emin ol çalışanda çaılşmayanda bu tür düşnceler sarıyo.insan hep en güzelini yaşamak istyo ve yaşadığı şeyden emin olamıyo.daha iyisi olabilirmiydi.emin ol herkes kendi için en güzeli en hayırlısnı yaşıyo şuan.hem çalışmak okdarda güzel değil..ben çıkıcam ekimde uzun bi süre dönmeyi düşünmüyorum
genel ındırım yoktu bı reyon vardı ındırımlı pantolondan hırkaya cesıt cesıt bazı urunlerde % 50 den fazla ındırım vardı 15 TL fln tshırt aldım yanı :)
bebegıme de alıyorum kendıme de alıyorum mothercare de sepet beşik de baktım sallanan 200 Tl gibi bişidi dun gormussundur, 3 ay yatabılıomus ıcınde ben zaten 2 ay yatırcam sonra yatagına gecıcek onu da alcam da babasıyla arabyla gıttıgımızde alcam misal :)
ya ben ankarada cepadaki gebeye ne zaman gitsem fiyatlar el yakıyo ve gr indirim yok..çok şanslısın walla..güle güle giyin
ben de ındırımsız alıdm bı suru seyımı sımdıye kadar ama genelde dogumdan sonra da gıyebılcegım tarzda seyler sectım kı ıcım acımasın :) armada ya Premaman a da bak, oranın kıyafetlerı de guzel oluyo, ozellıkle hamıle bıkınılerı mayoları Gebe nınkınden cok guzel..
genel ındırım yoktu bı reyon vardı ındırımlı pantolondan hırkaya cesıt cesıt bazı urunlerde % 50 den fazla ındırım vardı 15 TL fln tshırt aldım yanı :)
bebegıme de alıyorum kendıme de alıyorum mothercare de sepet beşik de baktım sallanan 200 Tl gibi bişidi dun gormussundur, 3 ay yatabılıomus ıcınde ben zaten 2 ay yatırcam sonra yatagına gecıcek onu da alcam da babasıyla arabyla gıttıgımızde alcam misal :)
yasaklı olmayan site hangisi söyle ordan yükliyim yada dur özelden link atim sempatiksalakcinni
ay canım aman dikkat et kendine çok çok geçmiş olsun yaaaaaa :S ne kadar korkmuşsundur allah bilir yaaaa :S ah küçük cimcime yormasın sen yormasın. çok geçmiş olsun cnm bebeğin de kocaman olmuş :)selam kızlar nasiliniz..
ben dün kötü bir gün geçirdim
sabah bir kalktim wc ye gittim bide ne göreyim hafif şiddette bir kanamam var..
acayip panik oldum hemen apar topar hastaneye gittik eşim falan..
doktor hemen muayeneye adi beni ultrasonda bebegim gayet iyiydi allahtan suyu falan herşey normaldi..
sadece rahim agziyle ilgili bir problm varmiş çok zorlamadan dolayı olmuşş
eylül beni çok yoruyor onu söyledim artik yapmıcaksin istirahat edeceksin dedi..
neyse allahtan kötü bir durum olmadan geldik..testler faln derken sabah 12 den aksam 6 ya kadar ordaydim..
bu arada bebegimde 18 cm 183 gr olmuş.
aaa esinn çok geçmiş olsun istirahat etmene bak yorma kendini canım ya
Allah tekrar yasatmasın insan acaip panik oluyo ya
bende mothercareden beşik beğendim 140 tl bambu sepetkaydirigubbakcemile2
2-3 ay yatırıp normal beşiğine koyucam inşallah
15 tl falansa tişörtler iyiymiş bende iki tane almıştım esprili tişörtlerden bayanssulusmile
UK Image Host - The UKs Premier Image Hosting Service for Social Networks. dan göebilim ben
ö.m aldım mercü canım Şeniz
ay canım aman dikkat et kendine çok çok geçmiş olsun yaaaaaa :S ne kadar korkmuşsundur allah bilir yaaaa :S ah küçük cimcime yormasın sen yormasın. çok geçmiş olsun cnm bebeğin de kocaman olmuş :)
Hava kapandı ya yağmur mu yağacak ne?
esin geçmiş olsun nazar mı değdirdiler yoksam sana..
aso yağcak yağmur öle dediler akannehir
esincim haklısın valla anneyi ister elincden geldikçe yormamaya çalış
bebeğine maşallah
prop evet aralarında ciykinlerde vardı
iki tane hamile badisi bi hamile spor pantolon yeterli heralde
gerisi de esofman sort felan idare ederim diyorum
bide gecen seneden bol kesim elbiselerim var hamile elbisesi gibi onlar yeter bana bu yaz
kendime fazla masraf etmimde bebemin eksiği olmasın :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?