2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aso kızz sen benden iki hafta önce doguruyon haa..tickerine baktim ben daha 17 hafalıgim..hadi bakalimm:hulya:
Hadi ya 2 hafta mı var? Senden önce gelecek demek ki benimki aksilik çıkmazsa :)
Hadi ya ne yağmuru ya hafta sonu yağmurlu olmasın uf mafoldumben

çok geçmiş olsun cnm çok korkmuşsundur eminim aynı şeyi bende 13 haftalıkken yaşamıştım, çok korkmuştum ama bendede Allahıma şükür hiç bir şey çıkmamıştı, arada böle nedensiz kanamalarda oluyormuş, aman dikkat et kendine, yorma kendini...

Arkadaşlar, ayrıntılı ultrasona giren yada girecek olan yok mu aranızda...
Benim kızım 19 haftalık oldu.. Sizinkiler daha mı küçük??? Bu arada kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız??? Ben son bir bir buçuk aydır hızla kilo alıyorum..

selaaam,ben salı günü gircem ayrıntılıya ben de 19haftalığım.kaç kilo aldın ki

zemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,

1 hafta onden gıdyormus 380gr olmus dudaklarını actı cok tatlıydı

gözünaydın bafo allah kucağına almayı nasip etsin inş sen yarıladın yolu maşallah
gözünaydın canım bbeğinin iyi olmasına sevindim
melodi canım neden üzülüyorsun allahım sana bebek nasip etti erkek yada kız ikiside evlat sağsalim doğsun hayırlı evlat olsun inş bu arada daha öncede sordum ama cevaplamadın dr kim izmirli olduğum için soruyorum
gözünaydın allahım hep iyi haberler almayı nasip etsin inş
bende kan sulandırıcı kullanıyorum artık iğne yapmak çocuk oyuncağı oldu ama kan verirken neden se tırsıyorum kan sulandırıcı kullandığım için kan durmayacak gibi geliyor psikolojık olarak
bu arada fign sende kan pıhtılaşması mı var bende var o yüzden kullanıyorum bu arada canahta kullanıyor iğne
bel ağrısı artan varmı ya bide geceleri sürekli bacakalarıma kramp giriyo. nesefsim kesiliyo.astımlı anne olmakda ne zormuş :)))))
benimde belim ağrıyor hep bazen gece yatakta dönemiyorum o derece oluyo

selaaam,ben salı günü gircem ayrıntılıya ben de 19haftalığım.kaç kilo aldın ki

son 1,5 ayda 3,5-4 kilo aldım.. çok canım sıkılıyooo..
Zaten karnımda son 2 haftada kocaman oldu.. özellikle akşamları yemek de yedikten sonra karnım kocaman oluyoo.. Geriliyoo.. Galiba gaz sorunu da oluyo.. Sende de oluyo mu aso böyle bi sıkıntı???

19.hafta ayrıntılı için erken bir zaman değildir heralde dimi..??
Doktorum 20-22.haftalarda demişti de.. Ben randevuyu 1 hafta erken aldım

ben amniyo öncesi girdim detaylı ultrasona, bebğin bütün organlarına bakılan normal ultrasona benzeyen ama özünde ondan daha üst düzey bi cihaz, bebiş organ gelişimine bakılıyo ama normal kadın doğumcu bakamaz, perinatoloji de uzman dr. bakıyo bebişin gelişimine, ama gebeliği normal seyredenler için 20-23 haftalar arasında girilmesi gerekio, organ gelişimi tamamlandıktan sonra...

oooo gaz benim hamileliliğimin başından beri sıkıntı.kahvaltıdan sonra karnım şiştikçe şişiyor. Kepekli ekmek ya da tam buğday ekmeği yiyorum ben 2 aydır,meyveleri kabuklarıyla yiyorum(bunu hazımsızlık için yapıyorum) benim ayrıntılı da 19 hafta 5 günlükken olcak işte. sanmıyorum sıkıntı olcağını olsa doktorum çağırmazdı o tarihte.salıyı iple çekiyorum

dikkat et allah korusun çok geçmiş olsun

bencede haftasıonu yağmasın ama hafta sonu yapacak gözüküyo
zehir olcak tatilim boshayallersmile
olsun ıslak ıslak gezeriz -tatlicadiarzu-
bafo maşallah kızına yerim dudaklarını :asigim:

benimde bu bağırsak sorunları mahvetti beni.. ilerki aylarda nolcak bilmiyorum.hayırlısı..
şimdiden karnım boyle şişince ilerde karnımın çatlamasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…