Hadi ya 2 hafta mı var? Senden önce gelecek demek ki benimki aksilik çıkmazsa :)aso kızz sen benden iki hafta önce doguruyon haa..tickerine baktim ben daha 17 hafalıgim..hadi bakalimm:hulya:
Hadi ya ne yağmuru ya hafta sonu yağmurlu olmasın uf mafoldumbenaso yağcak yağmur öle dediler akannehir
esincim haklısın valla anneyi ister elincden geldikçe yormamaya çalış
bebeğine maşallah
prop evet aralarında ciykinlerde vardı
iki tane hamile badisi bi hamile spor pantolon yeterli heralde
gerisi de esofman sort felan idare ederim diyorum
bide gecen seneden bol kesim elbiselerim var hamile elbisesi gibi onlar yeter bana bu yaz
kendime fazla masraf etmimde bebemin eksiği olmasın :kedi:
Esincim geçmiş olsun canım ya :teselli:
Dikkat et kendine..
selam kızlar nasiliniz..
ben dün kötü bir gün geçirdim
sabah bir kalktim wc ye gittim bide ne göreyim hafif şiddette bir kanamam var..
acayip panik oldum hemen apar topar hastaneye gittik eşim falan..
doktor hemen muayeneye adi beni ultrasonda bebegim gayet iyiydi allahtan suyu falan herşey normaldi..
sadece rahim agziyle ilgili bir problm varmiş çok zorlamadan dolayı olmuşş
eylül beni çok yoruyor onu söyledim artik yapmıcaksin istirahat edeceksin dedi..
neyse allahtan kötü bir durum olmadan geldik..testler faln derken sabah 12 den aksam 6 ya kadar ordaydim..
bu arada bebegimde 18 cm 183 gr olmuş.
selaaam,ben salı günü gircem ayrıntılıya ben de 19haftalığım.kaç kilo aldın kiArkadaşlar, ayrıntılı ultrasona giren yada girecek olan yok mu aranızda...
Benim kızım 19 haftalık oldu.. Sizinkiler daha mı küçük??? Bu arada kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız??? Ben son bir bir buçuk aydır hızla kilo alıyorum..
gözünaydın bafo allah kucağına almayı nasip etsin inş sen yarıladın yolu maşallahzemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,
1 hafta onden gıdyormus 380gr olmus dudaklarını actı cok tatlıydı
gözünaydın canım bbeğinin iyi olmasına sevindimherkese iyi geceler ben cok sık gıremıyorum.. bende bugun dr.a gıttım ve dr.umu degıstırdım bugun gıttıgım dr.u cok begendım bıraz pahalı ama muayne 100 dogumda normal 1600sezeryan 2100 müş belkı baska gıden vardır dr.dılek yagmur uskudarda..bebegım gayet ıyıymıs 205gr olmus mınık kızım..bıdahada temmuzun 20sınde gıdıcem off nasıl dayancam okadar yaaa.neyse hepınızı opuyorum cıcıs anneler
melodi canım neden üzülüyorsun allahım sana bebek nasip etti erkek yada kız ikiside evlat sağsalim doğsun hayırlı evlat olsun inş bu arada daha öncede sordum ama cevaplamadın dr kim izmirli olduğum için soruyorumgünaydın güzel anneler ve bebişleri.
dün doktoro gittik. ultrosona girdim. yavrucuğum kocaman olmuş. sırtını, karnını, ellerini parmaklarını,bacaklarını her şeyini gördük.
sonra doktorum bak sanki gülümsüyor dedi. dudaklarını gösterdi. çok ilginçti.
ben tabi kalbim güm güm cinsiyetini bekliyorum.
doktorum cinsiyetini söylemişmiydim dedi.
hayır ama kız değil mi dedim?
gülümseyerek kafa salladı.
bu arada benim edepsiz yavrum kıçını döndü veeeeeeee pipisini gösterdi.
oğlan dedi doktor, emin misiniz dedim evet dedi.
tabi sevindim ama bana kızmayın sakın ama gözlerim doldu.
çünkü etrafımdaki çoğu kişi hep kız demişti. içimden hep oğlanda olabilir demiştim ne kadar kız istesemde. hatta erkek ve kız için isimlerimiz çoktan hazırdı.
eşim tabi çok sevindi baba oğul şunu yapıcaz deyip durdu.
ama tabi erkekler anneye bağlı oluyor bu da benim mutluluğum oldu. senağlama
karnımı severken diyorum ki seni gidi seni anneni kandırdın.
yani ekşi aşermek, tatlıdan uzaklaşmak filan hepsi hikayeymiş.
allahım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.
süper bir kaynana olacağım. :roflol:
4 lü test sonucunu 10 gün sonra öğreneceğim.
bu arada 200 gram ve 13,6 cm boyu.
gözünaydın allahım hep iyi haberler almayı nasip etsin inşbende yazayım doktor kontrolümün nasıl geçtiğini
dün hastaneye gittim oh dedim mis gibi bomboştu hiç beklemicem derken doktorum 2 tane sezeryana girdi 1 saatten uzun süre gelmesini bekledik
sonra dediki Aslı hanım beni bu kadar bekledi o zaman renklide bakalım ben tabi havalara uçtum zaten gönlümdende geçiyordu inşallah renkli ultrasonda bakar diye.
Neyse herşey yolundaymış parmaklarımızı saydı çok şükür bir eksiklik yok kesin ERKEK dedi. Beyefendi keyif yapıyordu yavrum bir kolunu almış kafasının altına bacaklarıda açmış ohhh miss gibi sere serpe yatıyordu kuzucuğum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra kısmetse.
bende kan sulandırıcı kullanıyorum artık iğne yapmak çocuk oyuncağı oldu ama kan verirken neden se tırsıyorum kan sulandırıcı kullandığım için kan durmayacak gibi geliyor psikolojık olarakbijouxcum bizden başka kan sulandırıcı kullanan var mı topikte biz vallahi alıştık iğneye dediğin gibi vız geliyor artık gerçi üçlü testte benim iğneden canım yandı yada kastım kendimi dedim ya iki kolumdan aldılar diğe
benimde belim ağrıyor hep bazen gece yatakta dönemiyorum o derece oluyobel ağrısı artan varmı ya bide geceleri sürekli bacakalarıma kramp giriyo. nesefsim kesiliyo.astımlı anne olmakda ne zormuş :)))))
selaaam,ben salı günü gircem ayrıntılıya ben de 19haftalığım.kaç kilo aldın ki
Arkadaşlar, ayrıntılı ultrasona giren yada girecek olan yok mu aranızda...
Benim kızım 19 haftalık oldu.. Sizinkiler daha mı küçük??? Bu arada kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız??? Ben son bir bir buçuk aydır hızla kilo alıyorum..
oooo gaz benim hamileliliğimin başından beri sıkıntı.kahvaltıdan sonra karnım şiştikçe şişiyor. Kepekli ekmek ya da tam buğday ekmeği yiyorum ben 2 aydır,meyveleri kabuklarıyla yiyorum(bunu hazımsızlık için yapıyorum) benim ayrıntılı da 19 hafta 5 günlükken olcak işte. sanmıyorum sıkıntı olcağını olsa doktorum çağırmazdı o tarihte.salıyı iple çekiyorumson 1,5 ayda 3,5-4 kilo aldım.. çok canım sıkılıyooo..
Zaten karnımda son 2 haftada kocaman oldu.. özellikle akşamları yemek de yedikten sonra karnım kocaman oluyoo.. Geriliyoo.. Galiba gaz sorunu da oluyo.. Sende de oluyo mu aso böyle bi sıkıntı???
19.hafta ayrıntılı için erken bir zaman değildir heralde dimi..??
Doktorum 20-22.haftalarda demişti de.. Ben randevuyu 1 hafta erken aldım
selam kızlar nasiliniz..
ben dün kötü bir gün geçirdim
sabah bir kalktim wc ye gittim bide ne göreyim hafif şiddette bir kanamam var..
acayip panik oldum hemen apar topar hastaneye gittik eşim falan..
doktor hemen muayeneye adi beni ultrasonda bebegim gayet iyiydi allahtan suyu falan herşey normaldi..
sadece rahim agziyle ilgili bir problm varmiş çok zorlamadan dolayı olmuşş
eylül beni çok yoruyor onu söyledim artik yapmıcaksin istirahat edeceksin dedi..
neyse allahtan kötü bir durum olmadan geldik..testler faln derken sabah 12 den aksam 6 ya kadar ordaydim..
bu arada bebegimde 18 cm 183 gr olmuş.
vallahi haa yarıladık resmen :) kocaman oldular bebişleirmiz artık :) salı olsun salı olsun salı olsun :)asocum canım bis salı 20 haftalık olcess yolun yarısıı
oooo gaz benim hamileliliğimin başından beri sıkıntı.kahvaltıdan sonra karnım şiştikçe şişiyor. Kepekli ekmek ya da tam buğday ekmeği yiyorum ben 2 aydır,meyveleri kabuklarıyla yiyorum(bunu hazımsızlık için yapıyorum) benim ayrıntılı da 19 hafta 5 günlükken olcak işte. sanmıyorum sıkıntı olcağını olsa doktorum çağırmazdı o tarihte.salıyı iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?