evet bende ona şükrediyorum Sacescim. şimdi rahatız çok şükür.
bu arada herkes tuz yeme diyor birden kesmedim ama artık çok az kullanıyorum sonra bırakıcam.
saces ne güzel dileklerde bulunmuşsun...
inşallah hepiniz zamanında ve sağlıklı, rahat bir şekilde , tek avazda:)bebişlerimizi kucağımız alırız...gerçi ben kendimle dalga geçmeye başladım...
normal doğuma cesaretim yok..
eşime diyorumki bu yıl kurban kesmemize gerek yok nasılsa beni kescekler kuzu gibi diye::)))
günaydın nalancığım zaten geçmişin çogunda sen varsın dün akşam çok sıkılmışsın belli....bir müddet maçlarla yaşıcaz sanırım. aslında benim kocada izliyecekte ben izin vermiyorum. Çünkü hem pc de oyun oynayacak hemde maç izleyecek yani 2 meşgalemide işgal edecek bende birinden birini seçmesini söylüyorum sevgili oyunundan (kumam olur) vazgeçemediği için izliyemiyor ben de diziler filan takılıyorum işte.kaydirigubbakcemile3
hayırlı kandiller arkadaşlar
günaydın kısçeler
kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin geri çevirmesin inşallah
ben çok yorgunum bayılazam nefes nefese geldim akannehir
dün portmanto ölçüsünü aldılar 2 haftaya kadar gelicek sevindirik olabiliyorum
ya tuz sorunu bende de var ne kadar dikkat etsemde yemeklere tuz koyuyorum canım ama sanırım ondan da vazgeçecegim. Her akşam 1 saat yürüyüş yapıyorum yürürken ellerim ve ayaklarım o kadar şişiyorki....Daha erken mi bu şişmeler bilmiyorum ama dikkat etmek istiyorum işte.
Aslında bende izin veririm ama benim bil. evlendiğimiz hafta sattı neymiş çok eskimiş elektronik eşyalara takıntısı var meslekten dolayı benimki çok eskimiş yenisini alcakmış hala alcak o nedenle........ tekbir elektronik eşya kullanabilir.benimki hem benimle sohbet edip, hem internette takılıp hemde maç izliyo, ben bi şi diemiyorum çünki ikimizinde bilg. ayrı, diziyide divx e kaydediyorum ertesi gün izliyorum, mesela şu an yaprak dökümünü izliyorum, napim bir ay katlancam artık aşkımın hatrı için...
günaydın kısçeler
kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin geri çevirmesin inşallah
ben çok yorgunum bayılazam nefes nefese geldim akannehir
dün portmanto ölçüsünü aldılar 2 haftaya kadar gelicek sevindirik olabiliyorum
Aaa evet geçen bende yürüyüş yaparken ellerim şişti neden acaba :bbo:
sevinmiştir tabi sevinmez mi gecenin yarısında yemek yedi bebişim :)))aaa asom sana yazdıklarımm çıkmamışşş
aaa demek cıkıyo googleee da
bebek açıkmıştırrr yiyince cokta sevinmiştir eminim
günaydin hanimlar kizim hasta bugün okula gitmedi üc gündür takir takir öksürüyor sabah kaldirdim bogazim agriyor dedi ateside var bende biraktim yatsin belki iyi olur kalkinca balli cay yapayim iyi gelir insallah
sanada hayırlı kandiller canımhayırlı kandiller arkadaşlar
KOlay gelsingünaydınnn
kandiliniz mübarek olsun..
sabah sabah mutfak dolapçılar geldi uyurum diyordum ne güseel . 8,30 da geldiler. akannehir
yapıyorlar şimdi. sonra birsürü iş benı beklıyor off nası yapçaammmm :umursamaz:
banada sağlık ocağında hemşire ödem var dedi. daha başındasın son aylarda gebelik zehirlenmesine neden olur dedı... tuzlu , hamur işi yeme , diyet zeytin peynir ye, ayakta kalma dedi .
dün yemeklere az tuz koydum . inşallah bıdahakı gittiğimde olmaz. korktum kafamçokkarıştı
günaydın hanımlar herkesin kandili mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun inşallah
sağol esracım evet cinsiyetimiz erkekmiş.
edepsiz kuzum önce gülücük attı sonra döndü poposunu gösterdi.
az önce karnım acıktı değişiklik olsun diye eti formun mısır pirinç patlağından almıştım onu yiyordum.
arkadaşım geldi bu lıght yenmez bu diye kızdı.
lıght olduğunu unutmuşum.
çubuk kraker yemekten bıktım.
ne yicem ben aralarda. meyve getiriyorum sıcaktan bozuluyor.
tatilde evde birşeyler yapayım bari arada yerim.
hamile olmadan öncede şişiyordu da bu kadar değil şimdi baya arttı o nedenle tuzdan kaçıyorum sanırım o yapıyor.
sevinmiştir tabi sevinmez mi gecenin yarısında yemek yedi bebişim :)))
Napıyosunuz kızlar,bugün hava çok sıcak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?