2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde bu bağırsak sorunları mahvetti beni.. ilerki aylarda nolcak bilmiyorum.hayırlısı..
şimdiden karnım boyle şişince ilerde karnımın çatlamasından korkuyorum
Hareketsizlik de yapıyor onun için hareketsiz kalma bol sıvı al meyveleri kabuklarıyla ye.

fınfık ilacın vardı da mı içmedin :uhm:
mide yanması normaldir hemen hemen hepimiz yasıyacağız benneyaptımki

fınfıkım şöle sölim bebeler büyüdükçe mideyi rahatsız edebilir
bende yememe dikakt ettiğim halde midemin ağrısından yanmasından uyumadığımı bilirim
basıma 2 yastık koyup uyuyordum böle oturur gibi kafamçokkarıştı

Ama sürekli miğdemden gırtlağıma kadar yanıyor birde sadece öğlen yemeğinden sonra başlıyor :bbo:

Ama sürekli miğdemden gırtlağıma kadar yanıyor birde sadece öğlen yemeğinden sonra başlıyor :bbo:

doktorunu arayıp ne yapacağın konusunda fikir alabiirsin
acı çekme boşuna her sıkıntının çaresi var
ilaç da kullanılabilir mide rahatsızlığı kötüya
bende hem gastrşt hem reflü var akannehir
bide gebelik olunca midem arıza

beni listede yenilermisin kızım olacakmış pazartesi öğrendim...ama nedense gönlümden geçen hep erkekti((yinede sağlıklı olsunda çok önemli deil....
allah hayırlısını versin canım dediğin gibi sağlıklı gelsin dee

aso da kayıplarda bugün
biju da öle
sezencimide ösledim
biriside kaçmış
ilonada geri gelmedi galiba
bijo bugün bi yemek yaptı o kadar bütün gün serin salonunda netten dizi izledi sefası olsunnn :) sezeni ben de özledim valla hayırsız bi gelip de 2 satır yazmadııı klava:

bu arada bebegimde 18 cm 183 gr olmuş.
amanın ne korkmuşsundur çok geçmiş olsun neyseki bebişko iyiymiş maşallah boyuna da kilosuna da onunnn

valla bu kadar tembellik yeter size bi bakim dedim şimdi de duşa giricem sonra yasin okucam sonra da az bi un helvası kavurucam evde pişmiş olsun.

sonra da perdelerimiz hazırmış duvar kağıtlarımız ve boyamız da hazırmış onları almaya gidicez. dönüşte kayınvalideme uğrarız vs vs bugünün acısı akşama çıkacak yani

esincim geçmiş olsun canım aman dikkat et kendıneopuyorumnanaktan

bende çok yoruldum:bbo:
dinleneyım dıye uzandıydım . bebeğimin hareketini hissettım. anne yeter artık dinlen dıyor heralde guzucuğuum -tatlicadiarzu-
hiç yemek yapasım yok .eşimi arıcam alsın bişeyler yemekte yaparsam bayılırım kesin akannehir

mide yanması için doktorm bana rennıe duo die şurup verdi. (3 şişe) .
ilerleyen aylardada lazım olcak dedi . ilk zamanlar yanıyordu çok içiyordum . şimdi yanma yok amannn olmasınnn

renni duo vardı bir arkadaşta prospektüsünü okudum içilebilirmiş gebelikte ondan içtim şimdi

renni de kullanılıyo zaten ama gaviscon daha etkili galiba şurup olduğu için...ama olsun hiç yoktan ii dir cnm, ama eczaneden gavisconda al mutlaka akşam tutarsa feci olur...

kullandıkları yağ yada salça kalitesizdir belki cnm o da yanma yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…