Hareketsizlik de yapıyor onun için hareketsiz kalma bol sıvı al meyveleri kabuklarıyla ye.benimde bu bağırsak sorunları mahvetti beni.. ilerki aylarda nolcak bilmiyorum.hayırlısı..
şimdiden karnım boyle şişince ilerde karnımın çatlamasından korkuyorum
İki gündür çorba içsem miğdem yanıyor ilaç da içmedim :gitme:
Doktora da sormadımmafoldumben
gaviscon kullan cnm ii gelio...
fınfık ilacın vardı da mı içmedin :uhm:
mide yanması normaldir hemen hemen hepimiz yasıyacağız benneyaptımki
gaviscon yasak değil bize dimi:gitme:
banada sarımsak dokundu iki gündür yanıyı midem...bende aldım ii yim şu an...
fınfıkım şöle sölim bebeler büyüdükçe mideyi rahatsız edebilir
bende yememe dikakt ettiğim halde midemin ağrısından yanmasından uyumadığımı bilirim
basıma 2 yastık koyup uyuyordum böle oturur gibi kafamçokkarıştı
Ama sürekli miğdemden gırtlağıma kadar yanıyor birde sadece öğlen yemeğinden sonra başlıyor :bbo:
kaydirigubbakcemile3 Ben de 1 saat önce tavuk göğsü yedim pakette olandan o dabenim midemi mahfetti ya. ekmek yedim de biraz yatıştırdı gibi.Bir daha da yemem hazırındanaso gibi gecenin bir yarısı köfte de yemedim:umursamaz:
allah hayırlısını versin canım dediğin gibi sağlıklı gelsin deebeni listede yenilermisin kızım olacakmış pazartesi öğrendim...ama nedense gönlümden geçen hep erkekti((yinede sağlıklı olsunda çok önemli deil....
bijo bugün bi yemek yaptı o kadar bütün gün serin salonunda netten dizi izledi sefası olsunnn :) sezeni ben de özledim valla hayırsız bi gelip de 2 satır yazmadıııaso da kayıplarda bugün
biju da öle
sezencimide ösledim
biriside kaçmış
ilonada geri gelmedi galiba
amanın ne korkmuşsundur çok geçmiş olsun neyseki bebişko iyiymiş maşallah boyuna da kilosuna da onunnnbu arada bebegimde 18 cm 183 gr olmuş.
renni duo vardı bir arkadaşta prospektüsünü okudum içilebilirmiş gebelikte ondan içtim şimdi
Ama sürekli miğdemden gırtlağıma kadar yanıyor birde sadece öğlen yemeğinden sonra başlıyor :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?