemde maç izliyo, ben bi şi diemiyorum çünki ikimizinde bilg. ayrı, diziyide divx e kaydediyorum ertesi gün izliyorum, mesela şu an yaprak dökümünü izliyorum, napim bir ay katlancam artık aşkımın hatrı için...

günaydın kısçeler
kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin geri çevirmesin inşallah

ben çok yorgunum bayılazam nefes nefese geldim akannehir
dün portmanto ölçüsünü aldılar 2 haftaya kadar gelicek sevindirik olabiliyorum

hayırlı kandiller arkadaşlar

sizinde kandiliniz mubarek olsun kızlar...

günaydınnn
kandiliniz mübarek olsun..
sabah sabah mutfak dolapçılar geldi uyurum diyordum ne güseel . 8,30 da geldiler. akannehir
yapıyorlar şimdi. sonra birsürü iş benı beklıyor off nası yapçaammmm :umursamaz:

banada sağlık ocağında hemşire ödem var dedi. daha başındasın son aylarda gebelik zehirlenmesine neden olur dedı... tuzlu , hamur işi yeme , diyet zeytin peynir ye, ayakta kalma dedi .
dün yemeklere az tuz koydum . inşallah bıdahakı gittiğimde olmaz. korktum kafamçokkarıştı

Aaa evet geçen bende yürüyüş yaparken ellerim şişti neden acaba :bbo:

Aslında bende izin veririm ama benim bil. evlendiğimiz hafta sattı neymiş çok eskimiş elektronik eşyalara takıntısı var meslekten dolayı benimki çok eskimiş yenisini alcakmış hala alcak o nedenle........ tekbir elektronik eşya kullanabilir.

günaydın . hayırlı olsun eşyalar.

günaydın hanımlar herkesin kandili mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun inşallah

günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah

geçmiş olsun zeyn kızına allah iyiliğini versin.

hayırlı kandiller arkadaşlar
sanada hayırlı kandiller canım
KOlay gelsin
günaydın hanımlar herkesin kandili mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun inşallah

günaydın seninde kandilin mubarek olsun .aminnnn

melodimi aynı sorun bendede var
sabah kahvaltısını çok iyi yapmama rağmen acıkıyom iş yerinde ne yiycemi şaşırıyom salatalık getiriyorum bende onu yiyorum şeftali yiyorum dün dayanamadım gözleme yedim sonra midem yandı tabeee yada bak sandivüç ekmek arasına iki tane hergün hazırla içine peynir domates salatalık koy onu yee en iyisi arkadaşım ben öyle çözüm buldum bastırıyor insanın içini birde ayran ohhh zemuszemus

hamile olmadan öncede şişiyordu da bu kadar değil şimdi baya arttı o nedenle tuzdan kaçıyorum sanırım o yapıyor.

canım tuzuda bırakmamak lazımmış iyot bebeğin zekasını etkiliyormuş netten okumuştum bende fazla yemezdim ama şimdi yemeklere sonradan atıyorum etkisini kaybetmesin diye tamamen kesmekte doğru değilmiş

sevinmiştir tabi sevinmez mi gecenin yarısında yemek yedi bebişim :)))

Napıyosunuz kızlar,bugün hava çok sıcak yaa

aso sıcağı birde bana sor eriyoruz............ ah istanbulda olmak vardı geçen sene ne güzel daha serin bir ortamdaydım.şimdi yanıyorum allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…